geyik bizim işimiz

elektra özeline uzun uzun yazdım o zaman anladı beni de seni de pişman oldu yazdıklarına kendiyle empati duygudaşlık yapmış konu sahibini.oysa bambaşka durumlarıı.yazınca anladııııı anlattı rahatladı iyi oldu

Kesınlıkle öyle ya bizde yeri geliyor duygusal bakıyoruz normal geliyor. Ama diğer arkadaş senle bana baya taktı arkadaş temayı anla 50 bını cımbızlıyor sankim bı odaya onu verıcem amelıyat param falan onun içinde her şeyım

o diğer üye kimdi yaaa devreleri yanmış bana cicim diye yazdı ilk kez gördüm halbukiii

sabancılardan elektra sandı seni ha ha ha

bu akşam tanıştığım bir üyenin gönlüne dokundumm dertlerini dinledim akıl verdim. huzurla uyuyabilirim artık bu geceee
Bir insanın gönlüne dokununca rabbim onun ferahlığını kabir de yanına gönderirmiş.. Rabbim hepimize merhametli olmayı iyi huylu olmayı nasip etsin

Bir insanın gönlüne dokununca rabbim onun ferahlığını kabir de yanına gönderirmiş.. Rabbim hepimize merhametli olmayı iyi huylu olmayı nasip etsin
bir konuya yazdığımız yorumla hemen önyargılı değerlendiriliyoruz.mesela burayı okuyan biri derki bu kadınların işi gücü geyik hiç dertleri yok ama hepimizin kendimize göre dertleri sorunları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…