- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.281
Aaa cirkin kadin yoktur biz hepimiz guzeliz burada cirkin kadin olamazinsan içine çıkacak kadar diyelimmmgüzel kadın var mı ki aramızda ben şimdi de bunu merak ettim zengin kadından sonraaa?
Ne guzel sizde sikayet mercii varBende bugün maaş geçmişini inceledim . normalde hiç bakmazdım bugün içime bir kurt düştü baktım iyice . Her ay neydeyse bir gece fazla çalışmışım ve eksik maaş almışım. Ayrıca geçen yazdan kalan ücretli izin paramda yatmamış . Nasılda böyle salak olmuşum hiç farkına bile varmadan. Yarın arayıp şikayet edeceğim ..
Elhamdülillah cok sukur ıyıyım can sağlığına duacıyım kurabiye buyuyor sureklı yaramazlık pesındeNasılsın polo?kurabiyen nasıl
Outlender bir de West world dan hiç bisey anlamadım izlemediysen hiç bulaşmaalla alla hep aynı dizilerde takılmışız.riverdale i izledim jane the virgin basit geldi yarım bıraktım gossip girl ü çoktann bitirdimmm elite i bitirdim hollywood u izledim en son ama behzat ç. hala favorimdir
Teşekkür ederim öneriler içinAha ayni benbir sorun varsa hemen cozum.bulunmaliysa orada ben varım ve bu maddiyatsa asla borclu kalamazdim o yuzden seni anladım
Bence birlikte yasarken hersey ortak ya, gerekirse para biriktir hic hesapta yokmus gibi sonra eline verirsin ama bence sen bunu kendine borç olarak dusunsen de o soylemiyorsa caktirma kendi icinde hesabini yap. Adam daha ayni eve girmeden hayat musterekligine ait kendine duseni fazlasiyla yapmis helal.olsungelirin varsa simdiden kenara atmaya basla yoksa sonra yaparsin
Ya da birlikte otururken gelirine göre her ay 300 liralik odemeyi fazladan yap 1 senede 3600 eder zaten bir sene sonra da giderleri yuzde 50 50 yaparsiniz hem sen borcunu ödemiş olursun hem de hak geçmemiş olur
E nabizda görünmüyor zaten benim is yeri sorunlu, izin alip gitmedim biraz bastirdim gidicem diye oyle gittim izin verilmedi yani ve karşılığında bana söylenen sartlarin geregini yaptim her islem sonrasi haber verdim simdi suradayim.simdi otobüsteyim gibi. Verdiğim sozler vardi sonuna kadar tuttum ama yine sorun çıkabilir bakalim yarin ola hayrola moduna girdim ben de böyle kafaya bir sey taktiysam cozmem lazim haftasonu da girdi ya icim icimi yedi
Ziraati ilk kullandigim gunden beri sevmem simdi sadece hesaba para gonderip yakindaki ziraat atmden para cekiyorum o kadar. Boyle sacma sistemi olan baska banka yok cok amator geliyor bana isleyisi
Bence ask kitabı denen sey de göreceli. Kimi pembe dizi tarzini sever kimi agdali anlatimi olan kitaplari kimisi siir sever vs. Ajanda da güzel bir alternatif aslinda biri yazmis hosuma gitti
Beyazlik koruyucu faktoru yükseldikçe artıyormus ama yine de ben de sevmiyorum beyaz beyaz yediremiyorum cildimeBeyaz olması neden normalmiş ?
Benim elimdeki la Roche posaydi .
O da çok sütlü gibi boşa para verdim ona hemen de bitti zaten.
Sonra sheido aldım iiih yok.
Şimdi Sebamed fisfisli var elimde
Bana sürünce neyse de eşim sürünce komik oluyo adam esmer
İsveç ekonomisinde de mi üç kağıt var anaaaaBende bugün maaş geçmişini inceledim . normalde hiç bakmazdım bugün içime bir kurt düştü baktım iyice . Her ay neydeyse bir gece fazla çalışmışım ve eksik maaş almışım. Ayrıca geçen yazdan kalan ücretli izin paramda yatmamış . Nasılda böyle salak olmuşum hiç farkına bile varmadan. Yarın arayıp şikayet edeceğim ..
