geyik bizim işimiz

Ben de öküz gibiyim. Çoğu duygumu yansıtmam. Çok kasıyorum üzüldüğüm belli olmasın diye. Sevgimi de gösteremem.
kımseyle muhatap olmam. zaten cevremde yoktur olanda benle konuşmaz .hazır cevabım zaten gozyasım 1bucuk yıldır hıc akmaz aglayamamda ogunden berı. dınlerım oyle. herkesı. dunya benle oglum ıcın donuyor kımse umrumda olmuyor onun ıcın herkes bana gamsız ve duygusuz der hatta. bana senin delırecegını dusunduk ama yanılmişiz derler

Ama deride sarkma ve deformasyon yapıyor , Acısıda bonus zaten
doğru ağda kullanılır, ideal sıcaklıkta uygulanırsa ve kaldırmadan ileri yönlü çekilirse sarkma yapmaz. ağda bence en sağlıklısı. evet biraz zahmetli ama kılları kökünden alıyor ve tekrar çıkma zamanını uzatıyor. ayrıca gözenekleri açıp uzun süre güneş görmeyen bölgenin havalanmasınıda sağlıyor. lazer en kolayı ama bazı güzellik merkezleri çok kötü makineler kullanıyor. hastanede yaptırmakta fayda varç. yoksa kalıcı leke iz veya yanıklara sebep olabilir. jilet ise asla

Kesinlikle lazer epilasyon tarzı seylerı hastanelerde yapılması lazım

İşte zaten meselede o . O agdayı güzelce hazırlayıp yapacak biri lazım. Burdada öyle biri yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…