geyik bizim işimiz

Sen cocugunu iyi yetiştiriyorsun o da gelisime açık ki büyüyor saglikli masallah
Hep de öyle olsun
Ben şöyle bakıyorum olaya,
Bir çocuğun gelecegini sen sekillendiriyorsun onu dogru yetiştirerek
Yani bir çocuk kolay büyümüyor bence büyük sorumluluk

saglık ebeveynlerden saglıklı bıreyler olur şiddet cocukluktan gelen bır duygu bız herseyı kısarsak ister istemez o evde huzursuzluk olur cocukta etkilenir burdan ve ona biseylerı elde etmesı için sureklı kavgaya yonlendırmiş oluruz

Ne demişler mutlu aile mutlu cocuk tabii maddi manevi

Ne demişler mutlu aile mutlu cocuk tabii maddi manevi
suan herkes son model telefon alabiliyorsa demekkı masaları yetiyor. tanıdıgım bırı var benım hıc memnun degıl sureklı yok bısey yok bısey dıyor benıde sureklı sabah kalvaltıda arardı tabı artık acmıyorum ve sureklı acımatasyon yapıyor benım oglum sadece bunu yıyor hasta grıp zayıf dıyıp duruyordu. gecen tekrar aradı bende ıkındı namazından sonra aradım. oda bana su katlanan tlfondan almiş gosterıyor. yalan yok bende hanı paran yoktu dedım taksit aldık dedı. bende ogluna keske harcasaydın dedım sinirlendım. oda durdu bana bız senın kadar kendımızı paspas yapmayız cocukların yoluna. Yarın oburgun oglun evlenır senı evıne almaz sende yaptıklarınla kalırsın dedı bana sonrada guldu. gelde buna laf anlat anlayacakmı sankı

Yok artık! Cocugun kölesi olmayalim da ne bileyim yaa bezinden mamasindan yemesinden giyiminden de kısılmaz ki cocuk o!
Yazik yaa o zihniyetteki insandan ne beklersin ki cocuga üzülürüm en cok

Yok artık! Cocugun kölesi olmayalim da ne bileyim yaa bezinden mamasindan yemesinden giyiminden de kısılmaz ki cocuk o!
Yazik yaa o zihniyetteki insandan ne beklersin ki cocuga üzülürüm en cok
işte bacım anlayana laf dersın anlamazkı böyleleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…