- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.341
Agdanında kötü tarafı kılların iyice çıkmasını beklemen gerekiyor . Benim ev tipi lazer aletim vardı , bir kaç kes kullandım sonra yaz girdi araya unuttum kullanmayı. Geçenlerde aklıma geldi çıkardım baktım sanırkm bozulmuş , çalışmadıEvlenince jilet yaptım, annem fururdu elimde görürse.
benımkıler enfeksiyon oluyor sivilce gibi agrılı oluyor bıdeŞöyle. Kıl çıkacak ama çıkamıyor. Olduğu yerde saplanıp kalıyor, kızarıklık oluyor.
yapılamazmıAgdanında kötü tarafı kılların iyice çıkmasını beklemen gerekiyor . Benim ev tipi lazer aletim vardı , bir kaç kes kullandım sonra yaz girdi araya unuttum kullanmayı. Geçenlerde aklıma geldi çıkardım baktım sanırkm bozulmuş , çalışmadı
Oo fena. Derin aşırı reaksiyon gösteriyor.benımkıler enfeksiyon oluyor sivilce gibi agrılı oluyor bıde
Az yavaş gelM MrsDelfino bir iki sorum var sana klasik k.k soruları.Ne zaman isteme olacak bohça isteyecek misin ?hangi kuaföre gitsem kavgası çıkacak mı görümcekle ve kaynanayla?kaç bilenzükkkk isteyeceksinnn?beşibiryerde düğünde mi nişanda mı takılacak?evlenince kaynanaya kaç günde bir gidilecekkk?
Güzellik salonlarında yapıyorlardır belki ama burda çok pahalı, hem brezilian da yapmıyorlar sadece bacak kol falan. Kendimde yapmaya üşeniyorum açıkçası . Zaten yaş oldu 38 bu saatten sonra alsam ne olucakki ...burdada yok derken? kuaför yokmu orada? kendin üşeniyormusun :)
ben ilac kullandıgımda cıldım fena halde oluyorOo fena. Derin aşırı reaksiyon gösteriyor.
Bende tik oldu iyice o ya, cımbız cebimde geziyorum evde, boş vaktimde ava çıkıyorum.ben kıl dönmesini çok yaşıyorumo yüzden her ağdada sonra birde cımbızla kontrol ediyorum
Uzun uzun cevapladımDelfinoyu böyle düşünemiyorum.
Şimdi kocama lazer yaptım, yuh artık kaş nasıl acıtır ya...Benim canım tatlıdır , bazen cımbızla kas almak bile canımı acıtır siye hafifçe bir jiletle geçiyorum
Bilmiyorum ki , zaten İngiltere de almıştım burda öylesi yok sanırım . Neyse kısmet değilmişyapılamazmı
Evet lazer de acıtıyor özellikle kıl kökleri kalın ve siyahsaŞimdi kocama lazer yaptım, yuh artık kaş nasıl acıtır ya...
Beni acıtmadı ama yaktı.Evet lazer de acıtıyor özellikle kıl kökleri kalın ve siyahsa
Ben seneler önce alex yaptırdım, masaj gibi geliyordu bana genital bölge hariç.Evet lazer de acıtıyor özellikle kıl kökleri kalın ve siyahsa
aynen canBilmiyorum ki , zaten İngiltere de almıştım burda öylesi yok sanırım . Neyse kısmet değilmiş
nerde yaşıyorsun merak ettimGüzellik salonlarında yapıyorlardır belki ama burda çok pahalı, hem brezilian da yapmıyorlar sadece bacak kol falan. Kendimde yapmaya üşeniyorum açıkçası . Zaten yaş oldu 38 bu saatten sonra alsam ne olucakki ...
guzel oluyor demıBen seneler önce alex yaptırdım, masaj gibi geliyordu bana genital bölge hariç.
Ev tipi olanları bayağı tv izlerken çat çat kullanıyorum, acı yok
Süperguzel oluyor demı
Yanınca acımıyor mu ? Demekki annen haklıymış , acıyı ceke ceke acı hissin körelmiş seninBeni acıtmadı ama yaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?