- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.283
- 548
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.881
Benim hiç mücevherim olmadıanam aldı.hani şu evlerinden kovdukları yaşlılardan olan annem
İnsanlar zanneder ki en büyük sıkıntı bende...bir konuya yazdığımız yorumla hemen önyargılı değerlendiriliyoruz.mesela burayı okuyan biri derki bu kadınların işi gücü geyik hiç dertleri yokama hepimizin kendimize göre dertleri sorunları var.
ondan benim de vardı öğrenciyken satıp yemiştimBenim hiç mücevherim olmadıanacuğum mezunıyetımde bı küçükken nazan boncuklu bir gözü vardı ona ınce bır zincir almıştı. Tek takım o
Allah seni var ya ben yapsam annem ıslak terlikle döverondan benim de vardı öğrenciyken satıp yemiştim
İyi gecelerherkese iyi gecelerrrrr
Kesinlikle ama mutlu olmayı basarabılıyoruz genedebir konuya yazdığımız yorumla hemen önyargılı değerlendiriliyoruz.mesela burayı okuyan biri derki bu kadınların işi gücü geyik hiç dertleri yokama hepimizin kendimize göre dertleri sorunları var.
evett can neden1sadekahve buraya geliyor muydu?
nereye gıherkese iyi gecelerrrrr
Geliyor(d)um ya unuttun mu? ne çabuk1sadekahve buraya geliyor muydu?
Noldu kiii1sadekahve buraya geliyor muydu?
Akıl mı kaldı bendeGeliyor(d)um ya unuttun mu? ne çabuk
Ask olsun.Akıl mı kaldı bende
Gecmis olsun canimKızlar züleyha hasta dua edin kızım iyileşsin morelim çok bozuk
Gecmis olsun canımKızlar züleyha hasta dua edin kızım iyileşsin morelim çok bozuk
Rabbım şifa ismiyle şifa versin inşallahDua bekliyorum hepinizden kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?