- 10 Nisan 2014
- 43.733
- 116.312
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.621
e yapsana bebek madem çalışmayı düşünmüyorsun?Dün zaten öldüm öldüm dirildim hamileyim sandım adetim dört gün gecikince. Koştura koştura gittim kan verdim (eşimden gizli)
Eşimde arıyor soğuk davranıyorum filan beni hamile bıraktı diye içten içe kızgınım
Eve geldim kan sonucunu beklerken adet oldum .
Boşa risklere girmişim hastane ortamlarına koşturup
Gerçi çok şükür zamansız bı gebelik olmamış oldu sonuç itibariyle de .
Allah yine de deneyip deneyip olmadığı durumlarla karsilastirmasin tabi .
İiiih .e yapsana bebek madem çalışmayı düşünmüyorsun?
Koyu kahve hatta siyah sayılır sanırım ...Ooo saçların ne renk heyecanlandırdın
Ama kucukkken 10 yaşına kadar sapsarı civciv gibiydim sonra nasıl döndü bu renge hala merak ediyorumOoo saçların ne renk heyecanlandırdın
Geçen gün bir arkadaş sinir etti beni.Dün zaten öldüm öldüm dirildim hamileyim sandım adetim dört gün gecikince. Koştura koştura gittim kan verdim (eşimden gizli)
Eşimde arıyor soğuk davranıyorum filan beni hamile bıraktı diye içten içe kızgınım
Eve geldim kan sonucunu beklerken adet oldum .
Boşa risklere girmişim hastane ortamlarına koşturup
Gerçi çok şükür zamansız bı gebelik olmamış oldu sonuç itibariyle de .
Allah yine de deneyip deneyip olmadığı durumlarla karsilastirmasin tabi .
Çok haklısın bence .Geçen gün bir arkadaş sinir etti beni.
aradı ağlıyor ben ne yapacağım şimdi hamileyim diye . İlk çocuk 8 aylıkken ikinciye hamile kalıyor ve ikinci 8 aylık şimdi üçüncüye hamile .
bende bi güzel kızdım madem ağlayacaktın neden korunmuyorsun diye. Neymiş kocası korunmak istemiyormuş hapları bitmiş miş spiral taktırmayı bekliyormuş vs vs.
Ozaman istemiyorsun aldır dedim bu seferde kocam istemiyor aldırmayı demezmi
E sen zaten kocanın kölesi olmuşsun bu gidişle Ali babanın çiftliğini kurarsınız dedim kızdı ve hala bana küs ...
Senin en azından ilk olacak . Hem bu kadın isvece yeni geldi sayılır. Ne dil ne iş var , zaten bu gidişle kendini geliştirmeye vakti bile olmayacak . Tamam bende zamansız hamile kalıp çocuk doğurdum ama en azından bakacak gücüm vardı ayrıca kimseye dert yanmadım hamileyim diye .Çok haklısın bence .
Korunsaymis yani .
Hayır bir değil iki değil sürekli böyle olması zaten hata değil artık.
Bile isteye göre göre aptallık. Boşa ''yandım Allah'' demesin.
Ben korunuyorum kuzum da ona rağmen gebe kaldım sandım hüsrana uğradım .
yo kuzum neden küseyim sana.borsa takip ediyordum aynı zamanda.senin yazdığını kaçırmış olabilirimmm
Zengin olursan ne alacan bana ?yo kuzum neden küseyim sana.borsa takip ediyordum aynı zamanda.senin yazdığını kaçırmış olabilirimmm
bu kadar sene olamadım bundan sonra da zor.hayat standartımızı yükseltiyor borsa sadece mal mülk alamıyoruzzzZengin olursan ne alacan bana ?
