- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.901
Aleyküm selamselamın Aleykum hayırlı aksamlar kızlar
katip nerelerdesinnn?bizi unuttun iyiceAleyküm selam
Bakıyorum arada.katip nerelerdesinnn?bizi unuttun iyice
bakın bakalımm.geçinebiliyormusunuz adlı konudayız genelde gelirsen ordayızBakıyorum arada.
Sağol, sinir yapıyor.bakın bakalımm.geçinebiliyormusunuz adlı konudayız genelde gelirsen ordayız
geçim konuşmuyoruz yahuu geyik ve +18 konularımızSağol, sinir yapıyor.
Yasah değil mi?geçim konuşmuyoruz yahuu geyik ve +18 konularımız
selamın Aleykum hayırlı aksamlar kızlar
daha kimse banlanmadı bu yüzden.hep bdv de mapusa düşüyoruz kopası çenemiz yüzündenYasah değil mi?
Sorma, sinirim zıpladı.daha kimse banlanmadı bu yüzden.hep bdv de mapusa düşüyoruz kopası çenemiz yüzünden
10 gün veriyorlar bir de .gerçekten içeri düşmüşüm gibi gün saydım ayolllll bitene dek cezammmSorma, sinirim zıpladı.
Gecim konusuydu sanki millet cocuktan girdi duzgun beslenmeden cikti birikimiydi kac tane cocuk yaptiniza vs karismisti konu birbirine ben sıkılıp çıktım valladaha kimse banlanmadı bu yüzden.hep bdv de mapusa düşüyoruz kopası çenemiz yüzünden
Ay bişey gördüm resmen gözüm seyridi delirmemek için kendimi zor tuttum.10 gün veriyorlar bir de .gerçekten içeri düşmüşüm gibi gün saydım ayolllll bitene dek cezammm
geçim konularının suyu çıkıyor bdv dede burada da.tuhaf bir yarışa ispata dönüşüyor.kimi kimini müsriflikle suçluyor diğeri diğerinin açlıktan nasıl ölmediğine şaşıyor.somonlar avokado lar havada uçuşuyorrrrGecim konusuydu sanki millet cocuktan girdi duzgun beslenmeden cikti birikimiydi kac tane cocuk yaptiniza vs karismisti konu birbirine ben sıkılıp çıktım valla
SelamSelam kızcelerim
neymiş neymişşşşş ?Ay bişey gördüm resmen gözüm seyridi delirmemek için kendimi zor tuttum.
züleyha hastalanmış üzüldüm dün gece .nasıl şimdi durumu?Selam kızcelerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?