- 17 Aralık 2015
- 27.132
- 49.646
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.461
tırnak işi kolay vitamin hapıyla sapasağlam oldu benimkiler jet gibi de uzuyorlar ama süt asidi yenecek mi sürülecek mi onu anlamadımm?
Konu tirnaktiNe yani sen ne düşünmüştün ?
Solgar quercetin with ester c
hangi vitamin o
Yenecek tabi, ama zorunlunun aklımdaki başka bişey sanırım ben hala çözemedimtırnak işi kolay vitamin hapıyla sapasağlam oldu benimkiler jet gibi de uzuyorlar ama süt asidi yenecek mi sürülecek mi onu anlamadımm?
perfectil adı.saça cilde tırnağa etkili saç dökülmem sıfırlandı uzaması arttı ama tırnak kesmekten de usandım acayip uzuyorlar
hangi vitamin o
Biz "hadi" cümlesi üzerine yapıyoruzValla nerde bulursam kacırmam aktivide bana göre değil kısa ve öz ön sevismede uzun istememgeçem kocam duygusuz sey diyordu bana çakışak mı dedim diye
Kelepçemiz var ama kırbaç denemedikkırbacı kelepçesi de var
ıspanak desemmm libido artırıcı ot diyecekler diye korkuyorum artıkkkYenecek tabi, ama zorunlunun aklımdaki başka bişey sanırım ben hala çözemedim
Collagen mi ?perfectil adı.saça cilde tırnağa etkili saç dökülmem sıfırlandı uzaması arttı ama tırnak kesmekten de usandım acayip uzuyorlar
Bende karides diye biliyorumıspanak desemmm libido artırıcı ot diyecekler diye korkuyorum artıkkk
yok ingiliz üretimi bir happCollagen mi ?
Tırnak saç ve cilde collagen takviyesi iyi diye biliyorum bendeyok ingiliz üretimi bir happ
1 sene multi kullandım cok farketmedi tani benim vitamin eksiligimi anca tamamliyordu heralde simdi kolojenle ester c kullaniyorum bide tırnakları her sildigimde yağı var süruyorum ve altina calsiyumlu cila surmeden asla oje sürmuyorum yani çok uğrasiyorum ama sararmiyorlar en azındantırnak işi kolay vitamin hapıyla sapasağlam oldu benimkiler jet gibi de uzuyorlar ama süt asidi yenecek mi sürülecek mi onu anlamadımm?
bende tavsiye ederim bunu kullandımSolgar quercetin with ester c
aynen ama benim vitaminde kolejen yok.kolajeni ayrı almıştımmmTırnak saç ve cilde collagen takviyesi iyi diye biliyorum bende
Herifi götürcem, yoruldum yahu, biraz da ben kaçmak istiyorum seksten.Neden gidecekmissin
Niye jinekologa gitmek gerekiyor ?Onu hiç saymıyorumBazı hormonlar seksle aktif hale geldiği için düzenli cinsel hayatımız varken düzenli jinekolojik muayene de şart mesela ama ben bir senedir gidemiyorum pandemi yüzünden Neyse uzaktayız zaten, salgılamıyorsundur o hormonları diye teselli ediyorum kendimi
KaymaaakNe büyuk rahatlik dimi helede düzenli yaparsan pamuk pamuk
Yok anam yok doğustan yoksa kocamin yediğini kimse yiyemezanladım bu aktivite zengünn işi.e ben de fakir olduğuma göre bana ne lazımmm.oh be denklemi çözdüm rahatladımm sonundaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?