- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.821
kız ben onu Merve için dedimAha da buldum hafizam zehir mübarek
orta sekerlı olsun benımKahve yapıyorummm iyiyim şükür .
neli istersin kavunlu çilekli ananaslı
Neli yapam?
Tesekur ederim canım rahatlıyorum bende. Ben Merve için dedimAy oyle hatirliyorum aybush muydu yoksa 25 yaşında nufus memuruyum.diye yazilmisti
El islerini yapmana hayranim ben bir istikrar saglayamiyorum yaa ama yapmak da istiyorum
Zorunlu nick de söyledi ben yanlis anlamisim :)Tesekur ederim canım rahatlıyorum bende. Ben Merve için dedim
Yok bebem ben aşçı + çiftçi yimAy oyle hatirliyorum aybush muydu yoksa 25 yaşında nufus memuruyum.diye yazilmisti
El islerini yapmana hayranim ben bir istikrar saglayamiyorum yaa ama yapmak da istiyorum
Vallahi benle aynı düşüncedesinBenim uydu gitti tvde sinyal yok azicik yagmur yagsa boyle oluyor
Dışarıya baktim gokyuzu kıpkırmızıbir kar yağdığında bir de deprem oldugunda oluyor ama bence kardan :) cok hoş görünüyor
Dur dur bizim burda hep kırmızıBenim uydu gitti tvde sinyal yok azicik yagmur yagsa boyle oluyor
Dışarıya baktim gokyuzu kıpkırmızıbir kar yağdığında bir de deprem oldugunda oluyor ama bence kardan :) cok hoş görünüyor
Aaa sende mi ciftcisinYok bebem ben aşçı + çiftçi yimmemurluk kim ben kim
Ne çiftliğiniz varAaa sende mi ciftcisin
Bizimde çiftliğimiz var
BurdaHadi bea nerede?
olsun sekerZorunlu nick de söyledi ben yanlis anlamisim :)
Hemen bir ateş yakalım ısıt popişini
Sokaklarda ne arıyorsun
İçeri girer girmez kahve yaptım kendime . -11 derece suan sabaha doğru -18 lere inecekmişHemen bir ateş yakalım ısıt popişini
Çalışıyorum canımSokaklarda ne arıyorsunkaç eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?