- 17 Aralık 2015
- 27.132
- 49.645
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.541
amin kuzucum da bu kadar kuku, sex mesajinin arasina birde dua sıkıştı kabul olurmu bilmemRabbım şifa ismiyle şifa versin inşallah bacım
Ben onun Japon erkeklerin cinsel organına verdiği isim sanıyordumKuku mu deniyor gerçekten ? 38 yaşımda bir kelime öğrendim hemde ne kelime
Astim hariç otekileri kullanmam gerekirken kullanmiyordum kiloluyken kullanamiyordum diyeyim daha çok ameliyat olunca bütün hepsinden kurtuldum hepsi düzeldi zayiflayincabende tiroit, astim, diyabet ilaci kullaniyorum neredeyse gunluk agri kesicim de var tabi :)
deneyecegim ama
Ben kızıma örnegin fıstığın acıyormu diye kullanırdım .genelde cocuklara oyle derler, mesela kizim su anlik adini kuku biliyor
ama kuku nun ne oldugunu bilmeyen yoktur burda, sen hans oldugun icin normal karsiliyorum
hayir ben pko dan kaynakli insulin direnci icin kullaniyorum, gerci sekerde azicik yuksek ama sinir diyeyimÇok çok şifalar diliyorum
İnsülin kullanım aşamasında değilsin dimi
film izin verirse severimmmm
Benziyor daBen onun Japon erkeklerin cinsel organına verdiği isim sanıyordum
Bak gece oldu, hormonlar gene harekette senin. Ceycey mi yeni kurban?
Aslında 13-19. Bu rakamların okunuşunun sonu teen ile bitiyor. Thirteen-nineteen şeklinde. Oradan geliyor. Ama 18-19 yaş grubu fantezileri revaçta olduğu için herhalde, alakasız da olsa o başlığı kullanabiliyorlarTeen kaç yaş araligiydi
Ben +18 videolarda teen yazinca anam yasindakilerde çıkıyor çünkü .
30 dan 35 e kadar üç ay ard arda kullan bırak yöntemi gerektiğini biliyorum.Şu bendeki bi bitsinde bunları 3 ay kullanıp bırakmak mi lazimdı
benim ki haşimato bibi bagisiklik sistemi hastaligi aslinda tiroit olayi, bagisiklik sistemim tiroit bezlerimi yabanci bir sey gibi algilayip oraya saldiriyor, zamanla tuketiyor diyeyim.Astim hariç otekileri kullanmam gerekirken kullanmiyordum kiloluyken kullanamiyordum diyeyim daha çok ameliyat olunca bütün hepsinden kurtuldum hepsi düzeldi zayiflayinca
Oha hiç bu açıdan bakmamıştım çok yaratıcıAslında 13-19. Bu rakamların okunuşunun sonu teen ile bitiyor. Thirteen-nineteen şeklinde. Oradan geliyor. Ama 18-19 yaş grubu fantezileri revaçta olduğu için herhalde, alakasız da olsa o başlığı kullanabiliyorlar
ben abdestiliyım baskasını bilememamin kuzucum da bu kadar kuku, sex mesajinin arasina birde dua sıkıştı kabul olurmu bilmem
cok cünüp bir ortamdayiz şuan
oramakomaburamako diyo onlarBen onun Japon erkeklerin cinsel organına verdiği isim sanıyordum
benim de kadro dolu tam 4 taneler zatennnn.Boş ol boş ol boş ol @zorunlunick
Hayrını gör ceycey
Tüh yaşlılığım yüzüme vuruldu30 dan 35 e kadar üç ay ard arda kullan bırak yöntemi gerektiğini biliyorum.
35 ten sonrası içinse eger hiç sorgulamadim bilmem
Beni daha çok 'yanlışlıkla hamile kalma ' potansiyeli tasiyan kadınlar heyecanlandırıyorBak gece oldu, hormonlar gene harekette senin. Ceycey mi yeni kurban?
Allah kabul etsin bacım da namazdan sonra aramıza düşmeyeydin iyiydiben abdestiliyım baskasını bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?