Ajandayı da ben önermiştimAha ayni benbir sorun varsa hemen cozum.bulunmaliysa orada ben varım ve bu maddiyatsa asla borclu kalamazdim o yuzden seni anladım
Bence birlikte yasarken hersey ortak ya, gerekirse para biriktir hic hesapta yokmus gibi sonra eline verirsin ama bence sen bunu kendine borç olarak dusunsen de o soylemiyorsa caktirma kendi icinde hesabini yap. Adam daha ayni eve girmeden hayat musterekligine ait kendine duseni fazlasiyla yapmis helal.olsungelirin varsa simdiden kenara atmaya basla yoksa sonra yaparsin
Ya da birlikte otururken gelirine göre her ay 300 liralik odemeyi fazladan yap 1 senede 3600 eder zaten bir sene sonra da giderleri yuzde 50 50 yaparsiniz hem sen borcunu ödemiş olursun hem de hak geçmemiş olur
E nabizda görünmüyor zaten benim is yeri sorunlu, izin alip gitmedim biraz bastirdim gidicem diye oyle gittim izin verilmedi yani ve karşılığında bana söylenen sartlarin geregini yaptim her islem sonrasi haber verdim simdi suradayim.simdi otobüsteyim gibi. Verdiğim sozler vardi sonuna kadar tuttum ama yine sorun çıkabilir bakalim yarin ola hayrola moduna girdim ben de böyle kafaya bir sey taktiysam cozmem lazim haftasonu da girdi ya icim icimi yedi
Ziraati ilk kullandigim gunden beri sevmem simdi sadece hesaba para gonderip yakindaki ziraat atmden para cekiyorum o kadar. Boyle sacma sistemi olan baska banka yok cok amator geliyor bana isleyisi
Bence ask kitabı denen sey de göreceli. Kimi pembe dizi tarzini sever kimi agdali anlatimi olan kitaplari kimisi siir sever vs. Ajanda da güzel bir alternatif aslinda biri yazmis hosuma gitti
Normalde yanmaz en fazla 30 gün içerde bırakıp seneye devredebilsin geri kalanı paraya dönüşüyor. Bende iki hafta aldım diğer iki haftam para ödemesi artı bide bonus alacaktık izni pandemiden dolayı erteledik diye . Ama nedense bonus kısmı ve iki haftalık ücret unutulmuş . Bazen böyle baştan sağma yapabiliyorlarAaa cirkin kadin yoktur biz hepimiz guzeliz burada cirkin kadin olamazben sisko halimle bile hic aaa ben hiç güzel degilim demem aman beğenen böyle beğensin der gecerim
Ne guzel sizde sikayet mercii var
Bizde ucretli izin kullanılmazsa yaniyor nitekim benim yandi 2019 sene izinlerimin yarısı
bırakaydın bıraz daha uzasaydı bacımlaylon ben de bıyıklarımı kestirmeye karar verdimmm
Onu bilinçli yapmamışlardır . Muhasebenin biraz daha dikkatli olması gerekirdi sadeceİsveç ekonomisinde de mi üç kağıt var anaaaa
sen ordan ingiltereye ya da isviçreye geç paraları daha değerliii.hem ingilterede de kraliyet var yabancılık da çekmezsinOnu bilinçli yapmamışlardır . Muhasebenin biraz daha dikkatli olması gerekirdi sadece
Lazer nasıl acaba ? Kesin cözüm mü ? Ben bıyıklarımı almıyorum ama bacakları düşünüyorumbırakaydın bıraz daha uzasaydı bacım
Ben de sirasiyla Vakifbank, Akbank, Ziraat ve Garanti ile calistim. Akbank ve Ziraati ekarte ettim.maas garantide kredi kartinda da yillardir vakıfbank kullanirim ikisinden de memnunum ziraat de yakinimda atm var diye nakde ihtiyaç duydukça aktarip atmden cekiyorum ama baska herhangi islem yapmıyorum calismasini hic bir acidan begenmedim cok şükür kurtuldum sadece atm kullaniyorum o da sorun olmuyorTeşekkür ederim öneriler içinBiz kendimize de harçlık ayırmayı düşünüyoruz bütçemiz ortak olduğunda da. Oradan dediğin gibi biriktirip toplu verebilirim. Telefonunu yenilemesi lazım onun da, benim de borcum neredeyse bir telefon kadar Belki işe başlayınca ona telefon alabilirim, bu da bir çözüm Zaman gösterecek artık hangisini uygulayacağımı.
Ziraat çok sinir bozucu gerçekten. Erkek arkadaşımın kartını yenilemişler, çalıştığı halde öğrenci kartı göndermişler, bir arkadaşım hâlâ okuyordu, okulu uzatmıştı, ona normal aidatlı kart göndermişlerBen de çalışmaya başlayınca enpara ve işbankası düşünüyorum sadece. Erkek arkadaşımda Yapı Kredi, Akbank, İşbankası, Enpara ve Ziraat kartı var. Hepsini evde bırakıp 2 tane kart alarak çıkıyor evden Çok dalga geçiyorum kart koleksiyonuyla, gönderiyorlar diye kullanmadığın şeyi evinde tutmak zorunda değilsin aslında
Niye kız bizim paramızda değerli . Sen sıfırlara bakma , gelirlere ve giderlere baksen ordan ingiltereye ya da isviçreye geç paraları daha değerliii.hem ingilterede de kraliyet var yabancılık da çekmezsin
lazer mükemmel bişey ben cok memnundum takı hormon ilacları kullanana kadarLazer nasıl acaba ? Kesin cözüm mü ? Ben bıyıklarımı almıyorum ama bacakları düşünüyorum
Noldu ilaçtan sonra ?lazer mükemmel bişey ben cok memnundum takı hormon ilacları kullanana kadar
Bizde yaniyor memuriyetteNormalde yanmaz en fazla 30 gün içerde bırakıp seneye devredebilsin geri kalanı paraya dönüşüyor. Bende iki hafta aldım diğer iki haftam para ödemesi artı bide bonus alacaktık izni pandemiden dolayı erteledik diye . Ama nedense bonus kısmı ve iki haftalık ücret unutulmuş . Bazen böyle baştan sağma yapabiliyorlar
tekrar tuylendı vucut. Gene yapmak istiyorum ama bıseferde foyatşar cok uctuNoldu ilaçtan sonra ?
Ablam 40 yaşına girdi 27 yaşında lazere gidiyordu hatırlıyorum .Lazer nasıl acaba ? Kesin cözüm mü ? Ben bıyıklarımı almıyorum ama bacakları düşünüyorum
Demmeki permanent cözüm değilmiştekrar tuylendı vucut. Gene yapmak istiyorum ama bıseferde foyatşar cok uctu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?