geyik bizim işimiz

Delfinoyu böyle düşünemiyorum.

Servetimi gösteriyorummmm millettt
Ooo laylona falan selam var bize yok hih kuseyim.bari
Bi de bana zengin diyonuz bunlar servet degerinde bee
Benim 6 tane barbie bebegim vardir 5ti 1ini de hastanede yatarken hediye getirmislerdi 6 oldu :) 90li yıllarda bazisi icin lükstu ama benim etrafimda barbie evleri olanlar da vardi. Hala dururlar bebiklerim
Maalesef vergi dilimleri gelirlere gore düşük kaliyor hemen vergiye giriliyor. Haziran Temmuz gibi vergi dilimine giriliyor Temmuz zammi zaten gidiyor aylar geçtikçe düşüyor maaş
mühendisler de aynı durumda hemşire bile yaklaştı maaşımıza şaka gibiiii
Bugun maas farkim yatmış ocak 14 günlük fark, muhendisler 6 civarı aliyor bizde. Ogretmenin maasi baya düşük o acidan bakinca 3900 nedir yaa 5100 nispeten daha iyi

Ahahahsh
Ben erkek anasıyım, bunların ne parasını anlarım ne değerini
Hehe kaynana adayi seni :),
Valla ben de ne kullansam öyle oldu doktor sebamed tavsiye etmisti ama beni bembeyaz yapıyor yazin hele akıyor kotu görünüyor
Yves rocher kullanmistim.o da öyleydi
Şu an evdeyim ama en son isananin med olanını almistim.memnun kaldim zaten beyaz olmasi normalmis de ben tene yedirene kadar epey ovaliyorum ve sürdükten 10 dk sonra anca düzeliyor yüzüm
Ben de önerilere açığım.

Bende bugün maaş geçmişini inceledim . normalde hiç bakmazdım bugün içime bir kurt düştü baktım iyice . Her ay neydeyse bir gece fazla çalışmışım ve eksik maaş almışım. Ayrıca geçen yazdan kalan ücretli izin paramda yatmamış . Nasılda böyle salak olmuşum hiç farkına bile varmadan. Yarın arayıp şikayet edeceğim ..

hanedan ı bile izledim ben sıkıntıdan.bu günlerde de asyalı zenginlerin gerçek hayatlarını izliyorummm.adını hatırlayamadım şimdi .
Bu Bridgerton'ın Gossip Girl gibi bir havası var ya o hoşuma gitti başta. Sonra da Dük çok hoştu be Sırf onun o sevimli bakışları için bile izlenirdi

Ben bu ara tam bir karantina davranışına kapıldım, açıyorum nekşlikşi öneride çıkan ilk diziyi izliyorum izlemediğim bir şeyse Daha önce hiç üzerinde araştırma yapmadan, konusunu okumadan, oyuncuları araştırmadan bir şey izlemezdim. Şimdi imdb puanına bile bakmıyorum. Ufkum açıldı resmen.

Modern Family'i sıfırdan izleyip bitirdim, Jane the Virgin, The Fall bitirdiğim diziler. Riverdale, Mindhunter ve The Blacklist'i sıfırdan başlayıp güncele geldim. Sweet Magnolias, What/if, Virgin River ve Bridgerton da yeni başlamış 1-2 sezonu yayınlanmış ve yeni bölümünü beklediğim diziler. Bunlara ek olarak The Walking Dead, How to Get Away with Murder ve Supernatural sürekli izlediğim dizilerdi, son ikisi final yaptı, bitirdim. Gossip Girl ve How I Met Your Mother gibi daha önce milyarlarca kez izlediğim dizileri de tekrar tekrar izleyip bitirdim bir de

kral yemiştir maaş farklarınıııı

Kitabını okuyup diziyi izleyince insanın hevesi kaçmıyor mu ya Harry Potter da öyle olmuştum bennn
Ben diziyi önce izledim, kitapların tamamını yansıtmadıkları için eğlenceli geliyor bana önce dizisini ya da filmini izlemek. Kötü kısmı, karakterleri kafamda canlandırırken dizideki aktörleri canlandırırım. Ancak bu serinin şöyle bir şeyi var, dizinin ilk sezonu yayınlandı ve sadece ilk kitabı anlatıyor. Yeni sezon çekimleri mart gibi başlayabilirmiş. 8 kitap var, 8 sezon dizi yaparlar mı, tartışılır. Ben 8 kitabı da okursam, 2. sezon gelene kadar unutmuş olurum, o şekilde izleyebilirim diziyi

alla alla hep aynı dizilerde takılmışız.riverdale i izledim jane the virgin basit geldi yarım bıraktım gossip girl ü çoktann bitirdimmm elite i bitirdim hollywood u izledim en son ama behzat ç. hala favorimdir

Beyaz olması neden normalmiş ?

Benim elimdeki la Roche posaydi .
O da çok sütlü gibi boşa para verdim ona hemen de bitti zaten.

Sonra sheido aldım iiih yok.

Şimdi Sebamed fisfisli var elimde

Bana sürünce neyse de eşim sürünce komik oluyo adam esmer

Blacklistj izleeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…