Haklısın hayat standartlarını yükseltmek icin çanta şartbu kadar sene olamadım bundan sonra da zor.hayat standartımızı yükseltiyor borsa sadece mal mülk alamıyoruzzz
Ümit karalarin sarisini da seviyorum bu arada.ama sen oyle tamamen sariymis gibi görünmek istemiyorsun diye dusunuyorumsaçlarını açanlara baktımm hepsi yakmış saçlarııı zorunlu.ben kuaföre giderimm daha iyiii
burda her türlü saçma konu konuşulabildiğine göre ben de reel arkadaşlarımla konuştuğum gibi aldığım sattığımı konuşabilmeliyimm.hayat sadece yiyecek içecek satın almak elektrik su faturası ödemekten ibaret değil.almak istediğimiz evden de arabadan da saçtan da tatilden de takıdan da çocuğun okul parasından da telefondan da kıyafetten de sağlıktan da vitaminden de konuşulmalı.bunlara neden garip garip tepkiler veriliyor anlam veremiyorum artık.ben hayatım boyunca zengin olmadım ama dar gelirli hiç olmadımm.bir şey yazmaya paylaşmaya korkar oldum artık.yazmayacağım artık burayaaaaHaklısın hayat standartlarını yükseltmek icin çanta şart
Dur ayol kızma hemen adı üzerinde geyik yapıyoruz. Benimde canım sıkılıyor yapacak bişey yok bende senin çantalarına takılıyorum. Sinirlenme hemenburda her türlü saçma konu konuşulabildiğine göre ben de reel arkadaşlarımla konuştuğum gibi aldığım sattığımı konuşabilmeliyimm.hayat sadece yiyecek içecek satın almak elektrik su faturası ödemekten ibaret değil.almak istediğimiz evden de arabadan da saçtan da tatilden de takıdan da çocuğun okul parasından da telefondan da kıyafetten de sağlıktan da vitaminden de konuşulmalı.bunlara neden garip garip tepkiler veriliyor anlam veremiyorum artık.ben hayatım boyunca zengin olmadım ama dar gelirli hiç olmadımm.bir şey yazmaya paylaşmaya korkar oldum artık.yazmayacağım artık burayaaaa
Kuzum al normal lahana ucuz yollu.Bende oturur bruksel lahanasıni yapprak yaprak yerim tasarruf olsun diye hemen bitirmem
Bence arkadaş takıldı sana, espri yaptı.burda her türlü saçma konu konuşulabildiğine göre ben de reel arkadaşlarımla konuştuğum gibi aldığım sattığımı konuşabilmeliyimm.hayat sadece yiyecek içecek satın almak elektrik su faturası ödemekten ibaret değil.almak istediğimiz evden de arabadan da saçtan da tatilden de takıdan da çocuğun okul parasından da telefondan da kıyafetten de sağlıktan da vitaminden de konuşulmalı.bunlara neden garip garip tepkiler veriliyor anlam veremiyorum artık.ben hayatım boyunca zengin olmadım ama dar gelirli hiç olmadımm.bir şey yazmaya paylaşmaya korkar oldum artık.yazmayacağım artık burayaaaa
İkisi çok başka şeyler amaKuzum al normal lahana ucuz yollu.
Hayaller Belçika gerçekler Türkiye deyip.
Şart mı ecnebi lahana?
Zaten hiç sevmem pişerken çıkan kokusunu, Brüksel olan daha da keskin kokuyor.
derin sularda sen buraya fazla takılmadığın için ilk kez sanıyorsun ama ben sıkıldım artıkk defalarca kendimi anlatmaktannn.özelden yazarım sana o zaman anlarsınn.o arkadaş değil hedefim severim de kendisini ama aynı saçma konulardan sıkıldımmm bunaldımmm.ben reel hayatda ki gibi herşeyi paylaşabileceğim arkadaşlar istiyorumm.kendimi sıkamamm boş yere olduğumdan da farklı görünemem kimse kusura bakmasınn.Bence arkadaş takıldı sana, espri yaptı.
Kizcam amaderin sularda sen buraya fazla takılmadığın için ilk kez sanıyorsun ama ben sıkıldım artıkk defalarca kendimi anlatmaktannn.özelden yazarım sana o zaman anlarsınn.o arkadaş değil hedefim severim de kendisini ama aynı saçma konulardan sıkıldımmm bunaldımmm.ben reel hayatda ki gibi herşeyi paylaşabileceğim arkadaşlar istiyorumm.kendimi sıkamamm boş yere olduğumdan da farklı görünemem kimse kusura bakmasınn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?