geyik bizim işimiz

Almadığımı ve alamayacağımı hesap dökümümle de ispatlarım bacım ben
Giriş çıkış belli, kartım yok bir tek banka hesabım var diye 50 konuda yazmışlığım mevcut
yastık altı yatırımcısındır o zaman.gel benim melek yatırımcımm olll seni zengünn edeyimmm aynı tosun gibiiii .bas bas paralarııı cey ceyeeee bi daha mı gelecennn dünyayaaaa

Tüm paracıklarını kocişinin hesabına aktarıverirsin iki dakikalığına bize boş hesabı gösterirsin
Kız aktarılır mi.
Adam üstüne yatar mazallah.
Ben kocama borç verdim de
Kaç gündür uykularım kaciyo

yastık altı yatırımcısındır o zaman.gel benim melek yatırımcımm olll seni zengünn edeyimmm aynı tosun gibiiii .bas bas paralarııı cey ceyeeee bi daha mı gelecennn dünyayaaaa
Yatırımcı olmak için gelir lazım, senin gibi dükkan kiralarım yok yavrum benim, çöpüm yok çöpüm

Niye fakirlikte sidik yarışı yapıyoruz, hiç anlamadım ama neyse

Yatırımcı olmak için gelir lazım, senin gibi dükkan kiralarım yok yavrum benim, çöpüm yok çöpüm

Bakalım en uzağa kim işeyecek

geldim millet.lily geçmiş olsun hastane işlerin bitti galiba bir süre rahatsın?
Sayılır yaa doktor soru sordurmadi o telaseden ve uykusuzlugun da etkisinden orada olduguma dair rapor almadim is yeri sorun cikarmisti simdi yarin sabah hastaneyi arayip raporu yazdircam ama doktor ogleden sonra geliyor offf is yeri sıkıntı valla en kötü unutmuşum gec gönderdim derim valla dogruyu soylesem de inandiramiyorum hayatimda saglik konusunda bu kadar sorun yasadigimi bilmem ki zaten pandeminin stresi vardi üstüne bi de is stresi bindi!
Şükür sonuclarim.iyi yaza kadar rahatım arada saglik ocagina kan veririm
Asayis berkemal yani :) sukurler olsun

İşte bu cok iyiydi zenginliğmiz olmadıgından fakirlijleri yarıstırıyıruz

geçen filmle özelden konuşuyoruz.boğazdaki yalımın da tadilata ihtiyacı var napsam ki diye sordu eyyy dostlarrrrrrrr
Boğazda yalısı olan insan tadilatını mi düşünür.tadilati onun yerine düşünecek adamları olur . Seni keklemis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…