- 10 Nisan 2014
- 43.778
- 116.421
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.161
deniz i çağırın da utansınnnnnBu sefer sabahları 7'de kalkıyorumKutsal 7 rakamı burada da çıkıyor
Ahh kutsal 7 önünde saygıyla egiliyoz efendimissBu sefer sabahları 7'de kalkıyorumKutsal 7 rakamı burada da çıkıyor karşımıza
delfinoyu seviyorum pozitif bir kız eğlenceli komplekssiz.k.k da böyle üyeler az çoğu arızalıAhh kutsal 7 önünde saygıyla egiliyoz efendimiss
Şimdi işine şey karıstırma işin rast gitmez mazallah. Sen mülakatına gir çık sonra yorulursunuzŞimdi İstanbul'daŞubatta görüşecektik de mülakatlardan sonra gideyim dedim. O ara çok harcama olacak çünkü, benimki de dayanamıyor şubat ortasında gel diyor, şubat sonu geleyim diyince kızıyor
Ya ben ya benndelfinoyu seviyorum pozitif bir kız eğlenceli komplekssiz.k.k da böyle üyeler az çoğu arızalı
seni de seviyorummmm ama en çokYa ben ya benn
En fazla kontenjan alan 2. branşız. 60 bin öğretmen ataması yaparlarsa 5 bine yakın olurmuş bizim. 1553 sıram :) Mülakatla da azıcık yukarı çıkarım belki, puanım 74.9 onu 75 yapıverirleringilizceden atama kolay olmuyormuydu ben gençken öyleydi en azından
Bayram değil seyran değil, hayırdır inşallah
Yadelfinoyu seviyorum pozitif bir kız eğlenceli komplekssiz.k.k da böyle üyeler az çoğu arızalı
hadi bakalım en kısa zamanda atanmanı diliyorumm.öğretmenlikle alakasız bir yerden mezunum ama 4 yılayakın ingilizce öğretmenliği yaptım ortaokul öğrencilerineeee.En fazla kontenjan alan 2. branşız. 60 bin öğretmen ataması yaparlarsa 5 bine yakın olurmuş bizim. 1553 sıram :) Mülakatla da azıcık yukarı çıkarım belki, puanım 74.9 onu 75 yapıverirlerSıkıntı kontenjan değil pek şu an, tarih açıklanmıyor bir türlü. Mülakat tarihi belli değil. Pandemi yüzünden yaza kalabilir benim iş ama 138 bin öğretmen açığı varmış şu an. Canlı dersler de aksıyor, acele edeceğiz diyor meb. İnternette mevcut her haberi okudum atamayla ilgili
Yapsınlar da sevdiceğime kavuşayım yaSonra gelsin 4 saatler, gitsin 6-7 saatler Bu ara 40 dakikayı görürsek uu uzun sürmüş diyoruz
delfinoyu seviyorum dedim laylon kıskandı seni de seviyorum layloncuğum ama film delisinin yeri başka dedimmmmm .e öyle yaniiiBayram değil seyran değil, hayırdır inşallah
Zenginlik çok görece bir kavram, neye göre kime görefilmdelisi tam bi muhalefet yaww beni kendımden şüphe ettirdi ben de onun zengin oldugundan şüpheliyim kiii
borç isteyelim deneyelimmmmfilmdelisi tam bi muhalefet yaww beni kendımden şüphe ettirdi ben de onun zengin oldugundan şüpheliyim kiii
Sağol bacım, eyvallahdelfinoyu seviyorum dedim laylon kıskandı seni de seviyorum layloncuğum ama film delisinin yeri başka dedimmmmm .e öyle yaniii
Zuahshshshhs hesabımın fotosunu atabilirim, yohh anam yoohh.borç isteyelim deneyelimmmm
laylon buna resim falan atma çatlasın meraktan.bak senin erkek olduğunu iddia ediyor saatlerdirZenginlik çok görece bir kavram, neye göre kime göre
Vardır muhalefet huyum maalesef, ama senin mevzuda çok ciddiyim öyle ispat olmaz yani
Benim bile aklıma milyon tür geliyorsa, yapmak isteyen neler yapar.
Ha senle alakalı trilyonda bir bile ihtimal vermem, o ayrı.
Ben gadın oldugmu kanıtlayabılrım ya sen fakir oldugnu nasıl kanıtlucan hadı bakalımZuahshshshhs hesabımın fotosunu atabilirim, yohh anam yoohh.
Bende para ne gezer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?