- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.761
Rabbım şifa ismiyle şifa versin inşallah bacım.bende mesela camasiri astim iceriyi hemen havalandirmam gerek ortamda olusturdugu asiri nemden kaynakli sanirim nefesde bi agirlik oluyo.
simdiye kadar hic oksijen almadim hatta yokuş çikmadiysam annem bile hala astim hastasi olduguma inanamiyo mesela.
ama gribi dehset agir atlatiyorum, cigerlerimin agrisindan iki buklum oluyorum resmen.
birde boyle sert soguklarin oldugu havanin kurudugi bazi donemler nefes acligi cekiyorum okadar.
çati dardir belki de alakasi olabilir mi.Bazılarında işlemiyor, öyle vakalar yok değil.
Neden oluyor bilmiyorum ama 36 saat sunni alıp açılma olmayan kadınlar da var.
Vardır bir açıklaması.
zaten dogumlarda catı cok onemlı.. heke kılolu bebeklerdeçati dardir belki de alakasi olabilir mi.
amin canim hepimize insallahRabbım şifa ismiyle şifa versin inşallah bacım.
benım astım hastası oldugum cok belli oluyor zaten nefesim kesiliyor
Herhalde etmiş, vay anasını.goz ardi edicem diyordu zaten cidden göz ardimi etti
Sunniyle çatı alakasız aslında ama normal doğumun en temel durumu o.zaten dogumlarda catı cok onemlı.. heke kılolu bebeklerde
masallah bebebişte kıloymuşSunniyle çatı alakasız aslında ama normal doğumun en temel durumu o.
Benim doktorum 4,800 bebeği normal doğurttu, arkadaşımın 4 kg idi bebek, aynı doktora gidiyorduk ve sezaryenle aldı, anne yapısal olarak müsait değil diyerek.
Çatı muayenesinde elini sokmadan bir yolu yok mu acaba ya .ne iğrenç şeyler sözde kutsalSunniyle çatı alakasız aslında ama normal doğumun en temel durumu o.
Benim doktorum 4,800 bebeği normal doğurttu, arkadaşımın 4 kg idi bebek, aynı doktora gidiyorduk ve sezaryenle aldı, anne yapısal olarak müsait değil diyerek.
Benim değil, o da bir arkadaşımındımasallah bebebişte kıloymuş
2700 gene sukur oyıymiş bacım 2kılo doganı gordum keza benımkı 3800 du amaBenim değil, o da bir arkadaşımındı
Benimkiler minnoş yahu, gerçi 2700 doğan oğlumda bile 13 dikişim vardı benim.
Ben olmadım öyle bir muayene.Çatı muayenesinde elini sokmadan bir yolu yok mu acaba ya .ne iğrenç şeyler sözde kutsal
Yüreğime indidoğum sonrası ertesi gün dikişli olduğu halde aynı muayene yapılıyor iyileşme ve dikil kontrolü olarak.
el olsa neyse bana bildigin dirsegine kadar soktu sankiÇatı muayenesinde elini sokmadan bir yolu yok mu acaba ya .ne iğrenç şeyler sözde kutsal
dıyeydın gız az degılmı o dıyeel olsa neyse bana bildigin dirsegine kadar soktu sanki
az daha zorlasa agzimdan cikacakti yani zaten pire kadar biseyimdıyeydın gız az degılmı o dıye
niye gözardı edeyim alışveriş yapıyorum morhipo dan kıza seneye giymeyegoz ardi edicem diyordu zaten cidden göz ardimi etti
Zenci olmayı istedi demek ki hepel olsa neyse bana bildigin dirsegine kadar soktu sanki
birde lateks eldivenle cart diye kuru kuru
bazıları da abartıyor yaaz daha zorlasa agzimdan cikacakti yani zaten pire kadar biseyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?