geyik bizim işimiz

Blacklistj izleeeeeeeee
Yeni bölüm bekliyorumm Hatta 3. bölüm çıkmış ama az daha biriksin öyle izleyeyim. İlk bölümü çok iyiydi, bir de Reddington karakterinin, Se7en'daki Kevin Spacey'nin karakterine benzerliği beniim çok hoşuma gidiyor. O hissi veriyor yani bana biraz, ki se7en türünde en sevdiğim yapımlar arasındadır.

Süper
Hiç sevmem kıl tüy ben, tahammülüm yok.
Benimde kollarım çok tüylü , bazen gören arkadaşlar alsana kollarını diyor . Bende boşver öyle bir takıntım yok diyorum. Başkalarına belki itici gelebilir ama sanırım görüntüden alışkın olduğum icin hiç rahatsız etmiyor beni

Aaa yavaş gidelim biz o zaman. Daha 3 leri yeni cektilerse madem.

Sonra bı anda bitirince beklemesi zor oluyor yeni sezonu

Hrkesin her konuda fikri var bana da dediler almadım

Ay Vakıf da var onda unutmuşum Hayır yani 1-2 tanesinden memnun kalırsın gerisini kapattırırsın, o kadar kartı ne yapacak ki Yapı krediyi ve Garantiyi sevemedim ben de. Yıldızım barışmıyor bu ikisiyle İşbankası seviyorum ama çalışınca ilk iş onlardan kredi kartı almak istiyorum Bizde ziraat öğrencilikten kaldı kyk kredisi kullanınca

bizim memlekette görücü usülü kız arayanlar atanma şartı ve kyk borcu olmama şartı arıyorlarmış.şakaaaaa gibiiiii

Ben de duygusuzdum. Sonra doğum kontrol hapına başladım. 5 yıldır birinin sesi yükselse -tvde bile- ağlamaya başlıyorum Dizide ağlayanlarla ağlıyorum vs. Her şey çok çabuk duygulandırıyor, 5 yıldır hamilelik psikolojisi gibi bişi oldu resmen Sevgilim sulugöz diye dalga geçiyor. Oysa lisede herkes duygusuz domuz derdi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…