geyik bizim işimiz

e yapsana bebek madem çalışmayı düşünmüyorsun?

Geçen gün bir arkadaş sinir etti beni.
aradı ağlıyor ben ne yapacağım şimdi hamileyim diye . İlk çocuk 8 aylıkken ikinciye hamile kalıyor ve ikinci 8 aylık şimdi üçüncüye hamile .
bende bi güzel kızdım madem ağlayacaktın neden korunmuyorsun diye. Neymiş kocası korunmak istemiyormuş hapları bitmiş miş spiral taktırmayı bekliyormuş vs vs.
Ozaman istemiyorsun aldır dedim bu seferde kocam istemiyor aldırmayı demezmi
E sen zaten kocanın kölesi olmuşsun bu gidişle Ali babanın çiftliğini kurarsınız dedim kızdı ve hala bana küs ...

Çok haklısın bence .
Korunsaymis yani .
Hayır bir değil iki değil sürekli böyle olması zaten hata değil artık.
Bile isteye göre göre aptallık. Boşa ''yandım Allah'' demesin.

Ben korunuyorum kuzum da ona rağmen gebe kaldım sandım hüsrana uğradım .

Senin en azından ilk olacak . Hem bu kadın isvece yeni geldi sayılır. Ne dil ne iş var , zaten bu gidişle kendini geliştirmeye vakti bile olmayacak . Tamam bende zamansız hamile kalıp çocuk doğurdum ama en azından bakacak gücüm vardı ayrıca kimseye dert yanmadım hamileyim diye .

Haklısın hayat standartlarını yükseltmek icin çanta şart
burda her türlü saçma konu konuşulabildiğine göre ben de reel arkadaşlarımla konuştuğum gibi aldığım sattığımı konuşabilmeliyimm.hayat sadece yiyecek içecek satın almak elektrik su faturası ödemekten ibaret değil.almak istediğimiz evden de arabadan da saçtan da tatilden de takıdan da çocuğun okul parasından da telefondan da kıyafetten de sağlıktan da vitaminden de konuşulmalı.bunlara neden garip garip tepkiler veriliyor anlam veremiyorum artık.ben hayatım boyunca zengin olmadım ama dar gelirli hiç olmadımm.bir şey yazmaya paylaşmaya korkar oldum artık.yazmayacağım artık burayaaaa

Dur ayol kızma hemen adı üzerinde geyik yapıyoruz. Benimde canım sıkılıyor yapacak bişey yok bende senin çantalarına takılıyorum. Sinirlenme hemen

Bende oturur bruksel lahanasıni yapprak yaprak yerim tasarruf olsun diye hemen bitirmem
Kuzum al normal lahana ucuz yollu.
Hayaller Belçika gerçekler Türkiye deyip.
Şart mı ecnebi lahana?
Zaten hiç sevmem pişerken çıkan kokusunu, Brüksel olan daha da keskin kokuyor.

Bence arkadaş takıldı sana, espri yaptı.

Kuzum al normal lahana ucuz yollu.
Hayaller Belçika gerçekler Türkiye deyip.
Şart mı ecnebi lahana?
Zaten hiç sevmem pişerken çıkan kokusunu, Brüksel olan daha da keskin kokuyor.
İkisi çok başka şeyler ama benim için.
Birini(Brüksel olanı) kavuruyorum misler gibi.
Ötekinin çorbasını yapıyorum yada sariyorum.

Bence arkadaş takıldı sana, espri yaptı.
derin sularda sen buraya fazla takılmadığın için ilk kez sanıyorsun ama ben sıkıldım artıkk defalarca kendimi anlatmaktannn.özelden yazarım sana o zaman anlarsınn.o arkadaş değil hedefim severim de kendisini ama aynı saçma konulardan sıkıldımmm bunaldımmm.ben reel hayatda ki gibi herşeyi paylaşabileceğim arkadaşlar istiyorumm.kendimi sıkamamm boş yere olduğumdan da farklı görünemem kimse kusura bakmasınn.

Kizcam ama şşşt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…