- 10 Nisan 2014
- 43.736
- 116.316
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.781
fotoşoplu resim edineyim atacağımmmHerhalde etmiş, vay anasını.
Bu kadar değerli bir suratım olduğunu bilmiyordum
H Heytttt be eğer okuyorsan söyleyeyim, ben gördüysem gösteririm arkadaşım.
Hep ne dedim, ne kadar ekmek o kadar köfte.
At bi vesikalık, atayım sana
bize param yok dıyo bıdeniye gözardı edeyim alışveriş yapıyorum morhipo dan kıza seneye giymeye
param olmadığı için seneyekileri alıyorum işte kazaklar 25 e tişörtler 17 ye düşmüşşşbize param yok dıyo bıde
Ceyceyin mibize param yok dıyo bıde
Ben o kadar harcasam ekmeği suyu keser ışıkları söndürür otururumbize param yok dıyo bıde
ben sizin gibi para biriktirmiyorummm arabamı yenilemiyorumm artı kirada oturuyorummm ölümlü dünya diye harcıyorummmmmmCeyceyin mi
Kız bizim haftalık harcamamız onun saatlik harcaması
nerde gız bende bakayımparam olmadığı için seneyekileri alıyorum işte kazaklar 25 e tişörtler 17 ye düşmüşşş
Bende kiradayim. bana ne kiziyonben sizin gibi para biriktirmiyorummm arabamı yenilemiyorumm artı kirada oturuyorummm ölümlü dünya diye harcıyorummmmmm
yaaa işte Allah tan cımrı kadınım ben yapmıyorum bunları,ben sizin gibi para biriktirmiyorummm arabamı yenilemiyorumm artı kirada oturuyorummm ölümlü dünya diye harcıyorummmmmm
kasintim var diye acile gitmistim zubeyde hanim hastanesine, kadin bikmis zaten gormekten, aciyomu acimiyomu, elinin altindaki hamilemi amaan zirt diyip muayene direkZenci olmayı istedi demek ki hep
çok sert bi bayandi zaten, tavrida oyleydi yanibazıları da abartıyor ya
Bida dogurcaniz zaman bana haber verin ben sizi devlet Hastanesi'nde ilgilenecek birilerine yollarımkasintim var diye acile gitmistim zubeyde hanim hastanesine, kadin bikmis zaten gormekten, aciyomu acimiyomu, elinin altindaki hamilemi amaan zirt diyip muayene direk
yazlik baktim bende kiza bugun,niye gözardı edeyim alışveriş yapıyorum morhipo dan kıza seneye giymeye
kız ürünleri barbie ve monsterhıgh marka erkeğe üretimleri yoknerde gız bende bakayım
bir daha doguracagimi sanmiyorumBida dogurcaniz zaman bana haber verin ben sizi devlet Hastanesi'nde ilgilenecek birilerine yollarım
dolaptan kar botu aldım bugün lumberjack marka 63 tl tye etiketli kışın bu rakamlara asla vermezleryazlik baktim bende kiza bugun,
martta da onlari alacagim
Gerci isteyelim icraatte olsun diyelimbir daha doguracagimi sanmiyorum
hem istiyorum hem icraat yok
Sağlam kovaliyorsun indirimleridolaptan kar botu aldım bugün lumberjack marka 63 tl tye etiketli kışın bu rakamlara asla vermezler
evet insanların alıp hiç giymedikleri kullanmadıkları çok ürün aldımmm 3 de bir fiyatına çoğu amerikadan dı ürünlerinn lcw mont fiyatına lacoste mont almıştım etiketli gibi gibiSağlam kovaliyorsun indirimleri
At at, ben yaparım sana shop.fotoşoplu resim edineyim atacağımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?