- 10 Nisan 2014
- 43.733
- 116.312
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.601
aşılanayım hemen gideceğimm zaten.kızımın öğretmeninin saçları harika ona da sorarım hangi kuaföre gittiğiniBoşver ver parasını.misler gibi saçlar çıkarsınlar
Simartildigimiz bı yer kuaför
Bende ta Mayıs'ta gittim .Benimkilere de bir bakım gerekiyor . En son yazın gitmiştim
Gizli gizli resmini cekebilirsen at saclarinin resmini.ogretmenin.aşılanayım hemen gideceğimm zaten.kızımın öğretmeninin saçları harika ona da sorarım hangi kuaföre gittiğini
300 e ucuz kuaför yapıyordu o da 3 4 yıl önce.ben en son 500 vermiştim ama 3 yıl önce neredeyse.şuan fiyatları sormaya korkuyorumm.ha fazlaysada yaptıırır kredi kartına 9 takside bölerimmm taksitler bitince de tekrar boyatırımmmBende ta Mayıs'ta gittim .
Saçımı filan kendim kesiyorum
Ombre yaptirali bir yıl olacak daha kulak hizama yeni indi gibi gibi .
Gitsem iyi olur ama benim mahallede kuaför kah 1250 kâh 700
300 e yapsa giderim ama yukarisini vermek kendimi şımartmak değil kendimi biiiip.letmek olur benim için
aramız çok iyi gizli çekmeme gerek yok benle bile gelir kuaföre rica edersem nazikk kibarr kaliteli bir kadınGizli gizli resmini cekebilirsen at saclarinin resmini.ogretmenin.
Merak ettimmmmm çok severim saç konularini
yemyeşil derken?Ceycey seni niye etiketleyin ve yemyeşil oluyosun .
senin açtığın post olduğu için mi ?
Gerçi başka postlarda etiketledigimde de yesilsin bana da ogret
Ne diyosuuuun ciddi mi300 e ucuz kuaför yapıyordu o da 3 4 yıl önce.ben en son 500 vermiştim ama 3 yıl önce neredeyse.şuan fiyatları sormaya korkuyorumm.ha fazlaysada yaptıırır kredi kartına 9 takside bölerimmm taksitler bitince de tekrar boyatırımmm
Bana göstermek içinaramız çok iyi gizli çekmeme gerek yok benle bile gelir kuaföre rica edersem nazikk kibarr kaliteli bir kadın
yemyeşil derken?
Biraz pahalı sankiMigrosa gittim şimdi
Altı usstu ananas Brüksel lahanası pamuk aldım filan
Naptim da 90 tuttuysa bilemiyorum.
Şimdi o yüzden oturup pamuguda yicemchamallows filmdelisi H Heytttt be Hadi bea
Biraz pahalı sanki
Bende oturur bruksel lahanasıni yapprak yaprak yerim tasarruf olsun diye hemen bitirmemBiraz pahalı sanki
Evet ya kuaför burdada çok pahalı. Arkadaşım var kuaför onun evine gidip kestiriyorum genelde . Boya şimdiye kadar henüz yaptırmadım . İyice Ağarınca yaptırım belliBende ta Mayıs'ta gittim .
Saçımı filan kendim kesiyorum
Ombre yaptirali bir yıl olacak daha kulak hizama yeni indi gibi gibi .
Gitsem iyi olur ama benim mahallede kuaför kah 1250 kâh 700
300 e yapsa giderim ama yukarisini vermek kendimi şımartmak değil kendimi biiiip.letmek olur benim için
okul tatilll okullll .çocuğun olsa bilirdinnn.nasıl çekeyim canlı ders olmayınca saçlarınııııBana göstermek içingizli çekcen akillim.
Merak ettim cunkuuuu
belki doğa severlere üye olduğum içindir.başka sebebi olamaz sanırımmm
Ooo saçların ne renk heyecanlandırdınEvet ya kuaför burdada çok pahalı. Arkadaşım var kuaför onun evine gidip kestiriyorum genelde . Boya şimdiye kadar henüz yaptırmadım . İyice Ağarınca yaptırım belli
Dün zaten öldüm öldüm dirildim hamileyim sandım adetim dört gün gecikince. Koştura koştura gittim kan verdim (eşimden gizli)okul tatilll okullll .çocuğun olsa bilirdinnn.nasıl çekeyim canlı ders olmayınca saçlarınıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?