- 10 Nisan 2014
- 43.765
- 116.391
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.301
ebizim kiracılardan biri lazer merkezi ama ben de gidemedim çünkü farklı bir şehirde.yoksa ödemediği kiraları çıkartmak için son tüyüm bitene dek tepesini yerdimmmtekrar tuylendı vucut. Gene yapmak istiyorum ama bıseferde foyatşar cok uctu
Lazer permanent degil zaten mesela.hamilelik sonrasi da tekrar çıkabiliyormus hastanede diger hastalarla konuşuyorduk mesela bize yasakmis ben cekindigim.icin hic girismemistim ama yasakmis cilt kanseri riskimiz yüksekmis ilaclarin yan etkilerinden dolayi o yüzden hic teşebbüs bile edemem (benim ömür boyu kullanmam gereken ilaçlar var)Demmeki permanent cözüm değilmiş
Ama soylemiştı doktor kullanacagın ilaclar tuy yapar dıye.Demmeki permanent cözüm değilmiş
kız tertemiz vucut ohh mıs gıbı ben istiyorum tekrardan ama fiyatlar cok yuksek. bıde yuzume yapmak istiyorum da guvenmıyorum o sıkıntıebizim kiracılardan biri lazer merkezi ama ben de gidemedim çünkü farklı bir şehirde.yoksa ödemediği kiraları çıkartmak için son tüyüm bitene dek tepesini yerdimmm
En iyisi traşa devam ozamanLazer permanent degil zaten mesela.hamilelik sonrasi da tekrar çıkabiliyormus hastanede diger hastalarla konuşuyorduk mesela bize yasakmis ben cekindigim.icin hic girismemistim ama yasakmis cilt kanseri riskimiz yüksekmis ilaclarin yan etkilerinden dolayi o yüzden hic teşebbüs bile edemem (benim ömür boyu kullanmam gereken ilaçlar var)
Neden hormon ilaçları kullanıyorsun ? Doğum kontrol hapları mı gibi haplarmı mesela ?Ama soylemiştı doktor kullanacagın ilaclar tuy yapar dıye.
bend de lazere hiç gitmedimm ama tatilde zor oluyor her sabah epilasyon makinesiyle 5 dakika üstünden geçiyorum bikini giymeden önce.eşim senin hızar makinesi gene mi çalıştı diyorduuuuLazer permanent degil zaten mesela.hamilelik sonrasi da tekrar çıkabiliyormus hastanede diger hastalarla konuşuyorduk mesela bize yasakmis ben cekindigim.icin hic girismemistim ama yasakmis cilt kanseri riskimiz yüksekmis ilaclarin yan etkilerinden dolayi o yüzden hic teşebbüs bile edemem (benim ömür boyu kullanmam gereken ilaçlar var)
Ne diye kendine o işlenceyi yaşatıyorsun ki . Çek bir üç bıcaklı ne acı ne stresbend de lazere hiç gitmedimm ama tatilde zor oluyor her sabah epilasyon makinesiyle 5 dakika üstünden geçiyorum bikini giymeden önce.eşim senin hızar makinesi gene mi çalıştı diyorduuuu
Bikini bölgem çok ince, lazerden evvel epilasyon aleti ile resmen tınçıyordu ora.bend de lazere hiç gitmedimm ama tatilde zor oluyor her sabah epilasyon makinesiyle 5 dakika üstünden geçiyorum bikini giymeden önce.eşim senin hızar makinesi gene mi çalıştı diyorduuuu
yok bacım ben ilk zamanlarda tedavı oluyordum kıstler yuzunden.. adet duzensızlıgım oluyordu. erken menopoz teşisı konulmustu bana doktorlarda bana ılac verıyorlardı onlarda tuy sıvılce yaptı vucudumda. yuzumdeNeden hormon ilaçları kullanıyorsun ? Doğum kontrol hapları mı gibi haplarmı mesela ?
Benim annem kızıyorduNe diye kendine o işlenceyi yaşatıyorsun ki . Çek bir üç bıcaklı ne acı ne stres
Geçmiş olsun canım. Kist acısı çok zor oluyormus diyorlar . Umarım tedavi olur sağlığına kavuşursunbenım yuzunde sıvılce cok cıkar kuru su
yok bacım ben ilk zamanlarda tedavı oluyordum kıstler yuzunden.. adet duzensızlıgım oluyordu. erken menopoz teşisı konulmustu bana doktorlarda bana ılac verıyorlardı onlarda tuy sıvılce yaptı vucudumda. yuzumde
Ama deride sarkma ve deformasyon yapıyor , Acısıda bonus zatenBenim annem kızıyorduille kökünden kopacak.
İnşallah sadece kıst olsa guatr tedavisı kalp ritim bozukluğu ilaclardan nefret etmeye basladım.Geçmiş olsun canım. Kist acısı çok zor oluyormus diyorlar . Umarım tedavi olur sağlığına kavuşursun
Yooooo, anneme göre en iyisi o. Tüyler azalıyormuş, bi de duygusuz olmuyormuşsun o acıyı çekince.Ama deride sarkma ve deformasyon yapıyor , Acısıda bonus zaten
Seanslar bitsin alacam.lazer epilasyon aletleri satılıyor. 3 bın liraya acaba kullanan varmı evde..
aaa duygusuz dedı benden bahsettiYooooo, anneme göre en iyisi o. Tüyler azalıyormuş, bi de duygusuz olmuyormuşsun o acıyı çekince.
Neden?aaa duygusuz dedı benden bahsetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?