geyik bizim işimiz

Şimdi İstanbul'da Şubatta görüşecektik de mülakatlardan sonra gideyim dedim. O ara çok harcama olacak çünkü, benimki de dayanamıyor şubat ortasında gel diyor, şubat sonu geleyim diyince kızıyor
Şimdi işine şey karıstırma işin rast gitmez mazallah. Sen mülakatına gir çık sonra yorulursunuz

ingilizceden atama kolay olmuyormuydu ben gençken öyleydi en azından
En fazla kontenjan alan 2. branşız. 60 bin öğretmen ataması yaparlarsa 5 bine yakın olurmuş bizim. 1553 sıram :) Mülakatla da azıcık yukarı çıkarım belki, puanım 74.9 onu 75 yapıverirler Sıkıntı kontenjan değil pek şu an, tarih açıklanmıyor bir türlü. Mülakat tarihi belli değil. Pandemi yüzünden yaza kalabilir benim iş ama 138 bin öğretmen açığı varmış şu an. Canlı dersler de aksıyor, acele edeceğiz diyor meb. İnternette mevcut her haberi okudum atamayla ilgili

Yapsınlar da sevdiceğime kavuşayım ya Sonra gelsin 4 saatler, gitsin 6-7 saatler Bu ara 40 dakikayı görürsek uu uzun sürmüş diyoruz

hadi bakalım en kısa zamanda atanmanı diliyorumm.öğretmenlikle alakasız bir yerden mezunum ama 4 yılayakın ingilizce öğretmenliği yaptım ortaokul öğrencilerineeee.

filmdelisi tam bi muhalefet yaww beni kendımden şüphe ettirdiben de onun zengin oldugundan şüpheliyim kiii
Zenginlik çok görece bir kavram, neye göre kime göre
Vardır muhalefet huyum maalesef, ama senin mevzuda çok ciddiyim öyle ispat olmaz yani
Benim bile aklıma milyon tür geliyorsa, yapmak isteyen neler yapar.
Ha senle alakalı trilyonda bir bile ihtimal vermem, o ayrı.

laylon buna resim falan atma çatlasın meraktan.bak senin erkek olduğunu iddia ediyor saatlerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…