- 20 Ocak 2010
- 49.022
- 190.515
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.401
Onuda seviyorum ama tirnaklarım ince cok müdahale etmek istemiyorum kırılır diye korkuyorum 40ından sonra tırnak uzatırsankalıci yaptirsana bibi ugrasmak istemiyosan yani
süt yoğurt tüketiyomusun ?Onuda seviyorum ama tirnaklarım ince cok müdahale etmek istemiyorum kırılır diye korkuyorum 40ından sonra tırnak uzatırsan
İkimizin de kyk borçları duruyobizim memlekette görücü usülü kız arayanlar atanma şartı ve kyk borcu olmama şartı arıyorlarmış.şakaaaaa gibiiiii
Evet evet benden kaynaklı bir marifet değil bu7 derken bi gecede mi simdi eski defterlerimi actırmayın bi geceden sabaha kacları gördukteama partnerin performansina bakiyor bu işler hep derim
hangi marka model alalımm pekii?Kızlar evde lazer alın ne köklerin çirkin görüntüsü kalıyor ne birşry dümdüz tenbenim cenemin altı gidım sakal gibiydi bildiğiniz şimdi 0 incecik tüy oldular kollarimda nerdeyse hic yok artık almiyorum bilr
abla sabaha kadar nasıl sey yapıyonuz ya7 derken bi gecede mi simdi eski defterlerimi actırmayın bi geceden sabaha kacları gördukteama partnerin performansina bakiyor bu işler hep derim
Niye sıkılalım yahu niye buhran bassınabla sabaha kadar nasıl sey yapıyonuz yasıkilmıyomusunuz buhran basmiyomu
bizim için marsa gitmekle aynı yanii imkansız denizzzabla sabaha kadar nasıl sey yapıyonuz yasıkilmıyomusunuz buhran basmiyomu
Niye sıkılalım yahu niye buhran bassınDünyanın en eğlenceli, en zevkli, en güzel aktivitesi 7/24 olsa, bittiği an üzülürüm ben
video atmaları lazım bize yoksam inanmayızzzzzkendimi atacağim ya bi yerden ben
Çok ama yapısı böyle maalesefsüt yoğurt tüketiyomusun ?
bence çok şanslılar doğru partneri bulmuşlarbizim için marsa gitmekle aynı yanii imkansız denizzz
Bizde artık o enerji yok gerçikendimi atacağim ya bi yerden ben
.kalıci yaptirsana bibi ugrasmak istemiyosan yani
neyin yapısı ayol süt yoğurt ne alakaaa iyice devrelerim yandıııÇok ama yapısı böyle maalesef
Philips lumea bendeki canım 250bin atışlı olan şimdi daha iyileri vardır kaç sene oldu alalıhangi marka model alalımm pekii?
neden ?.
Ben sadece adet donemlerimde kullanabiliyorum
Kim yedi demissss ben kacirdim7 derken bi gecede mi simdi eski defterlerimi actırmayın bi geceden sabaha kacları gördukteama partnerin performansina bakiyor bu işler hep derim
Ben de diyorum kendime "senin Avrupa'da ülke ülke orgylerde geziyor olman lazımdı bu libidoyla, potansiyeline ihanet ediyorsun" diye. Sanırım beni de aşık oldurarak korumuşBen bu kpnuda rakip pek görmüyorum ya çok baska bor boyut benim icin sex ama hep beynimde kaliyor evli olmamam lazimdı çok değisik seyler olurdu cokAllah beni evlendirip korumuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?