- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.921
Biraz daha iyi tedavisi sürüyor bugün biraz yedi birşeylerzüleyha hastalanmış üzüldüm dün gece .nasıl şimdi durumu?
Yaa birini okumustum kenara para atiyor 800.lirayla ev döndürüyor muydu neydi? Yani ben hic kafa yormuyorum ama cocugum olsa önce onun iyi yetismesine odaklanirdim ben yegenime bile herşeyin en iyisi olsun diye düşünürken evladımı mı düşünmeyeceğimgeçim konularının duyu çıkıyor bdv dede burada da.tuhaf bir yarışa ispata dönüşüyor.kimi kimini müsriflikle suçluyor diğeri diğerinin açlıktan nasıl ölmediğine şaşıyor.somonlar avokado lar havada uçuşuyorrrr
eve alsan ya iyileşene dek yalnız kalmasın.eşin kızmazsa büyük bir koliye yer yap dursun içindeBiraz daha iyi tedavisi sürüyor bugün biraz yedi birşeyler
3500 tl tek maaşla 2600 ev kredisi ödüyormuş biri karnında da 2 çocuk var akıllara zarar yahuu taş mı yiyorlarYaa birini okumustum kenara para atiyor 800.lirayla ev döndürüyor muydu neydi? Yani ben hic kafa yormuyorum ama cocugum olsa önce onun iyi yetismesine odaklanirdim ben yegenime bile herşeyin en iyisi olsun diye düşünürken evladımı mı düşünmeyeceğim
Her anne baba evladını dusunur elbette ama bazi adamlar para uğruna ailesini bosluyor bdvde en cok bunu gördüm etrafimda da gozlemledim
o ne yiyip içiyor bu cocuklar3500 tl tek maaşla 2600 ev kredisi ödüyormuş biri karnında da 2 çocuk var akıllara zarar yahuu taş mı yiyorlar
Eve almıyor eşim ev sahibi kızar diyeeve alsan ya iyileşene dek yalnız kalmasın.eşin kızmazsa büyük bir koliye yer yap dursun içinde
Hakkaten kalan 900 liranin yarisindan fazlası faturalara gider ne kaldi yemeye? Daha kıyafeti, gezmesi ekstra harcamalar yok cocuk dogunca bezi mamasi vs ben şok !3500 tl tek maaşla 2600 ev kredisi ödüyormuş biri karnında da 2 çocuk var akıllara zarar yahuu taş mı yiyorlar
Yaa geçmiş olsun canim oglusuna dabenım pasada sabah burnu yıkanmıştı oglede oyle halsızleştı. doktorunu aradımda getırmeyın dedı havalardan dedı 2 ılac ısmı soyledı aldım içirdım inşallah 2gune duzelir. ya
Tesekur ederim canım..Yaa geçmiş olsun canim oglusuna da
ben ankarada kiradayım mesela.kendi evimi kiraya verdim memlekette iyi bir semtte oturuyorum.hayat da çocuğumdan kısıp kredi ödeyip ev almam sineğin yağını çıkararak.o çocuğu dünyaya getirdiysem insan gibi her ihtiyacını maddi manevi karşılamalıyım.sonra doyumsuz diğer insanlara harislik yapan psikolojisi bozuk eğitimsiz vizyonsuz nesiller yetişişiyor.kitap almayı bile gereksiz masraf görenlar var çocuğaHakkaten kalan 900 liranin yarisindan fazlası faturalara gider ne kaldi yemeye? Daha kıyafeti, gezmesi ekstra harcamalar yok cocuk dogunca bezi mamasi vs ben şok !
ben tuvalet eğitimine kadar hep prima kullandım bezıde ıslak mendılı de etrafımdakıler hep kızarlardı bana yazık o beze verdıgın para dıye. olsun gurban olsun ogluma eger cocuk dunyaya getırıyorsak imkanımız neye yetıyorsa o cocugu guzel buyutmemız gerekiyor.Hakkaten kalan 900 liranin yarisindan fazlası faturalara gider ne kaldi yemeye? Daha kıyafeti, gezmesi ekstra harcamalar yok cocuk dogunca bezi mamasi vs ben şok !
Var evetben ankarada kiradayım mesela.kendi evimi kiraya verdim memlekette iyi bir semtte oturuyorum.hayat da çocuğumdan kısıp kredi ödeyip ev almam sineğin yağını çıkararak.o çocuğu dünyaya getirdiysem insan gibi her ihtiyacını maddi manevi karşılamalıyım.sonra doyumsuz diğer insanlara harislik yapan psikolojisi bozuk eğitimsiz vizyonsuz nesiller yetişişiyor.kitap almayı bile gereksiz masraf görenlar var çocuğa
Ne kadar sacma ya rabbım verıyor verecegını sende cocuguna yedirVar evet
Tek amaci evim arsam param olsun çocuk rizkiyla gelir bir sekilde büyür mantigiyla yasayanlar da var çocuklara yazık valla
Maalesef tanıdığım bu kafada insanlar varherseye para var cocuklara gelınce borc var diyorlar
Ozaman budusuncede olan cocuk dunyaya getirmesin..Maalesef tanıdığım bu kafada insanlar var
AynenOzaman budusuncede olan cocuk dunyaya getirmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?