geyik bizim işimiz

Yaa birini okumustum kenara para atiyor 800.lirayla ev döndürüyor muydu neydi? Yani ben hic kafa yormuyorum ama cocugum olsa önce onun iyi yetismesine odaklanirdim ben yegenime bile herşeyin en iyisi olsun diye düşünürken evladımı mı düşünmeyeceğim
Her anne baba evladını dusunur elbette ama bazi adamlar para uğruna ailesini bosluyor bdvde en cok bunu gördüm etrafimda da gozlemledim

3500 tl tek maaşla 2600 ev kredisi ödüyormuş biri karnında da 2 çocuk var akıllara zarar yahuu taş mı yiyorlar

eve alsan ya iyileşene dek yalnız kalmasın.eşin kızmazsa büyük bir koliye yer yap dursun içinde
Eve almıyor eşim ev sahibi kızar diye kulübesi sıcacık mont aldık zilliye içi yünlü giydirdik. Kaka sını yaparsa daha da iyi olacak

benım pasada sabah burnu yıkanmıştı oglede oyle halsızleştı. doktorunu aradımda getırmeyın dedı havalardan dedı 2 ılac ısmı soyledı aldım içirdım inşallah 2gune duzelir. ya

3500 tl tek maaşla 2600 ev kredisi ödüyormuş biri karnında da 2 çocuk var akıllara zarar yahuu taş mı yiyorlar
Hakkaten kalan 900 liranin yarisindan fazlası faturalara gider ne kaldi yemeye? Daha kıyafeti, gezmesi ekstra harcamalar yok cocuk dogunca bezi mamasi vs ben şok !

Hakkaten kalan 900 liranin yarisindan fazlası faturalara gider ne kaldi yemeye? Daha kıyafeti, gezmesi ekstra harcamalar yok cocuk dogunca bezi mamasi vs ben şok !
ben ankarada kiradayım mesela.kendi evimi kiraya verdim memlekette iyi bir semtte oturuyorum.hayat da çocuğumdan kısıp kredi ödeyip ev almam sineğin yağını çıkararak.o çocuğu dünyaya getirdiysem insan gibi her ihtiyacını maddi manevi karşılamalıyım.sonra doyumsuz diğer insanlara harislik yapan psikolojisi bozuk eğitimsiz vizyonsuz nesiller yetişişiyor.kitap almayı bile gereksiz masraf görenlar var çocuğa

ben tuvalet eğitimine kadar hep prima kullandım bezıde ıslak mendılı de etrafımdakıler hep kızarlardı bana yazık o beze verdıgın para dıye. olsun gurban olsun ogluma eger cocuk dunyaya getırıyorsak imkanımız neye yetıyorsa o cocugu guzel buyutmemız gerekiyor.

Var evet
Tek amaci evim arsam param olsun çocuk rizkiyla gelir bir sekilde büyür mantigiyla yasayanlar da var çocuklara yazık valla

herseye para var cocuklara gelınce borc var diyorlar

benım 1tane cocugum var cok sukur ben o bebekken basladım . gelecegıne. bazı yerlerde kendımden ödul verdım ama asla ondan vermedım cok sukur SubhanAllah goren zaten. oglumun yasından fazla gosterdıgını soyluyorlar bende zıraat bankasının sahıbı degılımkı ımkanım oldugu kadar buyuttum bende ama en ıyı sekılde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…