- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.321
bıan almayı dusundum sonra vazgeçtimSeanslar bitsin alacam.
Ben de öküz gibiyim. Çoğu duygumu yansıtmam. Çok kasıyorum üzüldüğüm belli olmasın diye. Sevgimi de gösteremem.herkes bana duygusuz der ondan
kımseyle muhatap olmam. zaten cevremde yoktur olanda benle konuşmaz .hazır cevabım zaten gozyasım 1bucuk yıldır hıc akmaz aglayamamda ogunden berı. dınlerım oyle. herkesı. dunya benle oglum ıcın donuyor kımse umrumda olmuyorBen de öküz gibiyim. Çoğu duygumu yansıtmam. Çok kasıyorum üzüldüğüm belli olmasın diye. Sevgimi de gösteremem.
Benim canım tatlıdır , bazen cımbızla kas almak bile canımı acıtır siye hafifçe bir jiletle geçiyorumYooooo, anneme göre en iyisi o. Tüyler azalıyormuş, bi de duygusuz olmuyormuşsun o acıyı çekince.
bıde jiletın sonrası var ahh ahhBenim canım tatlıdır , bazen cımbızla kas almak bile canımı acıtır siye hafifçe bir jiletle geçiyorum
doğru ağda kullanılır, ideal sıcaklıkta uygulanırsa ve kaldırmadan ileri yönlü çekilirse sarkma yapmaz. ağda bence en sağlıklısı. evet biraz zahmetli ama kılları kökünden alıyor ve tekrar çıkma zamanını uzatıyor. ayrıca gözenekleri açıp uzun süre güneş görmeyen bölgenin havalanmasınıda sağlıyor. lazer en kolayı ama bazı güzellik merkezleri çok kötü makineler kullanıyor. hastanede yaptırmakta fayda varç. yoksa kalıcı leke iz veya yanıklara sebep olabilir. jilet ise aslaAma deride sarkma ve deformasyon yapıyor , Acısıda bonus zaten
Mis gibi oluyor dimibıde jiletın sonrası var ahh ahh
Kesinlikle lazer epilasyon tarzı seylerı hastanelerde yapılması lazımdoğru ağda kullanılır, ideal sıcaklıkta uygulanırsa ve kaldırmadan ileri yönlü çekilirse sarkma yapmaz. ağda bence en sağlıklısı. evet biraz zahmetli ama kılları kökünden alıyor ve tekrar çıkma zamanını uzatıyor. ayrıca gözenekleri açıp uzun süre güneş görmeyen bölgenin havalanmasınıda sağlıyor. lazer en kolayı ama bazı güzellik merkezleri çok kötü makineler kullanıyor. hastanede yaptırmakta fayda varç. yoksa kalıcı leke iz veya yanıklara sebep olabilir. jilet ise asla
İşte zaten meselede o . O agdayı güzelce hazırlayıp yapacak biri lazım. Burdada öyle biri yok maalesefdoğru ağda kullanılır, ideal sıcaklıkta uygulanırsa ve kaldırmadan ileri yönlü çekilirse sarkma yapmaz. ağda bence en sağlıklısı. evet biraz zahmetli ama kılları kökünden alıyor ve tekrar çıkma zamanını uzatıyor. ayrıca gözenekleri açıp uzun süre güneş görmeyen bölgenin havalanmasınıda sağlıyor. lazer en kolayı ama bazı güzellik merkezleri çok kötü makineler kullanıyor. hastanede yaptırmakta fayda varç. yoksa kalıcı leke iz veya yanıklara sebep olabilir. jilet ise asla
Batık ne ?hep batık oluyo gız.. ayy
Benim de tatlı. İyi ki de tatlı.Benim canım tatlıdır , bazen cımbızla kas almak bile canımı acıtır siye hafifçe bir jiletle geçiyorum
Şöyle. Kıl çıkacak ama çıkamıyor. Olduğu yerde saplanıp kalıyor, kızarıklık oluyor.Batık ne ?
Boşver kökünden almasa ne olucak. 20 küsür senedir jiletle alıyorum hicte bişey olmadı. Zaten kışın nadasa bırakıyorumBenim de tatlı. İyi ki de tatlı.
Kıl dönmesi mi ? Bende hiç olmadı şimdiye kadarŞöyle. Kıl çıkacak ama çıkamıyor. Olduğu yerde saplanıp kalıyor, kızarıklık oluyor.
Evlenince jilet yaptım, annem fururdu elimde görürse.Boşver kökünden almasa ne olucak. 20 küsür senedir jiletle alıyorum hicte bişey olmadı. Zaten kışın nadasa bırakıyorum
Kıl dönmesi ince kıllarda oluyor. Kalın olunca dönmüyor da, inatla deriyi yara yara çıkmaya çalışıyor.Kıl dönmesi mi ? Bende hiç olmadı şimdiye kadar
burdada yok derken? kuaför yokmu orada? kendin üşeniyormusun :)İşte zaten meselede o . O agdayı güzelce hazırlayıp yapacak biri lazım. Burdada öyle biri yok maalesef
yanliş jilet kullanımda ortaya cıkan bır cilt problemiBatık ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?