geyik bizim işimiz

insan içine çıkacak kadar diyelimmm güzel kadın var mı ki aramızda ben şimdi de bunu merak ettim zengin kadından sonraaa?
Aaa cirkin kadin yoktur biz hepimiz guzeliz burada cirkin kadin olamaz ben sisko halimle bile hic aaa ben hiç güzel degilim demem aman beğenen böyle beğensin der gecerim
Ne guzel sizde sikayet mercii var
Bizde ucretli izin kullanılmazsa yaniyor nitekim benim yandi 2019 sene izinlerimin yarısı

alla alla hep aynı dizilerde takılmışız.riverdale i izledim jane the virgin basit geldi yarım bıraktım gossip girl ü çoktann bitirdimmm elite i bitirdim hollywood u izledim en son ama behzat ç. hala favorimdir
Outlender bir de West world dan hiç bisey anlamadım izlemediysen hiç bulaşma

Teşekkür ederim öneriler için Biz kendimize de harçlık ayırmayı düşünüyoruz bütçemiz ortak olduğunda da. Oradan dediğin gibi biriktirip toplu verebilirim. Telefonunu yenilemesi lazım onun da, benim de borcum neredeyse bir telefon kadar Belki işe başlayınca ona telefon alabilirim, bu da bir çözüm Zaman gösterecek artık hangisini uygulayacağımı.

Ziraat çok sinir bozucu gerçekten. Erkek arkadaşımın kartını yenilemişler, çalıştığı halde öğrenci kartı göndermişler, bir arkadaşım hâlâ okuyordu, okulu uzatmıştı, ona normal aidatlı kart göndermişler Ben de çalışmaya başlayınca enpara ve işbankası düşünüyorum sadece. Erkek arkadaşımda Yapı Kredi, Akbank, İşbankası, Enpara ve Ziraat kartı var. Hepsini evde bırakıp 2 tane kart alarak çıkıyor evden Çok dalga geçiyorum kart koleksiyonuyla, gönderiyorlar diye kullanmadığın şeyi evinde tutmak zorunda değilsin aslında

Beyazlik koruyucu faktoru yükseldikçe artıyormus ama yine de ben de sevmiyorum beyaz beyaz yediremiyorum cildime
Bioderma da kullanmistim la roche posay kullanmadim

İsveç ekonomisinde de mi üç kağıt var anaaaa

Ajandayı da ben önermiştim

Normalde yanmaz en fazla 30 gün içerde bırakıp seneye devredebilsin geri kalanı paraya dönüşüyor. Bende iki hafta aldım diğer iki haftam para ödemesi artı bide bonus alacaktık izni pandemiden dolayı erteledik diye . Ama nedense bonus kısmı ve iki haftalık ücret unutulmuş . Bazen böyle baştan sağma yapabiliyorlar

Ben de sirasiyla Vakifbank, Akbank, Ziraat ve Garanti ile calistim. Akbank ve Ziraati ekarte ettim.maas garantide kredi kartinda da yillardir vakıfbank kullanirim ikisinden de memnunum ziraat de yakinimda atm var diye nakde ihtiyaç duydukça aktarip atmden cekiyorum ama baska herhangi islem yapmıyorum calismasini hic bir acidan begenmedim cok şükür kurtuldum sadece atm kullaniyorum o da sorun olmuyor

Bizde yaniyor memuriyette
Yani 2019 izni 2020ye aktarildi ama ben 2020de 11 gün 2019 yılının iznini kullandim 9 gun yandi 2020 izinleri 2021e aktarildi su an 20ser gunden 40 gun iznim var ben gecmis yılların izinlerini bile kullanamıyorum bir yilda max.10 gün izin alabiliyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…