geyik bizim işimiz

ya 2 cocuk zor gercekten, mesela bugun dogursam deniz ilk okula basladiginda kucugu 3 yasinda olacak ikiside ciddi anlamda ilgi alaka gerektiren yasta olacaklar, e evde bir cocugu idare edecek bile enerjide gucte bir babada yok miyminti herif ikiside bana kalacak.
ben kendim zaten rahatsizim 2 cocuga bu kadar yukle bakamam.
aileme yakin semtte otursaydim aralarinda idare ederlerdi beni ama oda yok.
yapacak bisey yok oyuzden tek cocuk devam

Ya da anneyi sizin oralara tasiyacaksiniz

annem buraya gelmez, getirmem de ben kendim bile memnun olmadigim bir yere onu nasil getireyim.
orda birde daha kalabalik, kuzenlerim teyzeler vs. kime yetiş desem o koşar yani
Sizin de o tarafa taşınma ihtimaliniz yok sanırım
Mamak tarafindamisin Battalgazi filan mı

Sizin de o tarafa taşınma ihtimaliniz yok sanırım
Mamak tarafindamisin Battalgazi filan mı
evet mamaktayim.
ihtimalim var ama ben şartlarimi zorlayip kredisi bitene kadar bekleyeyim istiyorum suan.
yoksa 55 bini krediye vermek zorunda kalicam.
zaten yuzdum yuzdum kuyruguna geldim.
kaldi surda 3 3.5 sene biraz daha disimi sıkayım modundayim

E daha iyi aslında.
Sonra bebek sevesin de gelir kızı büyüttüğün için .
O dönemler hem taşınır hem bebek yaparsin

E daha iyi aslında.
Sonra bebek sevesin de gelir kızı büyüttüğün için .
O dönemler hem taşınır hem bebek yaparsin
tam birini buyutmusum uyuma gezme dinlenme vaktim gelmis o saatten sonrada hic yapmam
birde su an bile olurmu bilmiyorum ki.
ama bu ara 2.cocuk meselesine takiğim

Yani hamilelik için biyolojik saat varmış ya seni durtermis hormonlar.bebek yap diye
olabilir, cunku yillardir duzensiz olan reglim bile duzene girdi 2 aydir bakalim bu ayda olacak mi.
gecen kizim da bizim evde niye kardes yok diyip durdu.
hala zaman zaman soruyo biraz da o etkiliyo beni sanirim

olabilir, cunku yillardir duzensiz olan reglim bile duzene girdi 2 aydir bakalim bu ayda olacak mi.
gecen kizim da bizim evde niye kardes yok diyip durdu.
hala zaman zaman soruyo biraz da o etkiliyo beni sanirim
ooo chamallows'u da kaybediyoruz tamamdır

ogşumda orta derecede astigmat cıktı. bode doktorumuz bızı kardiyoloje gonderdı. yaa ben dunyaya gozunu actıgıödan bu yana tum tahlilleri. kontrollerini sakına sakına yapıyorum. yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…