geyik bizim işimiz

yıllardır tanıdığım bir doktor dün coronadan öldü kuzum.3 aylıkda bebeği vardı adamın.bu virüsü kim çıkardıysa piyasaya ................
Allah yakınlarına sabır versin. Dünya en büyük kaoslardan birini yasıyor . İnsanların akıl sağlıklarıda artık yerinde değil.10 senede yaşamadığım sorunları Son bir aydır yasıyorum. İş arkadaşlarımı hiç bukadar çekilmez görmemiştim. Bi kafa diyorki rapor al çıkma aylarca evinden

Az önce bende onu diyordum zaten . İnsanalrın psikolojisi allak bullak olmuş . Sürekli tartısacak bahane arıyorlar sanki .

benim de tahammül gücüm azaldı ve artık eskisi gibi iyi niyetli değilimmm ne yazık ki.pandemide bol bol düşündüm kimlere ne iyilikler yaptım ama tek lafımla yaptığım herşey unutuldu .bundan sonra bencilce yaşayacağım.kötülük yapmam ama iyililk te yapmayacağım kimseye.

Az önce bende onu diyordum zaten . İnsanalrın psikolojisi allak bullak olmuş . Sürekli tattıracak bahane arıyorlar sanki .
Ben de cok gergınlım aslında ve cok kişiyi sildim hayatımdan cok kişiyi de kara listeme ekledim inan ki hafifledim ruhum dinginleşti. Bir de kindar olmasam daha da huzur bulucam ama yapamıyırum kin bürüyor gözümü

Keşke bende biraz dediğin gibi olabilsem . Kimseye hayır diyememe gibi bir huyum var . Yardım edemediğim zamanda kendimi suçlu hissediyorum , sanki benim yüzümden zorluk yasıyor gibi kendimi kötü hissediyorum. Oysaki bazen istememde yapamıyorum, bende kimseden hiçbir zaman yardım istemeyen biriyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…