- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.861
kız youtube ac ben hep ordan ögrendim herseyıBenimde yeteneğim olsaydı yahu bende örerdimnasıl örgü yapabiliyorsunuz çok özeniyorum ama yapamıyorum
youtube den ögrendim xanamugurimi örmeyi biliyormusun?ben bayılıyorum onlara ama tığ tutmayı bile bilmem
Şimdi mi uyuyacaksinnnnbu akşam tanıştığım bir üyenin gönlüne dokundumm dertlerini dinledim akıl verdim. huzurla uyuyabilirim artık bu geceee
yok birazdanŞimdi mi uyuyacaksinnnn
Bende öyle ya resmen ağlıyacaktıkbu akşam tanıştığım bir üyenin gönlüne dokundumm dertlerini dinledim akıl verdim. huzurla uyuyabilirim artık bu geceee
Kesınlıkle öyle ya bizde yeri geliyor duygusal bakıyoruz normal geliyor. Ama diğer arkadaş senle bana baya taktıelektra özeline uzun uzun yazdım o zaman anladı beni de seni de pişman oldu yazdıklarına kendiyle empati duygudaşlık yapmış konu sahibini.oysa bambaşka durumlarıı.yazınca anladııııı anlattı rahatladı iyi oldu
o diğer üye kimdi yaaa devreleri yanmış bana cicim diye yazdı ilk kez gördüm halbukiiiKesınlıkle öyle ya bizde yeri geliyor duygusal bakıyoruz normal geliyor. Ama diğer arkadaş senle bana baya taktıarkadaş temayı anla 50 bını cımbızlıyor sankim bı odaya onu verıcem amelıyat param falan onun içinde her şeyım
sabancılardan elektra sandı seni ha ha haKesınlıkle öyle ya bizde yeri geliyor duygusal bakıyoruz normal geliyor. Ama diğer arkadaş senle bana baya taktıarkadaş temayı anla 50 bını cımbızlıyor sankim bı odaya onu verıcem amelıyat param falan onun içinde her şeyım
Bende şok oldum valla ne oluyoruz dedım senle konuşmaları hele offfo diğer üye kimdi yaaa devreleri yanmış bana cicim diye yazdı ilk kez gördüm halbukiii
Sabancılarda kapıldı hep yavvvsabancılardan elektra sandı seni ha ha ha
özge bile başaramadı gelin gitmeyi kısmet nazlıyaymışSabancılarda kapıldı hep yavvv
Bir insanın gönlüne dokununca rabbim onun ferahlığını kabir de yanına gönderirmiş.. Rabbim hepimize merhametli olmayı iyi huylu olmayı nasip etsinbu akşam tanıştığım bir üyenin gönlüne dokundumm dertlerini dinledim akıl verdim. huzurla uyuyabilirim artık bu geceee
Ben şu an suratsız oldum yav göz altlarım fıtık olduözge bile başaramadı gelin gitmeyi kısmet nazlıyaymış
bir konuya yazdığımız yorumla hemen önyargılı değerlendiriliyoruz.mesela burayı okuyan biri derki bu kadınların işi gücü geyik hiç dertleri yokBir insanın gönlüne dokununca rabbim onun ferahlığını kabir de yanına gönderirmiş.. Rabbim hepimize merhametli olmayı iyi huylu olmayı nasip etsin
Bende etmedim valla üşeniyorumbenim ki banlanmış ama valla ben şikayet etmedimkadın beni zorla sitenin en zengini yaptı yahu .oysa fakirim fakirrrrrrr
Mücevherlerin varbenim ki banlanmış ama valla ben şikayet etmedimkadın beni zorla sitenin en zengini yaptı yahu .oysa fakirim fakirrrrrrr
anam aldı.hani şu evlerinden kovdukları yaşlılardan olan annemMücevherlerin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?