- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.441
Bolca yoğurt tüketirsen koku olmaz ondan olabilir sanırımVajinanın yapısı .
Kaymak gibi mi diyo
Süt yoğurt tüketince kaymak gibi kayiyomus
Şu an biz de öyle, uzak mesafe mahvetti40 dk olunca kendimi şanslı sayıyorum.
10 yapanını bilmuştum7 saat bu arada. Hatta 6-7 saat demiştim. 7 kez değilBir gecede 7 kez yapabilme potansiyeli olan bi exim vardı ama o pek övünülecek bir şey değil. Toplasan 70 dk sürmezdi herhalde
Aaay daha neler kınalı yapincak gibiKına yaptır sende
benim bu konuda ki anlayisim tamamen farkli oldugundan konusmayim da ortalik karışmasinHem iş güç oje kalkıyor tırnak uçlarından o yüzden suremiyorum.
Kalıcı yaptır desen ilişki sonrası sürekli abdest alıyorum ve kalici ojeye abdest geçiriyor diyen de var geçirmiyor diyen de var .konu muallak olduğu için kalıcı da yaptiramiyorum .
Adet döneminde en azından ilişki ve namaz olmadığı için oje yipransa da gecesine başka oje surup yatıyorum sorun olmuyor
yav hani tırnaktı tırnakda ne kokusu oluyorrrr.ne konuşuyorsunuz siz şifreli şifreliiiiiii?Bolca yoğurt tüketirsen koku olmaz ondan olabilir sanırım
Keşke...ağdası, iç çamaşırı,mumu, korunması derken bence gayet pahalı bir aktiviteBide brdava
Yaaa nasıl temiz dusunuyosun yavrum benimBolca yoğurt tüketirsen koku olmaz ondan olabilir sanırım
Abdestle oluyor oyüzden şey ettimAaay daha neler kınalı yapincak gibi
Şimdi doktora gidecez, ekstra masraf.Keşke...ağdası, iç çamaşırı,mumu, korunması derken bence gayet pahalı bir aktivite
kırbacı kelepçesi de varKeşke...ağdası, iç çamaşırı,mumu, korunması derken bence gayet pahalı bir aktivite
Valla nerde bulursam kacırmam aktivide bana göre değil kısa ve öz ön sevismede uzun istememKeşke...ağdası, iç çamaşırı,mumu, korunması derken bence gayet pahalı bir aktivite
Seks salıncağı gördüm, 10 kg daha vereyim alacam.kırbacı kelepçesi de var
Tırnaklar degil , tırnaklar kalsiyum fan güçlenir vajinada ise probiyotik ve ve süt asitinden dolayı kokuyu azaltıryav hani tırnaktı tırnakda ne kokusu oluyorrrr.ne konuşuyorsunuz siz şifreli şifreliiiiiii?
Ne yani sen ne düşünmüştün ?Yaaa nasıl temiz dusunuyosun yavrum benim
Neden gidecekmissinŞimdi doktora gidecez, ekstra masraf.
Onu hiç saymıyorumŞimdi doktora gidecez, ekstra masraf.
tırnak işi kolay vitamin hapıyla sapasağlam oldu benimkiler jet gibi de uzuyorlar ama süt asidi yenecek mi sürülecek mi onu anlamadımm?Tırnaklar degil , tırnaklar kalsiyum fan güçlenir vajinada ise probiyotik ve ve süt asitinden dolayı kokuyu azaltır
cey ceyy biz tirnaktan bahsediyodukyav hani tırnaktı tırnakda ne kokusu oluyorrrr.ne konuşuyorsunuz siz şifreli şifreliiiiiii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?