geyik bizim işimiz

Kız aktarılır mi.
Adam üstüne yatar mazallah.
Ben kocama borç verdim de
Kaç gündür uykularım kaciyo
Telefonunu ele geçirip geri gönderirsin tekrar kendine

Ya bizde de komik bişi var. Benim sevgilime borcum var Ama yani 3-4 bin kadar Ne borcu derseniz öyle büyük bir şey de almadı. Borç olarak aldığım, birlikte yediğimiz içtiğimiz dışarıda ya da eve yaptığımız market alışverişleri vs. 2 kere kedim için kum ve mama yardımında bulundu bi de pandemi döneminde ben ailemden ayrıyken para gönderdi bana Kpss kitaplarımın da bir kısmını ondan borç alıp almıştım .

Şimdi biz birlikte yaşarsak nasıl ödeyeyim Ayrı evlerde olursak hadi öderim de. Aynı evde borç nasıl olur ki, gelir zaten evimizin geliri olacak birlikte yaşayınca Çıkamadım bu işin içinden. Daha birlikte bile yaşayamıyoruz gerçi Ben böyle erkenden her şeyi düşünüp dert eden bir insanım özel hayatımda Bir birlikte yaşayın tekrar, o zaman düşünürsün dimi, ama yok İlla şimdiden düşünüp bir çözüm bulacağım ki kafam rahat olsun

Geçmiş olsun. E-nabız'da görünen bir işlem var mı, sorarlarsa göstersen yetmez mi?

Bi şekilde ödeşirsiniz bu da dert mi şimdi

Benim hesabım, son iki yılda daha fazla para aktarmama rağmen son para aktarma işlemi olarak 2018'i gösteriyordu, o aklıma geldi
Yok, enpara bu konuda 10 numara.
5 kuruş iade olsun, döküme ekler.
Mesela zamanında 10 dolar mı ne almışım ama tl üzerinden, 0.01 dolarım kaldı.
Kaç sent oluyorsa artık bozmuyor ama karşılığını kuruşla hesabıma ekliyor, deli ediyor beni

şimdi zorunlu işsiz delfino henüz atanmadı laylon işsiz ben işsizzz polo işsiz .buldummmm en zenginimizz lily86 memur çünküüüü.
Ahahahahahaha iyi güldüm yaaa Allah seni napmasin
Valla evim yok arabam yok koca da yok bi memur maasim.var beni zengin statusune koyuyorsa ne mutlu Rabbim önce saglik versin, para bir sekilde kazanilir sonra da o Allah o paranin da bereketini versin iyi yerlerde harcayalim.
Ama ben yattigim yerden para akışına sahibim öyle deme
Bak bak bak herkes beni zengin bellemis ama herkesin alttan alta kazanci var da caktirmiyor kirli çıkılar sizi...
Az daha büyüdüğünde katılsın ama bence Evlenmeden önce her genç kız bdv'yle tanışmalı bence
Valla ben de bosuna tereddut yasamiyorum şükür kk sayesinde Türk erkeklerinin seceresi meydanda simdi ben biriyle tanissam 5 10 dk sohbette ne mal oldugunu anliyorum zaten hepsi ayni fabrika ürünü gibi sozcukler bile ayni yani
O.acidan bekarlara bdvyi siddetle tavsiye ederim
Arkadaşlar arkadaşıma kitap seti hediye etmeyi düşünüyorum doğum gününde.
Sizce komik mi olur
Ot mot mu yollayayim çiçek sepetinden?
Kitap kurdu mudur yani baska hobileri var midir? Cicek de olabilir o arkadasla olan yakınlığına bağlı bence

Servetimi gösteriyorummmm millettt

Eklentiler

• 81A1081C-3B14-4937-A804-B13C616D2A20.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 16
  • D73360FA-2927-42EF-A687-BDD47E500143.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 15
  • 97A9CCDD-7288-4BFD-A075-B4CE9D52AEF2.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 14
  • D780F06A-36A3-4DC6-923B-4125730D0304.webp
    14 KB · Görüntüleme: 19
Benimki Ziraat. İşlemleri güncelleme konusunda ciddi sıkıntıları var. Erkek arkadaşım 2018 haziranda mezun oldu, 2019 ekimde işe başladı, 3 maaşını o bankadan aldı. Hâlâ öğrenci görünüyormuş, kredi vermediler

Arkadaşlar arkadaşıma kitap seti hediye etmeyi düşünüyorum doğum gününde.
Sizce komik mi olur
Ot mot mu yollayayim çiçek sepetinden?
Bence kişiye özel, düşünceli bir hediye olur. Planner/ajanda tarzı bir şey de ekleyebilirsin bence, hoş bir jest olur ya da hoş bir not defteri. Ben böyle daha kişiselleştirilmiş hediye kombolarına bayılıyorum.

ne diyorsunn maaşı var yaniii.bundan sonra ondan borç isterimmm

Aslında keşke okuyacak kitaplarım olsaydı ya dışarıda çıkıp alamıyorum

Sıkıldım TV yle vakit geçirmekten hergun

Ask kitapları beni mest ediyor filan demişti

Ondan takıldım kitap almaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…