- 17 Ocak 2020
- 28.142
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.894
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.581
Klinik sıcacık olur ne güzel isteeeeEvet , başka bir yere sürüldüm bu gece . Ambulansta değilim klinikteyim . Sıkıntıdan catlıyorum
Haklı . Arkadaşları marka yaristiriyodur simdieskiden ne alsam giyerdi ama son 1 yıldır asla beğenmiyorrr marka istiyor herşeyiii
Güle güle giysin yavrucakeskiden ne alsam giyerdi ama son 1 yıldır asla beğenmiyorrr marka istiyor herşeyiii
Ben dışarıyı seviyorum. Hem karda yağıyor ne güzelKlinik sıcacık olur ne güzel isteeee
koleje gidecek ya seneye ona hazırlık yapıyorrr.Haklı . Arkadaşları marka yaristiriyodur simdi
Bı ben göremedim bu yıl karıBen dışarıyı seviyorum. Hem karda yağıyor ne güzel
İzmirde zor görürsün zaten. İşe gelirken yolda araba adeta dans ediyorduBı ben göremedim bu yıl karı
Alt işte kendimi üzüntüden yemeğe verdimBen dışarıyı seviyorum. Hem karda yağıyor ne güzel
ye gitsinnnAlt işte kendimi üzüntüden yemeğe verdimhiç aciktigimdan değil tabi kiiiiii
kac yasında cankoleje gidecek ya seneye ona hazırlık yapıyorrr.
İzmirde zor görürsün zaten. İşe gelirken yolda araba adeta dans ediyordu
Ne güzel işte , ye bol bol zaten sıskasınAlt işte kendimi üzüntüden yemeğe verdimhiç aciktigimdan değil tabi kiiiiii
alışveriş yap ipekyol twist indirime girdiAlt işte kendimi üzüntüden yemeğe verdimhiç aciktigimdan değil tabi kiiiiii
Loplop et olsun yuvarlanarak gezeyim demiye gitsinnn
tabi ki et sıcak tutar kışınnnLoplop et olsun yuvarlanarak gezeyim demi
Ne güzel işte , ye bol bol zaten sıskasın
yarın biz de kar oynamaya ineceğiz.bu sene kara eli değmedi daha çocuğunnBen dışarıyı seviyorum. Hem karda yağıyor ne güzel
Benimkilere de bir bakım gerekiyor . En son yazın gitmiştimsaçlarını açanlara baktımm hepsi yakmış saçlarııı zorunlu.ben kuaföre giderimm daha iyiii
Boşver ver parasını.misler gibi saçlar çıkarsınlarsaçlarını açanlara baktımm hepsi yakmış saçlarııı zorunlu.ben kuaföre giderimm daha iyiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?