- 10 Nisan 2014
- 43.778
- 116.421
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.141
burada hep dert dinleyecek değiliz arada eğlenmek de lazımmmmmmBen dalga geçtim ya baya
polo akşama görüşürüz temizlik yaptım yemek işi kaldııı.saat 9 a doğru gel ama mutlakaooo hangı konu gız
piştttt delfinooo akşama geyik var etiketleyeceğim seni oraya saat 8 9 gibi bekliyoruz bak gelmezsen yolarımmmm abla sözü dinle
tamam bacım. orda olacagımpolo akşama görüşürüz temizlik yaptım yemek işi kaldııı.saat 9 a doğru gel ama mutlaka
Ben erken yatıyorum yapiştttt delfinooo akşama geyik var etiketleyeceğim seni oraya saat 8 9 gibi bekliyoruz bak gelmezsen yolarımmmm abla sözü dinle
9 yaşındaki kızım bile 12 den önce yatmazzzzBen erken yatıyorum ya21-22 gibi yatışa geçebilirim
geldim millet.lily geçmiş olsun hastane işlerin bitti galiba bir süre rahatsın?anlastik aksam 9
Cok erken degık mı yaw? Sen kiii 7 saatlerin kralicesiii efendimiss kıymetlimissBen erken yatıyorum ya21-22 gibi yatışa geçebilirim
kadın da hal kalmıyorrrr napsınn diyeceğim de sevgilisi uzaktaaaCok erken degık mı yaw? Sen kiii 7 saatlerin kralicesiii efendimiss kıymetlimiss
Nasılsın polo?kurabiyen nasılhosgeldın can
Hazırlanıyor demek buyuk maçakadın da hal kalmıyorrrr napsınn diyeceğim de sevgilisi uzaktaaa
Ben sabah 8'den önce yatmayıp akşama kadar uyuyanlardanım9 yaşındaki kızım bile 12 den önce yatmazzzz
laylon ben de bıyıklarımı kestirmeye karar verdimmmNasılsın polo?kurabiyen nasıl
ingilizceden atama kolay olmuyormuydu ben gençken öyleydi en azındanBen sabah 8'den önce yatmayıp akşama kadar uyuyanlardanım
Ancak atama bekliyorum ya, o birazcık yaklaştı. Düzelteyim uykumu dedim, her sabah 7'de kalkıyorumKedim de sağ olsun alarmımın yerini aldı. 2 gün sabah 7'de kalktım, şimdi o beni kaldırıyor sabah 7'de
Bu sefer sabahları 7'de kalkıyorumCok erken degık mı yaw? Sen kiii 7 saatlerin kralicesiii efendimiss kıymetlimiss
Şimdi İstanbul'dakadın da hal kalmıyorrrr napsınn diyeceğim de sevgilisi uzaktaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?