- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.361
İsvecnerde yaşıyorsun merak ettim
bende hollandadayım. iskandinav ülkeleri gerçekten pahalıymış duymuştum
Evet gerçekten pahalı. Örneğin sadece bacaklar tek seans 60 Euro civarı bişeybende hollandadayım. iskandinav ülkeleri gerçekten pahalıymış duymuştum
Yeni bölüm bekliyorummBlacklistj izleeeeeeeee
Acı değil o işte, yanma. Ayırt edebiliyorum.Yanınca acımıyor mu ? Demekki annen haklıymış , acıyı ceke ceke acı hissin körelmiş senin
Benimde kollarım çok tüylü , bazen gören arkadaşlar alsana kollarını diyor . Bende boşver öyle bir takıntım yok diyorum. Başkalarına belki itici gelebilir ama sanırım görüntüden alışkın olduğum icin hiç rahatsız etmiyor beniSüper
Hiç sevmem kıl tüy ben, tahammülüm yok.
gerçektenmi :O burada burada komple 50 euro :) daha pahalısıda varda benim çalıştığım yerin karşısındaki güzellik merkezi bu fiyata yapıyorEvet gerçekten pahalı. Örneğin sadece bacaklar tek seans 60 Euro civarı bişey
Aaa yavaş gidelim biz o zaman. Daha 3 leri yeni cektilerse madem.Yeni bölüm bekliyorummHatta 3. bölüm çıkmış ama az daha biriksin öyle izleyeyim. İlk bölümü çok iyiydi, bir de Reddington karakterinin, Se7en'daki Kevin Spacey'nin karakterine benzerliği beniim çok hoşuma gidiyor. O hissi veriyor yani bana biraz, ki se7en türünde en sevdiğim yapımlar arasındadır.
Orda baya uygunmuş o zamangerçektenmi :O burada burada komple 50 euro :) daha pahalısıda varda benim çalıştığım yerin karşısındaki güzellik merkezi bu fiyata yapıyor
Hrkesin her konuda fikri var bana da dediler almadımBenimde kollarım çok tüylü , bazen gören arkadaşlar alsana kollarını diyor . Bende boşver öyle bir takıntım yok diyorum. Başkalarına belki itici gelebilir ama sanırım görüntüden alışkın olduğum icin hiç rahatsız etmiyor beni
llumea mı kullanıyorsun tavsiye edermisin ne kadar sürede tekrar çıkıyor kıl?Ben seneler önce alex yaptırdım, masaj gibi geliyordu bana genital bölge hariç.
Ev tipi olanları bayağı tv izlerken çat çat kullanıyorum, acı yok
Ne büyuk rahatlik dimi helede düzenli yaparsan pamuk pamukBen seneler önce alex yaptırdım, masaj gibi geliyordu bana genital bölge hariç.
Ev tipi olanları bayağı tv izlerken çat çat kullanıyorum, acı yok
Ben tavsiye ediyorum valla kıllarin koyuysallumea mı kullanıyorsun tavsiye edermisin ne kadar sürede tekrar çıkıyor kıl?
Ay Vakıf da var onda unutmuşumBen de sirasiyla Vakifbank, Akbank, Ziraat ve Garanti ile calistim. Akbank ve Ziraati ekarte ettim.maas garantide kredi kartinda da yillardir vakıfbank kullanirim ikisinden de memnunum ziraat de yakinimda atm var diye nakde ihtiyaç duydukça aktarip atmden cekiyorum ama baska herhangi islem yapmıyorum calismasini hic bir acidan begenmedim cok şükür kurtuldum sadece atm kullaniyorum o da sorun olmuyor
Zaten bi başlarsan devam etmek zorundasın, zira ağda koyulaştırıyor tüyleriHrkesin her konuda fikri var bana da dediler almadım
Ne oluyor kızevet libidolarr yarışıyorrrrr arenasına hoşgeldinizzzz.kırmızı köşede 7 sayısıyla meşhurrrrr mrsdelfinoooooo mavi köşede zatenn namıııı k.k da almış yürümüşşşşş bibibellaaaaaaaa
bizim memlekette görücü usülü kız arayanlar atanma şartı ve kyk borcu olmama şartı arıyorlarmış.şakaaaaa gibiiiiiAy Vakıf da var onda unutmuşumHayır yani 1-2 tanesinden memnun kalırsın gerisini kapattırırsın, o kadar kartı ne yapacak ki Yapı krediyi ve Garantiyi sevemedim ben de. Yıldızım barışmıyor bu ikisiyle İşbankası seviyorum ama çalışınca ilk iş onlardan kredi kartı almak istiyorum Bizde ziraat öğrencilikten kaldı kyk kredisi kullanınca
Ben de duygusuzdum. Sonra doğum kontrol hapına başladım. 5 yıldır birinin sesi yükselse -tvde bile- ağlamaya başlıyorumkımseyle muhatap olmam. zaten cevremde yoktur olanda benle konuşmaz .hazır cevabım zaten gozyasım 1bucuk yıldır hıc akmaz aglayamamda ogunden berı. dınlerım oyle. herkesı. dunya benle oglum ıcın donuyor kımse umrumda olmuyoronun ıcın herkes bana gamsız ve duygusuz der hatta. bana senin delırecegını dusunduk ama yanılmişiz derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?