- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.941
cok bakabılıyorlar eve alınanın mutfak gelırının hesabını yapanı bilirimAynen
Ama baksan karisi evde otursun cocuk baksin isterler
Sen cocugunu iyi yetiştiriyorsun o da gelisime açık ki büyüyor saglikli masallahbenım 1tane cocugum var cok sukur ben o bebekken basladım . gelecegıne. bazı yerlerde kendımden ödul verdım ama asla ondan vermedım cok sukur SubhanAllah goren zaten. oglumun yasından fazla gosterdıgını soyluyorlar bende zıraat bankasının sahıbı degılımkı ımkanım oldugu kadar buyuttum bende ama en ıyı sekılde
saglık ebeveynlerden saglıklı bıreyler olur şiddet cocukluktan gelen bır duygu bız herseyı kısarsak ister istemez o evde huzursuzluk olur cocukta etkilenir burdan ve ona biseylerı elde etmesı için sureklı kavgaya yonlendırmiş oluruzSen cocugunu iyi yetiştiriyorsun o da gelisime açık ki büyüyor saglikli masallah
Hep de öyle olsun
Ben şöyle bakıyorum olaya,
Bir çocuğun gelecegini sen sekillendiriyorsun onu dogru yetiştirerek
Yani bir çocuk kolay büyümüyor bence büyük sorumluluk
Ne demişler mutlu aile mutlu cocuk tabii maddi manevisaglık ebeveynlerden saglıklı bıreyler olur şiddet cocukluktan gelen bır duygu bız herseyı kısarsak ister istemez o evde huzursuzluk olur cocukta etkilenir burdan ve ona biseylerı elde etmesı için sureklı kavgaya yonlendırmiş oluruz
suan herkes son model telefon alabiliyorsa demekkı masaları yetiyor. tanıdıgım bırı var benım hıc memnun degıl sureklı yok bısey yok bısey dıyor benıde sureklı sabah kalvaltıda arardı tabı artık acmıyorum ve sureklı acımatasyon yapıyor benım oglum sadece bunu yıyor hasta grıp zayıf dıyıp duruyordu. gecen tekrar aradı bende ıkındı namazından sonra aradım. oda bana su katlanan tlfondan almiş gosterıyor. yalan yok bende hanı paran yoktu dedım taksit aldık dedı. bende ogluna keske harcasaydın dedım sinirlendım. oda durdu bana bız senın kadar kendımızı paspas yapmayız cocukların yoluna. Yarın oburgun oglun evlenır senı evıne almaz sende yaptıklarınla kalırsın dedı bana sonrada guldu. gelde buna laf anlat anlayacakmı sankıNe demişler mutlu aile mutlu cocuk tabii maddi manevi
Yok artık! Cocugun kölesi olmayalim da ne bileyim yaa bezinden mamasindan yemesinden giyiminden de kısılmaz ki cocuk o!suan herkes son model telefon alabiliyorsa demekkı masaları yetiyor. tanıdıgım bırı var benım hıc memnun degıl sureklı yok bısey yok bısey dıyor benıde sureklı sabah kalvaltıda arardı tabı artık acmıyorum ve sureklı acımatasyon yapıyor benım oglum sadece bunu yıyor hasta grıp zayıf dıyıp duruyordu. gecen tekrar aradı bende ıkındı namazından sonra aradım. oda bana su katlanan tlfondan almiş gosterıyor. yalan yok bende hanı paran yoktu dedım taksit aldık dedı. bende ogluna keske harcasaydın dedım sinirlendım. oda durdu bana bız senın kadar kendımızı paspas yapmayız cocukların yoluna. Yarın oburgun oglun evlenır senı evıne almaz sende yaptıklarınla kalırsın dedı bana sonrada guldu. gelde buna laf anlat anlayacakmı sankı
işte bacım anlayana laf dersın anlamazkı böyleleriYok artık! Cocugun kölesi olmayalim da ne bileyim yaa bezinden mamasindan yemesinden giyiminden de kısılmaz ki cocuk o!
Yazik yaa o zihniyetteki insandan ne beklersin ki cocuga üzülürüm en cok
Uyumaya calıstım olmadıAma yatsam mi diyorum.sabah erken kalkabilmek icin
sen de her yerdesin ayolllBen de ben dee
Aynen bilmukabeleUyumaya calıstım olmadıgözlerim cin gibi yine
yatırım önerileri verdi eşim 2 k.k üyesine yarına zenginlerAynen bilmukabele
Nasil yani o sana dedi sen kkya mi yazdin :)yatırım önerileri verdi eşim 2 k.k üyesine yarına zenginler
diğer topik de raydan çıktı çoktannn
Topıc trendlerdeydı bakayim dedimsen de her yerdesin ayolll
evet özeline yazdım .ben anlamam çünkü borsadan fazlaNasil yani o sana dedi sen kkya mi yazdin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?