- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.241
1 seneyi doldurdu meslekte, aralıkta maaşı 3900 yatmış ek derssiz. "Bir sene boşuna mı çalıştım, geçen yılkiyle aynı kazanıyorum" diyordu. Vergi dilimine girdiği içinne diyorsunn maaşı var yaniii.bundan sonra ondan borç isterimmm
Çok şaşırdım biz öğretmenler bu kadar degersizmiyiz aldığı maaş bu mu ya gercekten1 seneyi doldurdu meslekte, aralıkta maaşı 3900 yatmış ek derssiz. "Bir sene boşuna mı çalıştım, geçen yılkiyle aynı kazanıyorum" diyordu. Vergi dilimine girdiği içinBu ay 5100 yatacaktı ek dersle. Ben bir atanayım telefon almama yardım edecek Kasımdan beri telefonum yok
aa neden o kadar az annem emekli onun maaşı bile 3600 civarı.1 seneyi doldurdu meslekte, aralıkta maaşı 3900 yatmış ek derssiz. "Bir sene boşuna mı çalıştım, geçen yılkiyle aynı kazanıyorum" diyordu. Vergi dilimine girdiği içinBu ay 5100 yatacaktı ek dersle. Ben bir atanayım telefon almama yardım edecek Kasımdan beri telefonum yok
Aşk romanları olarak okumadıysa bunu da önerebilirimAslında keşke okuyacak kitaplarım olsaydı ya dışarıda çıkıp alamıyorum
Sıkıldım TV yle vakit geçirmekten hergun
Ask kitapları beni mest ediyor filan demişti
Ondan takıldım kitap almaya
mühendisler de aynı durumda hemşire bile yaklaştı maaşımıza şaka gibiiiiÇok şaşırdım biz öğretmenler bu kadar degersizmiyiz aldığı maaş bu mu ya gercekten
o diziyi ben de izledimmm düşesler dükler kraliçeler +18 lik olaylarrrrrrAşk romanları olarak okumadıysa bunu da önerebilirim
Bridgerton Serisi Seti - 8 Kitap Takım
Bir Julia Quinn eseri olan Bridgerton Serisi Seti - 8 Kitap Takım en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
Dizisi çıktı Netflix'te, ilk sezonunu izledim ve çok hoşuma gitti. Param olduğunda ilk iş alacağım şeyler arasında
Bu yıl başlayan arkadaşım ek derssiz 4450 alıyordu. Vergi dilimine girince baya düşüyor herhalde. İlk yıl daha çok kazanıyor, yıl arttıkça daha da azalıyorÇok şaşırdım biz öğretmenler bu kadar degersizmiyiz aldığı maaş bu mu ya gercekten
Pandemi düşürdü ek dersini de. 800 civarıydı normalde, şimdi 350 alıyor ek dersiaa neden o kadar az annem emekli onun maaşı bile 3600 civarı.
biz borsa olmasa geçinemeyiz valla.maaş faturalara ve mutfağa gidiyorPandemi düşürdü ek dersini de. 800 civarıydı normalde, şimdi 350 alıyor ek dersi
O sahneler de güzeldi ya. Netflix yapımında bu kadar duygusal sevişme sahnelerini ilk kez görüyorum sanırım. Bir dizide daha öyle. Mesela Sex Education dizisindeki o sahneler çok fazla mekanikti, 0 duygu.o diziyi ben de izledimmm düşesler dükler kraliçeler +18 lik olaylarrrrrr
Aha ayni benTelefonunu ele geçirip geri gönderirsin tekrar kendine
Ya bizde de komik bişi var. Benim sevgilime borcum varAma yani 3-4 bin kadar Ne borcu derseniz öyle büyük bir şey de almadı. Borç olarak aldığım, birlikte yediğimiz içtiğimiz dışarıda ya da eve yaptığımız market alışverişleri vs. 2 kere kedim için kum ve mama yardımında bulundu bi de pandemi döneminde ben ailemden ayrıyken para gönderdi bana Kpss kitaplarımın da bir kısmını ondan borç alıp almıştım .
Şimdi biz birlikte yaşarsak nasıl ödeyeyimAyrı evlerde olursak hadi öderim de. Aynı evde borç nasıl olur ki, gelir zaten evimizin geliri olacak birlikte yaşayınca Çıkamadım bu işin içinden. Daha birlikte bile yaşayamıyoruz gerçi Ben böyle erkenden her şeyi düşünüp dert eden bir insanım özel hayatımda Bir birlikte yaşayın tekrar, o zaman düşünürsün dimi, ama yok İlla şimdiden düşünüp bir çözüm bulacağım ki kafam rahat olsun
E nabizda görünmüyor zaten benim is yeri sorunlu, izin alip gitmedim biraz bastirdim gidicem diye oyle gittim izin verilmedi yani ve karşılığında bana söylenen sartlarin geregini yaptim her islem sonrasi haber verdim simdi suradayim.simdi otobüsteyim gibi. Verdiğim sozler vardi sonuna kadar tuttum ama yine sorun çıkabilir bakalim yarin ola hayrola moduna girdim ben de böyle kafaya bir sey taktiysam cozmem lazim haftasonu da girdi ya icim icimi yediGeçmiş olsun. E-nabız'da görünen bir işlem var mı, sorarlarsa göstersen yetmez mi?
Ziraati ilk kullandigim gunden beri sevmem simdi sadece hesaba para gonderip yakindaki ziraat atmden para cekiyorum o kadar. Boyle sacma sistemi olan baska banka yok cok amator geliyor bana isleyisiBenimki Ziraat. İşlemleri güncelleme konusunda ciddi sıkıntıları var. Erkek arkadaşım 2018 haziranda mezun oldu, 2019 ekimde işe başladı, 3 maaşını o bankadan aldı. Hâlâ öğrenci görünüyormuş, kredi vermediler
Bence ask kitabı denen sey de göreceli. Kimi pembe dizi tarzini sever kimi agdali anlatimi olan kitaplari kimisi siir sever vs. Ajanda da güzel bir alternatif aslinda biri yazmis hosuma gittiAslında keşke okuyacak kitaplarım olsaydı ya dışarıda çıkıp alamıyorum
Sıkıldım TV yle vakit geçirmekten hergun
Ask kitapları beni mest ediyor filan demişti
Ondan takıldım kitap almaya
hanedan ı bile izledim ben sıkıntıdan.bu günlerde de asyalı zenginlerin gerçek hayatlarını izliyorummm.adını hatırlayamadım şimdi .O sahneler de güzeldi ya. Netflix yapımında bu kadar duygusal sevişme sahnelerini ilk kez görüyorum sanırım. Bir dizide daha öyle. Mesela Sex Education dizisindeki o sahneler çok fazla mekanikti, 0 duygu.
Buyrunfilmdelisi hu huuuuu
yukarıda ki resimlere bir bak ne göreceksinn?Buyrun
Kitabını okuyup diziyi izleyince insanın hevesi kaçmıyor mu ya Harry Potter da öyle olmuştum bennnAşk romanları olarak okumadıysa bunu da önerebilirim
Bridgerton Serisi Seti - 8 Kitap Takım
Bir Julia Quinn eseri olan Bridgerton Serisi Seti - 8 Kitap Takım en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
Dizisi çıktı Netflix'te, ilk sezonunu izledim ve çok hoşuma gitti. Param olduğunda ilk iş alacağım şeyler arasında
Ahahahshyukarıda ki resimlere bir bak ne göreceksinn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?