geyik bizim işimiz

ne diyorsunn maaşı var yaniii.bundan sonra ondan borç isterimmm
1 seneyi doldurdu meslekte, aralıkta maaşı 3900 yatmış ek derssiz. "Bir sene boşuna mı çalıştım, geçen yılkiyle aynı kazanıyorum" diyordu. Vergi dilimine girdiği için Bu ay 5100 yatacaktı ek dersle. Ben bir atanayım telefon almama yardım edecek Kasımdan beri telefonum yok

Çok şaşırdım biz öğretmenler bu kadar degersizmiyiz aldığı maaş bu mu ya gercekten

aa neden o kadar az annem emekli onun maaşı bile 3600 civarı.

Aslında keşke okuyacak kitaplarım olsaydı ya dışarıda çıkıp alamıyorum

Sıkıldım TV yle vakit geçirmekten hergun

Ask kitapları beni mest ediyor filan demişti

Ondan takıldım kitap almaya
Aşk romanları olarak okumadıysa bunu da önerebilirim

Dizisi çıktı Netflix'te, ilk sezonunu izledim ve çok hoşuma gitti. Param olduğunda ilk iş alacağım şeyler arasında

o diziyi ben de izledimmm düşesler dükler kraliçeler +18 lik olaylarrrrrr

Çok şaşırdım biz öğretmenler bu kadar degersizmiyiz aldığı maaş bu mu ya gercekten
Bu yıl başlayan arkadaşım ek derssiz 4450 alıyordu. Vergi dilimine girince baya düşüyor herhalde. İlk yıl daha çok kazanıyor, yıl arttıkça daha da azalıyor . Asgari ücretle aramızdaki fark ciddi eriyor. Boşuna atandık diyeceğiz herhalde ileride. Maaşını alabildiğin zaman özelde asgari ücret bile alamıyorsun ya gerçi, o da başka bir konu.

Aha ayni ben bir sorun varsa hemen cozum.bulunmaliysa orada ben varım ve bu maddiyatsa asla borclu kalamazdim o yuzden seni anladım
Bence birlikte yasarken hersey ortak ya, gerekirse para biriktir hic hesapta yokmus gibi sonra eline verirsin ama bence sen bunu kendine borç olarak dusunsen de o soylemiyorsa caktirma kendi icinde hesabini yap. Adam daha ayni eve girmeden hayat musterekligine ait kendine duseni fazlasiyla yapmis helal.olsun gelirin varsa simdiden kenara atmaya basla yoksa sonra yaparsin
Ya da birlikte otururken gelirine göre her ay 300 liralik odemeyi fazladan yap 1 senede 3600 eder zaten bir sene sonra da giderleri yuzde 50 50 yaparsiniz hem sen borcunu ödemiş olursun hem de hak geçmemiş olur
Geçmiş olsun. E-nabız'da görünen bir işlem var mı, sorarlarsa göstersen yetmez mi?
E nabizda görünmüyor zaten benim is yeri sorunlu, izin alip gitmedim biraz bastirdim gidicem diye oyle gittim izin verilmedi yani ve karşılığında bana söylenen sartlarin geregini yaptim her islem sonrasi haber verdim simdi suradayim.simdi otobüsteyim gibi. Verdiğim sozler vardi sonuna kadar tuttum ama yine sorun çıkabilir bakalim yarin ola hayrola moduna girdim ben de böyle kafaya bir sey taktiysam cozmem lazim haftasonu da girdi ya icim icimi yedi
Ziraati ilk kullandigim gunden beri sevmem simdi sadece hesaba para gonderip yakindaki ziraat atmden para cekiyorum o kadar. Boyle sacma sistemi olan baska banka yok cok amator geliyor bana isleyisi
Aslında keşke okuyacak kitaplarım olsaydı ya dışarıda çıkıp alamıyorum

Sıkıldım TV yle vakit geçirmekten hergun

Ask kitapları beni mest ediyor filan demişti

Ondan takıldım kitap almaya
Bence ask kitabı denen sey de göreceli. Kimi pembe dizi tarzini sever kimi agdali anlatimi olan kitaplari kimisi siir sever vs. Ajanda da güzel bir alternatif aslinda biri yazmis hosuma gitti

O sahneler de güzeldi ya. Netflix yapımında bu kadar duygusal sevişme sahnelerini ilk kez görüyorum sanırım. Bir dizide daha öyle. Mesela Sex Education dizisindeki o sahneler çok fazla mekanikti, 0 duygu.
hanedan ı bile izledim ben sıkıntıdan.bu günlerde de asyalı zenginlerin gerçek hayatlarını izliyorummm.adını hatırlayamadım şimdi .

Kitabını okuyup diziyi izleyince insanın hevesi kaçmıyor mu ya Harry Potter da öyle olmuştum bennn

M MrsDelfino bir iki sorum var sana klasik k.k soruları.Ne zaman isteme olacak bohça isteyecek misin ?hangi kuaföre gitsem kavgası çıkacak mı görümcekle ve kaynanayla?kaç bilenzükkkk isteyeceksinnn?beşibiryerde düğünde mi nişanda mı takılacak?evlenince kaynanaya kaç günde bir gidilecekkk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…