geyik bizim işimiz

Benim uydu gitti tvde sinyal yok azicik yagmur yagsa boyle oluyor
Dışarıya baktim gokyuzu kıpkırmızı bir kar yağdığında bir de deprem oldugunda oluyor ama bence kardan :) cok hoş görünüyor

Dışarıya baktim gokyuzu kıpkırmızı bir kar yağdığında bir de deprem oldugunda oluyor ama bence kardan :) cok hoş görünüyor
Vallahi benle aynı düşüncedesin gökyüzü kıpkırmızı ise benim düşüncem deprem olacak yada kar yağacak.. Yazın kıpkırmızı olursa Yusuf Yusuf oluyorum

Dur dur bizim burda hep kırmızı
Öldürme bizi deprem meprem

Bir keresinde geceydi ve disarida kar vardi gökyüzü kirmizi ama aydinlik biz gece arkadaslarla karda yurumustuk cok güzeldi
Depremde böyle olmuyor ama daha puslu oluyor. Rabbim korusun evet deprem bölgesiyiz ben de nereye gitsem depremi yasamisimdir sehir sehir saymiyim 5-6 farkli şehrin hepsinde depremi yasadim gecen Eylül ayindaki depremde is yerinde odada yalnizdim biraz irkiliyorum ama artik panik yapmamayı öğrendim
Aybush hem ciftci hem asci nasil.oluyor? Şu bahceden memleketten gelsin tarzi bir siten mi var yoksa?
Valla ben de yemek yapmayi cok severim calisiyor musun ya da neler yapıyorsun?
Benim hayalimde hep küçük bir dükkanım olsun yemek yapayım hem egleneyim hem de kendimi gecindirecek kadar kazanayım düşüncesi var
Memurum ama memuriyet beni cok yıprattı şimdiden emekli olasim.var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…