- 20 Ocak 2010
- 49.019
- 190.455
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.421
Eskiden hani böyle bi fırsatin olurda sanaha kadar bos geçmemek istersin ya o bakımdanabla sabaha kadar nasıl sey yapıyonuz yasıkilmıyomusunuz buhran basmiyomu
içine su doldur olsunn balonnnn. bir işe yararlar bariiiiibence çok şanslılar doğru partneri bulmuşlar
mesela eşim gecen gun aldigi okeyleri kac gundur mutfakta bekletiyodu gozumun onunde dursun diye,bugun getirmis koltugun ustune koymuş şuan tam gozumun onunde duruyolar sosyal mesaj gibi bende tık yok
40 dk olunca kendimi şanslı sayıyorum.abla sabaha kadar nasıl sey yapıyonuz yasıkilmıyomusunuz buhran basmiyomu
Profilime bakmayınızsarı saçlarımııı çokkk özledimmmm.bu yüzden tümm sarı saçlı kadınlardan nefret ediyorummmmm ben boyatamıyorsam onlar da boyatmasınlarrrr
derse gidiyorsa bahattin abi mutlu gitmiş modunda olmaz tabiBizde artık o enerji yok gerçiAnca yaz tatilinde. Yoksa adam sabah 7'de derse giriyorken sabahlara kadar nasıl yapalım
Bide brdavaNiye sıkılalım yahu niye buhran bassınDünyanın en eğlenceli, en zevkli, en güzel aktivitesi 7/24 olsa, bittiği an üzülürüm ben
onunda en az 20 dk sı ikna ile geciyodur40 dk olunca kendimi şanslı sayıyorum.
Hem iş güç oje kalkıyor tırnak uçlarından o yüzden suremiyorum.neden ?
aynen canımsenin ki kıl donmesi yavrum
7 saat bu arada. Hatta 6-7 saat demiştim. 7 kez değilKim yedi demissss ben kacirdim
Ulan bulamadik doğru partneri buda benim imtihanım yoksa varya hergun 3 öğun olurdubence çok şanslılar doğru partneri bulmuşlar
mesela eşim gecen gun aldigi okeyleri kac gundur mutfakta bekletiyodu gozumun onunde dursun diye,bugun getirmis koltugun ustune koymuş şuan tam gozumun onunde duruyolar sosyal mesaj gibi bende tık yok
benide evlendirmis kotu yola dusmekten korumus resmenBen bu kpnuda rakip pek görmüyorum ya çok baska bor boyut benim icin sex ama hep beynimde kaliyor evli olmamam lazimdı çok değisik seyler olurdu cokAllah beni evlendirip korumuş
yok kız halen herkesten nefret ediyorumbelki de delirmissindir de senin haberin yoktur
Düz 40 dk. En az üç gün ikna ile geçiyor. İkna eden benim.onunda en az 20 dk sı ikna ile geciyodur
Senin aklın libido yarışında kaldı tabineyin yapısı ayol süt yoğurt ne alakaaa iyice devrelerim yandııı
Cinsiyet ayırmam o kadar diyimBen de diyorum kendime "senin Avrupa'da ülke ülke orgylerde geziyor olman lazımdı bu libidoyla, potansiyeline ihanet ediyorsun" diye. Sanırım beni de aşık oldurarak korumuş
Vajinanın yapısı .neyin yapısı ayol süt yoğurt ne alakaaa iyice devrelerim yandııı
Kına yaptır sendeHem iş güç oje kalkıyor tırnak uçlarından o yüzden suremiyorum.
Kalıcı yaptır desen ilişki sonrası sürekli abdest alıyorum ve kalici ojeye abdest geçiriyor diyen de var geçirmiyor diyen de var .konu muallak olduğu için kalıcı da yaptiramiyorum .
Adet döneminde en azından ilişki ve namaz olmadığı için oje yipransa da gecesine başka oje surup yatıyorum sorun olmuyor
ah bibi ahh şuan sayi yaristirmak vardi ama yok yani yerlerdeUlan bulamadik doğru partneri buda benim imtihanım yoksa varya hergun 3 öğun olurdu
tırnak tırnakneyin yapısı ayol süt yoğurt ne alakaaa iyice devrelerim yandııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?