geyik bizim işimiz

tekrar tuylendı vucut. Gene yapmak istiyorum ama bıseferde foyatşar cok uctu
ebizim kiracılardan biri lazer merkezi ama ben de gidemedim çünkü farklı bir şehirde.yoksa ödemediği kiraları çıkartmak için son tüyüm bitene dek tepesini yerdimmm

Demmeki permanent cözüm değilmiş
Lazer permanent degil zaten mesela.hamilelik sonrasi da tekrar çıkabiliyormus hastanede diger hastalarla konuşuyorduk mesela bize yasakmis ben cekindigim.icin hic girismemistim ama yasakmis cilt kanseri riskimiz yüksekmis ilaclarin yan etkilerinden dolayi o yüzden hic teşebbüs bile edemem (benim ömür boyu kullanmam gereken ilaçlar var)

ebizim kiracılardan biri lazer merkezi ama ben de gidemedim çünkü farklı bir şehirde.yoksa ödemediği kiraları çıkartmak için son tüyüm bitene dek tepesini yerdimmm
kız tertemiz vucut ohh mıs gıbı ben istiyorum tekrardan ama fiyatlar cok yuksek. bıde yuzume yapmak istiyorum da guvenmıyorum o sıkıntı

En iyisi traşa devam ozaman

bend de lazere hiç gitmedimm ama tatilde zor oluyor her sabah epilasyon makinesiyle 5 dakika üstünden geçiyorum bikini giymeden önce.eşim senin hızar makinesi gene mi çalıştı diyorduuuu

bend de lazere hiç gitmedimm ama tatilde zor oluyor her sabah epilasyon makinesiyle 5 dakika üstünden geçiyorum bikini giymeden önce.eşim senin hızar makinesi gene mi çalıştı diyorduuuu
Ne diye kendine o işlenceyi yaşatıyorsun ki . Çek bir üç bıcaklı ne acı ne stres

Bikini bölgem çok ince, lazerden evvel epilasyon aleti ile resmen tınçıyordu ora.

benım yuzunde sıvılce cok cıkar kuru su
Neden hormon ilaçları kullanıyorsun ? Doğum kontrol hapları mı gibi haplarmı mesela ?
yok bacım ben ilk zamanlarda tedavı oluyordum kıstler yuzunden.. adet duzensızlıgım oluyordu. erken menopoz teşisı konulmustu bana doktorlarda bana ılac verıyorlardı onlarda tuy sıvılce yaptı vucudumda. yuzumde

Geçmiş olsun canım. Kist acısı çok zor oluyormus diyorlar . Umarım tedavi olur sağlığına kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…