- 17 Ocak 2020
- 28.143
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.894
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.201
Keşke ceyceyin çocuğu olaydım biraz geç dogupben paraları legolara barbie lere yatırdımmmm bugünde aldım valla dayanamadımmm
Tüm paracıklarını kocişinin hesabına aktarıverirsin iki dakikalığına bize boş hesabı gösterirsinBanka hesabı didim ya.
yastık altı yatırımcısındır o zaman.gel benim melek yatırımcımm olll seni zengünn edeyimmm aynı tosun gibiiii .bas bas paralarııı cey ceyeeee bi daha mı gelecennn dünyayaaaaAlmadığımı ve alamayacağımı hesap dökümümle de ispatlarım bacım ben
Giriş çıkış belli, kartım yok bir tek banka hesabım var diye 50 konuda yazmışlığım mevcut
Ama ben yattigim yerden para akışına sahibim öyle demeşimdi zorunlu işsiz delfino henüz atanmadı laylon işsiz ben işsizzz polo işsiz .buldummmm en zenginimizz lily86 memur çünküüüü.
Kız aktarılır mi.Tüm paracıklarını kocişinin hesabına aktarıverirsin iki dakikalığına bize boş hesabı gösterirsin
Hep sınıf bırıncısı olucan hep belge alıcan ona göreKeşke ceyceyin çocuğu olaydım biraz geç dogup
Nerden akıyo acebaaAma ben yattigim yerden para akışına sahibim öyle deme
Bizimkilerde hep sınıf birincisi olmamızı isteyip olunca da hiç bişey almiyodu anca nanay'ı goruyoduk.Hep sınıf bırıncısı olucan hep belge alıcan ona göreama sonunda Lego var barbie var ooo
Hesap dökümü dedim, şuanki bakiye demedim kiTüm paracıklarını kocişinin hesabına aktarıverirsin iki dakikalığına bize boş hesabı gösterirsin
Az daha büyüdüğünde katılsın ama benceBuraları keşfedecek diye korktum bak
kodunu bozar burasi cocukcagizin
aynen 2. oldun mu eve gelmeeeeeeHep sınıf bırıncısı olucan hep belge alıcan ona göreama sonunda Lego var barbie var ooo
Yatırımcı olmak için gelir lazım, senin gibi dükkan kiralarım yok yavrum benim, çöpüm yok çöpümyastık altı yatırımcısındır o zaman.gel benim melek yatırımcımm olll seni zengünn edeyimmm aynı tosun gibiiii .bas bas paralarııı cey ceyeeee bi daha mı gelecennn dünyayaaaa
Zaten kimse evlenmez olduAz daha büyüdüğünde katılsın ama benceEvlenmeden önce her genç kız bdv'yle tanışmalı bence
Bakalım en uzağa kim işeyecekYatırımcı olmak için gelir lazım, senin gibi dükkan kiralarım yok yavrum benim, çöpüm yok çöpüm
Niye fakirlikte sidik yarışı yapıyoruz, hiç anlamadım ama neyse
geçen filmle özelden konuşuyoruz.boğazdaki yalımın da tadilata ihtiyacı var napsam ki diye sordu eyyy dostlarrrrrrrrHesap dökümü dedim, şuanki bakiye demedim ki
Sayılır yaa doktor soru sordurmadi o telaseden ve uykusuzlugun da etkisinden orada olduguma dair rapor almadim is yeri sorun cikarmisti simdi yarin sabah hastaneyi arayip raporu yazdircam ama doktor ogleden sonra geliyor offf is yeri sıkıntı valla en kötü unutmuşum gec gönderdim derim valla dogruyu soylesem de inandiramiyorum hayatimda saglik konusunda bu kadar sorun yasadigimi bilmem ki zaten pandeminin stresi vardi üstüne bi de is stresi bindi!geldim millet.lily geçmiş olsun hastane işlerin bitti galiba bir süre rahatsın?
Dinimiz amingeçen filmle özelden konuşuyoruz.boğazdaki yalımın da tadilata ihtiyacı var napsam ki diye sordu eyyy dostlarrrrrrrr
İşte bu cok iyiydi zenginliğmiz olmadıgından fakirlijleri yarıstırıyıruzYatırımcı olmak için gelir lazım, senin gibi dükkan kiralarım yok yavrum benim, çöpüm yok çöpüm
Niye fakirlikte sidik yarışı yapıyoruz, hiç anlamadım ama neyse
Boğazda yalısı olan insan tadilatını mi düşünür.tadilati onun yerine düşünecek adamları olur . Seni keklemisgeçen filmle özelden konuşuyoruz.boğazdaki yalımın da tadilata ihtiyacı var napsam ki diye sordu eyyy dostlarrrrrrrr
İlla yarıştırıp sonunda b.k yoluna çıkacağız, ben diyeyim şimdidenİşte bu cok iyiydi zenginliğmiz olmadıgından fakirlijleri yarıstırıyıruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?