- 17 Aralık 2015
- 27.131
- 49.640
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.801
ya 2 cocuk zor gercekten, mesela bugun dogursam deniz ilk okula basladiginda kucugu 3 yasinda olacak ikiside ciddi anlamda ilgi alaka gerektiren yasta olacaklar, e evde bir cocugu idare edecek bile enerjide gucte bir babada yok miyminti herifGerci isteyelim icraatte olsun diyelim
Bu kez de her yuk kadın da oldugu icin bunu dusunup Cesaret etmek çok zor
Çocuk ağladı çocuk acikti çocuk hasta
Evin işi yemeği
Misafiri osu busu.
Ev zaten hiç bişey yapmasan toz toprak içinde kalıyor
Erkek her ne kadar çok iyi bir eş çok iyi bir baba olsa da bir kadin gibi olamıyor yükümüz bence çok ağır
Ya da anneyi sizin oralara tasiyacaksinizya 2 cocuk zor gercekten, mesela bugun dogursam deniz ilk okula basladiginda kucugu 3 yasinda olacak ikiside ciddi anlamda ilgi alaka gerektiren yasta olacaklar, e evde bir cocugu idare edecek bile enerjide gucte bir babada yok miyminti herifikiside bana kalacak.
ben kendim zaten rahatsizim 2 cocuga bu kadar yukle bakamam.
aileme yakin semtte otursaydim aralarinda idare ederlerdi beni ama oda yok.
yapacak bisey yok oyuzden tek cocuk devam
annem buraya gelmez, getirmem de ben kendim bile memnun olmadigim bir yere onu nasil getireyim.Ya da anneyi sizin oralara tasiyacaksiniz
Sizin de o tarafa taşınma ihtimaliniz yok sanırımannem buraya gelmez, getirmem de ben kendim bile memnun olmadigim bir yere onu nasil getireyim.
orda birde daha kalabalik, kuzenlerim teyzeler vs. kime yetiş desem o koşar yani
evet mamaktayim.Sizin de o tarafa taşınma ihtimaliniz yok sanırım
Mamak tarafindamisin Battalgazi filan mı
E daha iyi aslında.evet mamaktayim.
ihtimalim var ama ben şartlarimi zorlayip kredisi bitene kadar bekleyeyim istiyorum suan.
yoksa 55 bini krediye vermek zorunda kalicam.
zaten yuzdum yuzdum kuyruguna geldim.
kaldi surda 3 3.5 sene biraz daha disimi sıkayım modundayim
tam birini buyutmusum uyuma gezme dinlenme vaktim gelmis o saatten sonrada hic yapmamE daha iyi aslında.
Sonra bebek sevesin de gelir kızı büyüttüğün için .
O dönemler hem taşınır hem bebek yaparsin
O zaman biyolojik saatin tik tak bencetam birini buyutmusum uyuma gezme dinlenme vaktim gelmis o saatten sonrada hic yapmam
birde su an bile olurmu bilmiyorum ki.
ama bu ara 2.cocuk meselesine takiğim
Oğlan işedi yine!
o nedemek kızO zaman biyolojik saatin tik tak bence
Hadi yaaa.bezlemiyordun artık sanırımOğlan işedi yine!
Sinirden yemek yemek istiyorum şuan.
Yani hamilelik için biyolojik saat varmış ya seni durtermis hormonlar.bebek yap diyeo nedemek kız
olabilir, cunku yillardir duzensiz olan reglim bile duzene girdi 2 aydir bakalim bu ayda olacak mi.Yani hamilelik için biyolojik saat varmış ya seni durtermis hormonlar.bebek yap diye
olabilir, cunku yillardir duzensiz olan reglim bile duzene girdi 2 aydir bakalim bu ayda olacak mi.
gecen kizim da bizim evde niye kardes yok diyip durdu.
hala zaman zaman soruyo biraz da o etkiliyo beni sanirim
Can uyku tatlı gelıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?