- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.961
Biz burada serbestiz oraya girip de ban yemeyekdiğer topik de raydan çıktı çoktannn
o da doğru mune bu akşam bir konuya kurukafalı dev resimlerle geldiiBiz burada serbestiz oraya girip de ban yemeyek
Hangı konu ceyo da doğru mune bu akşam bir konuya kurukafalı dev resimlerle geldii
Az kaldi etiket yaptığın konudan cok ban cikar ben hiç girmeyim o toplarao da doğru mune bu akşam bir konuya kurukafalı dev resimlerle geldii
Gelip bakıyorum arada . Çok yoğundum son günlerde . Sizler napıyorsunuz ?Hadi bea nerdesinnnnn?
çalışmak istediğim ve ondan gizli başvuru yaptığım için eşim kızdı gibi bir şeydi konuAz kaldi etiket yaptığın konudan cok ban cikar ben hiç girmeyim o toplara
iyiyiz gene takılıyoruz burada.kitap okudum uykum gelmedi geri döndüm burayaGelip bakıyorum arada . Çok yoğundum son günlerde . Sizler napıyorsunuz ?
O konuda bir yorum.yaptim kadin gizli is yaptigindan haksız ama adam da yobaz ki baya 4-5 sayfa okudum ama 27 sayfa mi neydi sıkıldımçalışmak istediğim ve ondan gizli başvuru yaptığım için eşim kızdı gibi bir şeydi konu
Ozaman tamamen uykun kaçar burdaiyiyiz gene takılıyoruz burada.kitap okudum uykum gelmedi geri döndüm buraya
konu sahibi masum bazı yorumcular sakattı zatennO konuda bir yorum.yaptim kadin gizli is yaptigindan haksız ama adam da yobaz ki baya 4-5 sayfa okudum ama 27 sayfa mi neydi sıkıldım
Hangi konu ?konu sahibi masum bazı yorumcular sakattı zatenn
yıllardır tanıdığım bir doktor dün coronadan öldü kuzum.3 aylıkda bebeği vardı adamın.bu virüsü kim çıkardıysa piyasaya ................Ozaman tamamen uykun kaçar burda
yukarıya yazdım konuyuHangi konu ?
Allah yakınlarına sabır versin. Dünya en büyük kaoslardan birini yasıyor . İnsanların akıl sağlıklarıda artık yerinde değil.10 senede yaşamadığım sorunları Son bir aydır yasıyorum. İş arkadaşlarımı hiç bukadar çekilmez görmemiştim. Bi kafa diyorki rapor al çıkma aylarca evindenyıllardır tanıdığım bir doktor dün coronadan öldü kuzum.3 aylıkda bebeği vardı adamın.bu virüsü kim çıkardıysa piyasaya ................
Eşinden gizli is başvurusu yapan üyenin konusuHangi konu ?
Az önce bende onu diyordum zaten . İnsanalrın psikolojisi allak bullak olmuş . Sürekli tartısacak bahane arıyorlar sanki .Eşinden gizli is başvurusu yapan üyenin konusu
Adam kadinin çalışmasını istemiyormuş ben sana bakarim diyormus 3100 lira maasla ve kadin da yillardir is hayati olan biri evde sıkılıyorum diye konu acmis adam biraz yobaz
benim de tahammül gücüm azaldı ve artık eskisi gibi iyi niyetli değilimmm ne yazık ki.pandemide bol bol düşündüm kimlere ne iyilikler yaptım ama tek lafımla yaptığım herşey unutuldu .bundan sonra bencilce yaşayacağım.kötülük yapmam ama iyililk te yapmayacağım kimseye.Allah yakınlarına sabır versin. Dünya en büyük kaoslardan birini yasıyor . İnsanların akıl sağlıklarıda artık yerinde değil.10 senede yaşamadığım sorunları Son bir aydır yasıyorum. İş arkadaşlarımı hiç bukadar çekilmez görmemiştim. Bi kafa diyorki rapor al çıkma aylarca evinden
Ben de cok gergınlım aslında ve cok kişiyi sildim hayatımdan cok kişiyi de kara listeme ekledim inan ki hafifledim ruhum dinginleşti. Bir de kindar olmasam daha da huzur bulucam ama yapamıyırum kin bürüyor gözümüAz önce bende onu diyordum zaten . İnsanalrın psikolojisi allak bullak olmuş . Sürekli tattıracak bahane arıyorlar sanki .
Keşke bende biraz dediğin gibi olabilsem . Kimseye hayır diyememe gibi bir huyum var . Yardım edemediğim zamanda kendimi suçlu hissediyorum , sanki benim yüzümden zorluk yasıyor gibi kendimi kötü hissediyorum. Oysaki bazen istememde yapamıyorum, bende kimseden hiçbir zaman yardım istemeyen biriyim.benim de tahammül gücüm azaldı ve artık eskisi gibi iyi niyetli değilimmm ne yazık ki.pandemide bol bol düşündüm kimlere ne iyilikler yaptım ama tek lafımla yaptığım herşey unutuldu .bundan sonra bencilce yaşayacağım.kötülük yapmam ama iyililk te yapmayacağım kimseye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?