- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.841
Bizim burası şuan - 4 yarın gece için - 17 gösteriyorİçeri girer girmez kahve yaptım kendime . -11 derece suan sabaha doğru -18 lere inecekmiş
Sana hastahane ne alacamÇalışıyorum canım
Ambulans hemsiresidirSana hastahane ne alacamellemeli son model sokaklarda calısma kıyamam
Yaziyi okuyunca şarkı caldi kafamda:Sokaklarda ne arıyorsunkaç eve
Aşçıydık İşsiz kalınca mecbur Çiftcilik yapıyoruz..Bir keresinde geceydi ve disarida kar vardi gökyüzü kirmizi ama aydinlik biz gece arkadaslarla karda yurumustuk cok güzeldi
Depremde böyle olmuyor ama daha puslu oluyor. Rabbim korusun evet deprem bölgesiyiz ben de nereye gitsem depremi yasamisimdir sehir sehir saymiyim 5-6 farkli şehrin hepsinde depremi yasadim gecen Eylül ayindaki depremde is yerinde odada yalnizdim biraz irkiliyorum ama artik panik yapmamayı öğrendim
Aybush hem ciftci hem asci nasil.oluyor? Şu bahceden memleketten gelsin tarzi bir siten mi var yoksa?
Valla ben de yemek yapmayi cok severimcalisiyor musun ya da neler yapıyorsun?
Benim hayalimde hep küçük bir dükkanım olsun yemek yapayım hem egleneyim hem de kendimi gecindirecek kadar kazanayım düşüncesi var
Memurum ama memuriyet beni cok yıprattı şimdiden emekli olasim.var
Dediğin gibi , maalesef sokaklarda çalışıyorumAmbulans hemsiresidir
Yazın çok iyi de kışın çok zordur. Rabbim yardımcın olsun insallahDediğin gibi , maalesef sokaklarda çalışıyorum
Senin mesleğin ne canım ?Yazın çok iyi de kışın çok zordur. Rabbim yardımcın olsun insallahbende sokaklarda calısıyorum biliyorum zorluğunu
Çiftçi ŞuanlıkSenin mesleğin ne canım ?
En azından kendi işinizi yapıyorsunuz , en güzeliÇiftçi ŞuanlıkKar altında da calısır sın güneşin altında da.. Pandemi bitene kadar çiftçiyiz
sen buranın muhtarısın o yeterkızceler ben nufus memurunu yenı aramıza katılan merve arkadas için yazmiştın. ben kım nufus memuru kım
En azından kendi işinizi yapıyorsunuz , en güzeli
Aynen bacısen buranın muhtarısın o yeter
Benimde yeteneğim olsaydı yahu bende örerdimevet cok sukur yazmalar havlular ve lıfler bıttı. pazartesi artık bunlar gider. ıp alayım pazartesi oglysuma örgu hayvan modelı yapayım. inşallah
Ne güzel işte .Dediğin gibi , maalesef sokaklarda çalışıyorum
Kolay be nesi var. Aç YouTube izle. İki ters bı düzBenimde yeteneğim olsaydı yahu bende örerdimnasıl örgü yapabiliyorsunuz çok özeniyorum ama yapamıyorum
Çok denedim olmuyor.. Çok çabuk sıkılıyorum ben sürekli aynı yere bakamıyorum.. Dikkatimi veremiyorumKolay be nesi var. Aç YouTube izle. İki ters bı düz
Bı geri bı ileri
Çift hat tek bat ;D bitti gitti
amugurimi örmeyi biliyormusun?ben bayılıyorum onlara ama tığ tutmayı bile bilmemevet cok sukur yazmalar havlular ve lıfler bıttı. pazartesi artık bunlar gider. ıp alayım pazartesi oglysuma örgu hayvan modelı yapayım. inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?