- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.561
Hiç bir ilaç yada krem yaşlanmayı yavaşlatmaz maalesef ...Şu bendeki bi bitsinde bunları 3 ay kullanıp bırakmak mi lazimdı
Ama yaşını bilmiyorum kiTüh yaşlılığım yüzüme vuruldu
benim kıza adini fistik diye ogretsem, fistik yermisin diyince bana tuhaf tujaf bakar.Ben kızıma örnegin fıstığın acıyormu diye kullanırdım .
Yoo hiç öyle düsunmuyorum benHiç bir ilaç yada krem yaşlanmayı yavaşlatmaz maalesef ...
Yanlışlık dediğin 1 kere olur, daha fazlası anca mallık, aptallıktırBeni daha çok 'yanlışlıkla hamile kalma ' potansiyeli tasiyan kadınlar heyecanlandırıyor
Çünkü hamileeee seviyorum
Ama dustum bacımAllah kabul etsin bacım da namazdan sonra aramıza düşmeyeydin iyiydi
39,5Ama yaşını bilmiyorum kinasıl yüzüne vurabilirim
Sanırım belli bi zaman sonra aradaki farkı algılıyorlar . Bizde hiç sorun çıkmadı meselabenim kıza adini fistik diye ogretsem, fistik yermisin diyince bana tuhaf tujaf bakar.
cok acayip seylerle acayip seyleri bagdastiriyo
Sizde işe yarıyorsa ne güzel . Tanıdıklarım var mesela , en pahalı ve bilindik kremleri kullanıyorlar öyle bir faydası olduğunu düşünmüyorum .Yoo hiç öyle düsunmuyorum ben
Kaç yaşında? Yaş aralığına göre dil gelişiminde olabiliyor öyle bir durumbenim kıza adini fistik diye ogretsem, fistik yermisin diyince bana tuhaf tujaf bakar.
cok acayip seylerle acayip seyleri bagdastiriyo
Krem nemlendirmek icin etkili bence ama kolojen dir belli vitaminlerdir destek cildeSizde işe yarıyorsa ne güzel . Tanıdıklarım var mesela , en pahalı ve bilindik kremleri kullanıyorlar öyle bir faydası olduğunu düşünmüyorum .
3 yaşındaKaç yaşında? Yaş aralığına göre dil gelişiminde olabiliyor öyle bir durumZamanla geçer ama
Tam tahmin ettiğim yaş grubundaymış. Aşağı yukarı okula gitmeye başlamasını bulabilir onları ayırması. Soyut/mecazlı düşünme sonradan oluşuyor çünkü.3 yaşında
Biri 41 digeri ise 50 küsür yaşında . Bunları çok yakından tanıyorum , o yüzden ne kullandıklarını ve nasıl yaşadıklarını biliyorum .Kaç yaşında? Yaş aralığına göre dil gelişiminde olabiliyor öyle bir durumZamanla geçer ama
Kremler dış takviyeler yani tek başına yeterli değiller .Sizde işe yarıyorsa ne güzel . Tanıdıklarım var mesela , en pahalı ve bilindik kremleri kullanıyorlar öyle bir faydası olduğunu düşünmüyorum .
içim rahatladı şuanTam tahmin ettiğim yaş grubundaymış. Aşağı yukarı okula gitmeye başlamasını bulabilir onları ayırması. Soyut/mecazlı düşünme sonradan oluşuyor çünkü.
Ya çok sevimliiçim rahatladı şuan
balik yiyecegimiz zaman gidip gelip evdeki baligina bakiyo o mu pisiyo acaba diye, her seferinde ayni stres
Benim kedimin de 3 yaş civarı bir çocuk zekası masumiyeti variçim rahatladı şuan
balik yiyecegimiz zaman gidip gelip evdeki baligina bakiyo o mu pisiyo acaba diye, her seferinde ayni stres
yazik ya simdi yazinca içim cız etti birdenYa çok sevimli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?