- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.501
kız bende boyatacaktım ama sadece evde salanırım sacımla. kahve tonları yapacagımbır karar verırsem tabısarı saçlarımııı çokkk özledimmmm.bu yüzden tümm sarı saçlı kadınlardan nefret ediyorummmmm ben boyatamıyorsam onlar da boyatmasınlarrrr
Solgar sayfasına giralacağim bundan umarim yan etki falan yapmaz
Bende migren başladı sadece.hormonlarla bir alakası var muhtemelen gercekten oyle oluyor cunku, o konuyu gectim dogum bile çok şey degistiriyor
Bende ki bu
alerji degil sorunum da,kullandigim diger ilaclarla etkileşimi ne olur derdim o.Solgar sayfasına gir
Orada bize sormak istedikleriniz diye biyer var oraya yaz
Danış ve al
Ama gluten laktoz şeker tuz nişasta içermiyor + vegan ve vejeteryan bı ürün olduğu için sıkıntı oluşturacağını sanmıyorum
Hani alerjiye bile iyi gelen bi takviye bu
aalerjiyapar mi dersen yapmaz gibi
Yemin ediyorum kadinlar hep aynı bi w.app grubum vardı aynı böyle en son dualarla kapanısı yapardıkArkadaş, bu nedir yahu?
Biri jinekolog seks hayatı aç kapa diyor, öbürü destek vitamin bağışıklık öneriyor, arada kaymak gibi tenler uçuşurken inatla fakirliği ile övünen bir H Heytttt be mevcut.
Oje boya da gördüm ama neyse.
Napıyorsunuz siz
Kadının olduğu yer hep karışık olurArkadaş, bu nedir yahu?
Biri jinekolog seks hayatı aç kapa diyor, öbürü destek vitamin bağışıklık öneriyor, arada kaymak gibi tenler uçuşurken inatla fakirliği ile övünen bir H Heytttt be mevcut.
Oje boya da gördüm ama neyse.
Napıyorsunuz siz
Oysaki seks sermomi etkisi yarattığı icin bir çok hastalığıda önlüyor diye bilinir . Hatta bazı uzun süre depresyonda olan insanların genelde seks hayatlarının kötü olduğuda söylenebilir .Rahim ağzı kanserinden başlayarak birçok risk varmış. Ben ilk ilişkimden beri hep en geç 6 ayda bir smear verirdim. Bekar olduğum için farklı partnerlerim olduğunu düşünerek de bunu önermiş olabilir doktorum bana. Ama bana açıkladığı seksle aktive olan hormonlar meme kanseri ve rahim ağzı kanseri riskini artırdığı için düzenli kontrolün önemli olduğuydu.
ben dogumdan sonra olaylar olaylarBende migren başladı sadece.
Bendekinden farkliymıs bu bendekini colojen daha etkili olsun diye almıstım
Cuma hayırlaması arasına sıkıştırılan kısır ve dedikodu gibi herhaldeYemin ediyorum kadinlar hep aynı bi w.app grubum vardı aynı böyle en son dualarla kapanısı yapardık
Şimdi kuku ne diyeceğim bana güleceksiniz . Pipi gibi bişeymi yoksa ?
Kullanılan diger ilaçların yan etkilerini de azalttığını söylüyoralerji degil sorunum da,kullandigim diger ilaclarla etkileşimi ne olur derdim o.
yoksa hobi olarak ilaç yutan insanim
Ben yaşlanmışım yahu pandemide, onu anladım.Kadının olduğu yer hep karışık olur
Sen namaz kıl gel en iyisi , maazallah abdestin bozulabilir yoksaaaaa kızceler yavas olun hele namaz kılıp gelene kadar sız cosmussunuz
bende tiroit, astim, diyabet ilaci kullaniyorum neredeyse gunluk agri kesicim de var tabi :)Kullanılan diger ilaçların yan etkilerini de azalttığını söylüyor
Benim annem Parkinson..
Annemin Parkinson ilaçları çok ağır ve onun yan etkilerini azaltmak için de bunu kullanıyoruz
Ki annem daha tansiyon diyabet kolesterol ilaçları da kullanıyor düşün .
Günlük sanırım 12 ilaç
Agzına vurasim var dalga gecmiyorsun ins.Şimdi kuku ne diyeceğim bana güleceksiniz . Pipi gibi bişeymi yoksa ?
yok bacım kıldım sukur. sızın mesajlara bakınıyorum. Fransız kaldım konularaSen namaz kıl gel en iyisi , maazallah abdestin bozulabilir yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?