- 17 Ocak 2020
- 28.142
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.894
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.481
Oo bu akşam yedik demek ondanmissssssıspanak desemmm libido artırıcı ot diyecekler diye korkuyorum artıkkk
Süreklilik esastır .bende tavsiye ederim bunu kullandım
Kaymak dedimde espirimi yapim kaymak gibi kaymak gerekKaymaaak
bu astım hastaları icinde iyiymis okudum da simdiSolgar quercetin with ester c
Ester c yi hangi markada kullanıyorsun1 sene multi kullandım cok farketmedi tani benim vitamin eksiligimi anca tamamliyordu heralde simdi kolojenle ester c kullaniyorum bide tırnakları her sildigimde yağı var süruyorum ve altina calsiyumlu cila surmeden asla oje sürmuyorum yani çok uğrasiyorum ama sararmiyorlar en azından
Faydası oluyormu gerçekten ?aynen ama benim vitaminde kolejen yok.kolajeni ayrı almıştımmm
Anam diyordu,ora açılınca bütün hastalıklar çıktı diye.Onu hiç saymıyorumBazı hormonlar seksle aktif hale geldiği için düzenli cinsel hayatımız varken düzenli jinekolojik muayene de şart mesela ama ben bir senedir gidemiyorum pandemi yüzünden Neyse uzaktayız zaten, salgılamıyorsundur o hormonları diye teselli ediyorum kendimi
Solgar :) gecen atmistım foto hem ester c hem colojen+hy acidEster c yi hangi markada kullanıyorsun
Dediğimi kesinlkle tavsiye ederim
Bir kerelik şans vermelisin.
Solgar quercetin with ester c
Zaten 100 lira
Herşeye hemen hemen.bu astım hastaları icinde iyiymis okudum da simdi
Yav yok ya 16 yaşindan beri aktif kullaniyorum daha bozulmadiAnam diyordu,ora açılınca bütün hastalıklar çıktı diye.
kolajen 3 ay kullanılmalı ama ben 1 ay kullandım 30 şaseyi o konuda yorum yapamam.ama perfectilden çok fayda gördüm 90 tablet var kutudaFaydası oluyormu gerçekten ?
Annen masallah çok görmüş geçirmiş biri sanırımAnam diyordu,ora açılınca bütün hastalıklar çıktı diye.
alacağim bundan umarim yan etki falan yapmazHerşeye hemen hemen.
Cinsel
Astım
Geniz akıntısı
Romatizmal
Parkinson
Egzama
Alzheimer
Demans
Felç.
Kanser
Koronaaaa..
Bla bla bla
öyle böyle değil
Bende ki buEster c yi hangi markada kullanıyorsun
Dediğimi kesinlkle tavsiye ederim
Bir kerelik şans vermelisin.
Solgar quercetin with ester c
Zaten 100 lira
Ne bozulmadı ?Yav yok ya 16 yaşindan beri aktif kullaniyorum daha bozulmadi
Rahim ağzı kanserinden başlayarak birçok risk varmış. Ben ilk ilişkimden beri hep en geç 6 ayda bir smear verirdim. Bekar olduğum için farklı partnerlerim olduğunu düşünerek de bunu önermiş olabilir doktorum bana. Ama bana açıkladığı seksle aktive olan hormonlar meme kanseri ve rahim ağzı kanseri riskini artırdığı için düzenli kontrolün önemli olduğuydu.Niye jinekologa gitmek gerekiyor ?
hormonlarla bir alakası var muhtemelen gercekten oyle oluyor cunku, o konuyu gectim dogum bile çok şey degistiriyorAnam diyordu,ora açılınca bütün hastalıklar çıktı diye.
KukuNe bozulmadı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?