- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.181
İrkek olduğunu iddia etmedim, fotoyla kadın olduğu ispatlanamaz kimsenin dedim.laylon buna resim falan atma çatlasın meraktan.bak senin erkek olduğunu iddia ediyor saatlerdir
tam gol olduuuu yürüüüüüüü kim tutar senii.evet film bekliyoruzzz fakirliğini nasıl ispat edeceksin?Ben gadın oldugmu kanıtlayabılrım ya sen fakir oldugnu nasıl kanıtlucan hadı bakalım
Nude atacam ans.laylon buna resim falan atma çatlasın meraktan.bak senin erkek olduğunu iddia ediyor saatlerdir
Film bu zehir zeka bulur caresınıtam gol olduuuu yürüüüüüüü kim tutar senii.evet film bekliyoruzzz fakirliğini nasıl ispat edeceksin?
Oooo braz da bu sayfada yorum kasalim mi dedin :)
Ooo ben seninkini 4-5 sanıyorum 9 yaş diyor .9 yaşındaki kızım bile 12 den önce yatmazzzz
Banka hesabı didim ya.tam gol olduuuu yürüüüüüüü kim tutar senii.evet film bekliyoruzzz fakirliğini nasıl ispat edeceksin?
kızım grup açmış whatsap ta adı sakız grubu.sadece sakız çiğneyenler üye olabiliyor.profil resimleri de şişirilen sakızlı resimleri herbirinin.benim kız da kafayı yedi eyyy dostlarrrrrOooo braz da bu sayfada yorum kasalim mi dedin :)
Kurabiye mi pişirmişNasılsın polo?kurabiyen nasıl
banka hesabı benim de boş o kanıt sayılmaz.sütyenin içini bir karıştır bakalım para neyimm var mı?Banka hesabı didim ya.
Şaka yapiyosunkızım grup açmış whatsap ta adı sakız grubu.sadece sakız çiğneyenler üye olabiliyor.profil resimleri de şişirilen sakızlı resimleri herbirinin.benim kız da kafayı yedi eyyy dostlarrrrr
Benim de boş derken, fakirlikle boş hesabın ilgili olmadığını kabul etmen hoş oldu.banka hesabı benim de boş o kanıt sayılmaz.sütyenin içini bir karıştır bakalım para neyimm var mı?
youtube da da var ne zannettinŞaka yapiyosun
El kadar çocuklar whatsapp' a aktı mi bile ya.
Nasıl yetisecegiz bu yeni nesileeee
Ben geceleri gözüme kestiriyorum
Buraları keşfedecek diye korktum bakyoutube da da var ne zannettin
Kurt adamın azgın versiyonu, enteresannBen geceleri gözüme kestiriyorum
Gündüzleri hormonlarim ölü
ben paraları legolara barbie lere yatırdımmmm bugünde aldım valladayanamadımmmBenim de boş derken, fakirlikle boş hesabın ilgili olmadığını kabul etmen hoş oldu.
Dadadann yakaladım
Asena is comingKurt adamın azgın versiyonu, enteresann
Almadığımı ve alamayacağımı hesap dökümümle de ispatlarım bacım benben paraları legolara barbie lere yatırdımmmm bugünde aldım valladayanamadımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?