- 20 Ocak 2010
- 49.025
- 190.549
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.381
ciddi bir rakip sanaaaa gardını al derimmmNe oluyor kız
Sasırdım birden ne oluyor sevisiyormuyuz durdik yereceyceye gelmisler bugun
Valla yıllarca ağda yapa yapa genital bölgeme tarantula yerlestirmisim gibi olmaya başladı .Zaten bi başlarsan devam etmek zorundasın, zira ağda koyulaştırıyor tüyleri
Ben bu kpnuda rakip pek görmüyorum ya çok baska bor boyut benim icin sex ama hep beynimde kaliyor evli olmamam lazimdı çok değisik seyler olurdu cokciddi bir rakip sanaaaa gardını al derimmm
Ay evet ya, ağdaya gelecek hale gelmesini beklerken fazla uzuyor benim de, sonra canım yanıyorAgdanında kötü tarafı kılların iyice çıkmasını beklemen gerekiyor . Benim ev tipi lazer aletim vardı , bir kaç kes kullandım sonra yaz girdi araya unuttum kullanmayı. Geçenlerde aklıma geldi çıkardım baktım sanırkm bozulmuş , çalışmadı
senin icin durmanin yerin ne onemi var bibiSasırdım birden ne oluyor sevisiyormuyuz durdik yere
Bende ağdayla oluyoryanliş jilet kullanımda ortaya cıkan bır cilt problemi
bizde sevmiyoruz ama iste makına pahalıSüper
Hiç sevmem kıl tüy ben, tahammülüm yok.
Aynen o yüzden biriktiriyorum ben deAaa yavaş gidelim biz o zaman. Daha 3 leri yeni cektilerse madem.
Sonra bı anda bitirince beklemesi zor oluyor yeni sezonu
belki de delirmissindir de senin haberin yokturkımseyle muhatap olmam. zaten cevremde yoktur olanda benle konuşmaz .hazır cevabım zaten gozyasım 1bucuk yıldır hıc akmaz aglayamamda ogunden berı. dınlerım oyle. herkesı. dunya benle oglum ıcın donuyor kımse umrumda olmuyoronun ıcın herkes bana gamsız ve duygusuz der hatta. bana senin delırecegını dusunduk ama yanılmişiz derler
senin ki kıl donmesi yavrumbenımkıler enfeksiyon oluyor sivilce gibi agrılı oluyor bıde
Harcaniyorum bacim oje suruyorum ancasenin icin durmanin yerin ne onemi var bibiben soylesem neyse
simli bordoHarcaniyorum bacim oje suruyorum anca
Bende kına ve nişan yaptırmadım.Az yavaş gel
İsteme olmasını ben istemiyorum. Aileler tanışsın, önce biz karşılıklı ailelerimizle tanışalım. (Gerçi sevgilim babamla iki kere karşılaştı, tanıştılar sayılır, ben de onun annesiyle görüntülü konuştum bir kere.) Sonra dışarıda bir yemek yenir vs nişan adı altında yüzükleri takıveririz. Ben geleneksel bir insan değilim hiç. Kır nikahında bohem uçuş uçuş, a kesim bir gelinlik giymek istiyorum İsteme, nişan, kına, düğün, uzak duracağım şeyler. Müstakbel dünürler de ikna edildi bile buna Babama demedim daha, uzaklara bakıp "düğünümde oynayamayacaksın çünkü oynayabileceğin bir düğün olmayacak babacığım" demem lazım . Babam ve teyzem düğünümde oynamayı çok istiyordu. Hayal kırıklığı olacak ancak ben 10 yaşından bile daha küçüktüm bu kararı verdiğimde. Babam belki bir tanecik kızını evlendiriyor olacak ama asıl önemli olan bir tanecik kızı bir kere evlenecek . İsteklerim ve isteklerime saygı gösterilmesi konusunda çok katıyımdır. Kimseyi üzmemek için, benim için önemli olan konularda, eğilip bükülemem. Bohça mohça yok Kaynana olacak ama elti, görümce, kayın vs olmayacak bende Kaptım kendim gibi çöpsüz üzüm tek çocuğu.
Tüm bunların zamanı benim atanacağım şehre bağlı. Mart gibi erkek arkadaşımın olduğu ile atanırsam ve birlikte yaşayabilecek durumda olursak 2021 yazında aile tanışma işi olur, sonraki yaz da evleniveririm. Olur da 2-3 saat ya da daha fazla mesafeli bir şehre atandım, eş durumu tayin hakkımız olana kadar erteleriz evliliği.
