- 10 Nisan 2014
- 43.778
- 116.420
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.221
şu an çorap yamıyorum rahatsız etmeyinizİşte bu cok iyiydi zenginliğmiz olmadıgından fakirlijleri yarıstırıyıruz
Ah seni Fakirşu an çorap yamıyorum rahatsız etmeyiniz
İyi çorap alıyorsun demek, seni zengin seni.şu an çorap yamıyorum rahatsız etmeyiniz
Telefonunu ele geçirip geri gönderirsin tekrar kendineKız aktarılır mi.
Adam üstüne yatar mazallah.
Ben kocama borç verdim de
Kaç gündür uykularım kaciyo
Benim hesabım, son iki yılda daha fazla para aktarmama rağmen son para aktarma işlemi olarak 2018'i gösteriyordu, o aklıma geldiHesap dökümü dedim, şuanki bakiye demedim ki
7 ne kız?
Geçmiş olsun. E-nabız'da görünen bir işlem var mı, sorarlarsa göstersen yetmez mi?Sayılır yaa doktor soru sordurmadi o telaseden ve uykusuzlugun da etkisinden orada olduguma dair rapor almadim is yeri sorun cikarmisti simdi yarin sabah hastaneyi arayip raporu yazdircam ama doktor ogleden sonra geliyor offf is yeri sıkıntı valla en kötü unutmuşum gec gönderdim derim valla dogruyu soylesem de inandiramiyorum hayatimda saglik konusunda bu kadar sorun yasadigimi bilmem ki zaten pandeminin stresi vardi üstüne bi de is stresi bindi!
Şükür sonuclarim.iyi yaza kadar rahatım arada saglik ocagina kan veririm
Asayis berkemal yani :) sukurler olsun
Bi şekilde ödeşirsiniz bu da dert mi şimdiTelefonunu ele geçirip geri gönderirsin tekrar kendine
Ya bizde de komik bişi var. Benim sevgilime borcum varAma yani 3-4 bin kadar Ne borcu derseniz öyle büyük bir şey de almadı. Borç olarak aldığım, birlikte yediğimiz içtiğimiz dışarıda ya da eve yaptığımız market alışverişleri vs. 2 kere kedim için kum ve mama yardımında bulundu bi de pandemi döneminde ben ailemden ayrıyken para gönderdi bana Kpss kitaplarımın da bir kısmını ondan borç alıp almıştım .
Şimdi biz birlikte yaşarsak nasıl ödeyeyimAyrı
Yok, enpara bu konuda 10 numara.Benim hesabım, son iki yılda daha fazla para aktarmama rağmen son para aktarma işlemi olarak 2018'i gösteriyordu, o aklıma geldi
Ahh ahh sen daha bdvlerde gezz millet malı götürüyo7 ne kız?
Ahahahahahaha iyi güldüm yaaa Allah seni napmasinşimdi zorunlu işsiz delfino henüz atanmadı laylon işsiz ben işsizzz polo işsiz .buldummmm en zenginimizz lily86 memur çünküüüü.
Bak bak bak herkes beni zengin bellemis ama herkesin alttan alta kazanci var da caktirmiyorAma ben yattigim yerden para akışına sahibim öyle deme
Valla ben de bosuna tereddut yasamiyorum şükür kk sayesinde Türk erkeklerinin seceresi meydanda simdi ben biriyle tanissam 5 10 dk sohbette ne mal oldugunu anliyorum zaten hepsi ayni fabrika ürünü gibi sozcukler bile ayni yaniAz daha büyüdüğünde katılsın ama benceEvlenmeden önce her genç kız bdv'yle tanışmalı bence
Kitap kurdu mudur yani baska hobileri var midir? Cicek de olabilir o arkadasla olan yakınlığına bağlı benceArkadaşlar arkadaşıma kitap seti hediye etmeyi düşünüyorum doğum gününde.
Sizce komik mi olur
Ot mot mu yollayayim çiçek sepetinden?
Benimki Ziraat. İşlemleri güncelleme konusunda ciddi sıkıntıları var. Erkek arkadaşım 2018 haziranda mezun oldu, 2019 ekimde işe başladı, 3 maaşını o bankadan aldı. Hâlâ öğrenci görünüyormuş, kredi vermedilerYok, enpara bu konuda 10 numara.
5 kuruş iade olsun, döküme ekler.
Mesela zamanında 10 dolar mı ne almışım ama tl üzerinden, 0.01 dolarım kaldı.
Kaç sent oluyorsa artık bozmuyor ama karşılığını kuruşla hesabıma ekliyor, deli ediyor beni
Ay, 1 iken şimdi migrenden dört dönüyorum, kalsın.Ahh ahh sen daha bdvlerde gezz millet malı götürüyo
Bence kişiye özel, düşünceli bir hediye olur. Planner/ajanda tarzı bir şey de ekleyebilirsin bence, hoş bir jest olur ya da hoş bir not defteri. Ben böyle daha kişiselleştirilmiş hediye kombolarına bayılıyorum.Arkadaşlar arkadaşıma kitap seti hediye etmeyi düşünüyorum doğum gününde.
Sizce komik mi olur
Ot mot mu yollayayim çiçek sepetinden?
SelammmmServetimi gösteriyorummmm millettt
ne diyorsunn maaşı var yaniii.bundan sonra ondan borç isterimmmBenimki Ziraat. İşlemleri güncelleme konusunda ciddi sıkıntıları var. Erkek arkadaşım 2018 haziranda mezun oldu, 2019 ekimde işe başladı, 3 maaşını o bankadan aldı. Hâlâ öğrenci görünüyormuş, kredi vermediler
Aslında keşke okuyacak kitaplarım olsaydı ya dışarıda çıkıp alamıyorumAhahahahahaha iyi güldüm yaaa Allah seni napmasin
Valla evim yok arabam yok koca da yok bi memur maasim.var beni zengin statusune koyuyorsa ne mutluRabbim önce saglik versin, para bir sekilde kazanilir sonra da o Allah o paranin da bereketini versin iyi yerlerde harcayalim.
Bak bak bak herkes beni zengin bellemis ama herkesin alttan alta kazanci var da caktirmiyorkirli çıkılar sizi...
Valla ben de bosuna tereddut yasamiyorum şükür kk sayesinde Türk erkeklerinin seceresi meydanda simdi ben biriyle tanissam 5 10 dk sohbette ne mal oldugunu anliyorum zaten hepsi ayni fabrika ürünü gibi sozcukler bile ayni yani
O.acidan bekarlara bdvyi siddetle tavsiye ederim
Kitap kurdu mudur yani baska hobileri var midir? Cicek de olabilir o arkadasla olan yakınlığına bağlı bence
gördün mü bak barbieler arasında bile meşhursunSelammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?