- 10 Nisan 2014
- 43.750
- 116.345
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.521
bak zararlıymış işte doktorlar bile söylemişşş.akıllı kadınımmm vesselammmmmRahim ağzı kanserinden başlayarak birçok risk varmış. Ben ilk ilişkimden beri hep en geç 6 ayda bir smear verirdim. Bekar olduğum için farklı partnerlerim olduğunu düşünerek de bunu önermiş olabilir doktorum bana. Ama bana açıkladığı seksle aktive olan hormonlar meme kanseri ve rahim ağzı kanseri riskini artırdığı için düzenli kontrolün önemli olduğuydu.
Birbirimizi alıntıladıkça çıkıyor farklı farklı konularArkadaş, bu nedir yahu?
Biri jinekolog seks hayatı aç kapa diyor, öbürü destek vitamin bağışıklık öneriyor, arada kaymak gibi tenler uçuşurken inatla fakirliği ile övünen bir H Heytttt be mevcut.
Oje boya da gördüm ama neyse.
Napıyorsunuz siz
tam olarak onun dişi organiŞimdi kuku ne diyeceğim bana güleceksiniz . Pipi gibi bişeymi yoksa ?
Yok valla , daha önce hiç duymadım bu kelimeyiAgzına vurasim var dalga gecmiyorsun ins.
Anti aging içerir quercetin.Bendekinden farkliymıs bu bendekini colojen daha etkili olsun diye almıstım
o isveçten katılıyor yarışmayaAgzına vurasim var dalga gecmiyorsun ins.
O zamanlar ben yoktum tabiPandemi başı geyik topiğimizde böyle değildim, ahh yıllar zalımsın...
ne yarısması bu bensız olurmu hıco isveçten katılıyor yarışmaya
Kuku mu deniyor gerçekten ? 38 yaşımda bir kelime öğrendim hemde ne kelimetam olarak onun dişi organi
Çok çok şifalar diliyorumbende tiroit, astim, diyabet ilaci kullaniyorum neredeyse gunluk agri kesicim de var tabi :)
deneyecegim ama
Şu bendeki bi bitsinde bunları 3 ay kullanıp bırakmak mi lazimdıAnti aging içerir quercetin.
O yüzden yine colojenin etkili olsun diye bunu kullanabilirsin
Hem ester c içeriyor senin istediğin gibi .
Hem anti aging (yaşlanma yavaslatma)
Tabiki yine sen bilirsin
ultra ultra seviyorum ben ablam annem ben eşim Solgar bizden geçiniyor adeta
yaw yeter kuku ne yarısma ne zaman kımın yarısmasıKuku mu deniyor gerçekten ? 38 yaşımda bir kelime öğrendim hemde ne kelime
fındık da deniyor teen lerdeKuku mu deniyor gerçekten ? 38 yaşımda bir kelime öğrendim hemde ne kelime
Rabbım şifa ismiyle şifa versin inşallah bacımbende tiroit, astim, diyabet ilaci kullaniyorum neredeyse gunluk agri kesicim de var tabi :)
deneyecegim ama
Kuku mu deniyor gerçekten ? 38 yaşımda bir kelime öğrendim hemde ne kelime
Bana da circiri öğrettiiz öyle deme.Kuku mu deniyor gerçekten ? 38 yaşımda bir kelime öğrendim hemde ne kelime
genelde cocuklara oyle derler, mesela kizim su anlik adini kuku biliyorKuku mu deniyor gerçekten ? 38 yaşımda bir kelime öğrendim hemde ne kelime
Teen kaç yaş araligiydifındık da deniyor teen lerde
Hangi topige gitsem konu cinselliğe gidiyorBen yaşlanmışım yahu pandemide, onu anladım.
Pandemi başı geyik topiğimizde böyle değildim, ahh yıllar zalımsın...
Benim ex bal kutusu derdi beni baldan iğrendirmiştifındık da deniyor teen lerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?