Beşi bir yerdeyi kim kaybetmiş ki ben bulayım. Bir tektaş, bir alyansa razıyımPırlanta olmak zorunda değil. BDV'yi çok örnek alsam kıymetim bilinsin diye hepsini yaptırtırdım herhalde . Bir de biz tüm eşyaları kendimiz almak, kokteylli ya da yemekli kır nikahımızı kendimiz yapmak, ailelere hiçbir masraf çıkarmamak istiyoruz. Benim babam emekli, onunki asgari ücretin az üstünde çalışan, 1-2 seneye o da emekli olur. Ha tabi, içlerinden geleni hediye olarak takarlar ikimize de, bütçeleri müsait olduğunca altın vs takarlar, o kendi kararları. Yapmazlarsa da canları sağ olsun. Her birimizin üzerinde paha biçilmez emekleri olan insanları böyle saçma meseleler için üzecek insanlar değiliz.
Evlenince ailelerin olduğu şehirde oturmayı pek düşünmüyoruz aslında. Öyle olursa yazdan yaza anca görürler yüzümüzü, kendileri de kışın gelip kalır belki. İki öğretmen olunca tatil dışı gidemeyiz şehir dışına. Hiiç bilerek böyle ayarlamadım, çaktırmayın . Benimkinin ailesi, bu ülkede en yaşamak istemediğim illerden birinde, İstanbul'da yaşıyor. Ama annemin rahatsızlığından dolayı kaynananın çocuğa bakması olası, çocuk olursa onlara yakın yaşamamız gerekebilir, ikimiz de bakıcı fikrine pek yanaşmıyoruz
Ya ben aslında samimi olmak istiyorum sevgilimin ailesiyle. Sevgilimle annesinin arasındaki ilişki, annemle benim aramdaki ilişkiye çok benziyor. Annemle aynı aktörleri seviyor, aynı tarz filmler izliyor. Manga okuyup anime izleyen bir kadınFutbol takip ediyor ve anne tarafım, ben ve sevgilimle aynı takımı tutuyor Uzaktan baya kafa dengi duruyor. Annemi bir nevi kaybetmiş olmamın durumuyla biraz daha anne yerine koyabileceğim (asla yerini tutamaz o ayrı) birini istiyorum sanırım kalbimde aşağılarda bir yerde. Ne bileyim, evde bir temizlik yemekle ilgili aklıma takılanı sorayım, çocuğuma kendim bakarken ona danışayım vs. En çok manevi olarak yanımda olabilecek birini arıyorum bu konuları düşünürken bile, çünkü annemin eksikliğinin burukluğunu şimdiden yaşıyorum. Babası daha çok korkutuyor gözümü, gözlemlediğim kadarıyla Daha sert, daha işlere burnunu sokan biri gibi.
Erkek arkadaşımın dedesinin çok güzel bahçeli bir evi var, yazları 2 haftada bir falan orada toplanıyorlar. Bu benim çok hoşuma gidiyor. Tek tük akrabalar dışında genel olarak uzak bir aile yapımız var. Çekirdek aileyiz daha çok. Onların bu yakınlığı uzaktan hoş geliyor ve özeniyorum. Kendimi o evin bahçesinde köpekleri kedileri severken hayal edebiliyorum benimkiyle. Belki ailenin içine girince yakınlıkları bunaltabilir de, alışkın olmadığım için.
Yanılabilirim gözlemlerimde ve tereddütlü yaklaşıyorum. Samimi olmak istiyorum diyorum ama çok mıç mıç da olmak istemem. Gözlemlediğim gibi çıkmamaları durumunda mesafeyi korumak adına, iyice tanıyana kadar gardımı düşürmemeyi düşünüyorum.
Delfi yine destan yazdı. YoruldumBir üye, başka bir topikte böyle uzun uzun bir cevabıma, "senin bu uzun cevapları seviyorum, her şeyi her açıdan düşünerek yazıyorsun" demişti, o aklıma geldi Boşta olunca, beynim fazladan çalışıyor işte Buradaki her detayı, daha ortada bir evlenme teklifi bile olmadan sevgilimle konuştuk Biz de böyle bir çiftiz ne yapalım O kır nikahının yeri de belli, sık sık mobilya dabakıyoruz, birbirimize yemek takımı, mobilya, beyaz eşya, dekorasyon fikri, ev turu vs atıyoruz . Pek sabırsızız ama adım atmıyoruz henüz
Aldın mı mathildayiHarcaniyorum bacim oje suruyorum anca
Bugun degişiklik olsun dedim yeşil turkuaz gibi birsry suruyorumsimli bordo
kalıci yaptirsana bibi ugrasmak istemiyosan yaniBugun degişiklik olsun dedim yeşil turkuaz gibi birsry suruyorum
Yok ojeye ayrı bir butce ayirmam lazim çok almak istedigim varAldın mı mathildayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?