- 26 Mayıs 2018
- 8.213
- 38.823
- 548
- 51
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.641
‘Olduğum gibi yazmak isterim’ haklı bir beklenti.derin sularda sen buraya fazla takılmadığın için ilk kez sanıyorsun ama ben sıkıldım artıkk defalarca kendimi anlatmaktannn.özelden yazarım sana o zaman anlarsınn.o arkadaş değil hedefim severim de kendisini ama aynı saçma konulardan sıkıldımmm bunaldımmm.ben reel hayatda ki gibi herşeyi paylaşabileceğim arkadaşlar istiyorumm.kendimi sıkamamm boş yere olduğumdan da farklı görünemem kimse kusura bakmasınn.
Hadi gulelimmmmmmmderin sularda sen buraya fazla takılmadığın için ilk kez sanıyorsun ama ben sıkıldım artıkk defalarca kendimi anlatmaktannn.özelden yazarım sana o zaman anlarsınn.o arkadaş değil hedefim severim de kendisini ama aynı saçma konulardan sıkıldımmm bunaldımmm.ben reel hayatda ki gibi herşeyi paylaşabileceğim arkadaşlar istiyorumm.kendimi sıkamamm boş yere olduğumdan da farklı görünemem kimse kusura bakmasınn.
sana özel kızmadım ki hadibea seviyorum seni.doldum doldum herkese patladımmm.birbirimize saygılı olursak ve birbirimizi olduğumuz gibi kabul edersek aramızda hiç bir sorun olmazzz.Dur ayol kızma hemen adı üzerinde geyik yapıyoruz. Benimde canım sıkılıyor yapacak bişey yok bende senin çantalarına takılıyorum. Sinirlenme hemen
Tamam artık takılmıcam sana söz . Hatta sende bana takıl ödeselimsana özel kızmadım ki hadibea seviyorum seni.doldum doldum herkese patladımmm.birbirimize saygılı olursak ve birbirimizi olduğumuz gibi kabul edersek aramızda hiç bir sorun olmazzz.
can sıkıntı yok bazen insan dolar ve bıan patlar.. kımse o tatlı canını sıkmasın..sana özel kızmadım ki hadibea seviyorum seni.doldum doldum herkese patladımmm.birbirimize saygılı olursak ve birbirimizi olduğumuz gibi kabul edersek aramızda hiç bir sorun olmazzz.
sen az degılsın.Tamam artık takılmıcam sana söz . Hatta sende bana takıl ödeselim
Ben ikisinide yiyemiyorum. Kazara yesem mesela sabaha kadar karın agrısı yapıyorİkisi çok başka şeyler amabenim için.
Birini(Brüksel olanı) kavuruyorum misler gibi.
Ötekinin çorbasını yapıyorum yada sariyorum.
Valla takılan takılsın bana hiç sorun değil . Çok çok sinir krizi geçiririmsen az degılsın.
Beni mi çağırdınderin sularda sen buraya fazla takılmadığın için ilk kez sanıyorsun ama ben sıkıldım artıkk defalarca kendimi anlatmaktannn.özelden yazarım sana o zaman anlarsınn.o arkadaş değil hedefim severim de kendisini ama aynı saçma konulardan sıkıldımmm bunaldımmm.ben reel hayatda ki gibi herşeyi paylaşabileceğim arkadaşlar istiyorumm.kendimi sıkamamm boş yere olduğumdan da farklı görünemem kimse kusura bakmasınn.
o krizlere kendını yerden yere vurma barıValla takılan takılsın bana hiç sorun değil . Çok çok sinir krizi geçiririm
Ne diyorsun , kalan 3-5 tel saçımı dahi yoluyorumo krizlere kendını yerden yere vurma barı
biliyordum sende bır hayko cekın manyaklıgı oldugunuNe diyorsun , kalan 3-5 tel saçımı dahi yoluyorum
O nedemek anlamadım ama herhalde komik bişeybiliyordum sende bır hayko cekın manyaklıgı oldugunu
bacım dur onu bugun bır ergenlik sendromu uasayan bırınden ögrendım ha. inşallah guzel bısey dırO nedemek anlamadım ama herhalde komik bişey
Len anlamını bilmediğin şeyi niyebacım dur onu bugun bır ergenlik sendromu uasayan bırınden ögrendım ha. inşallah guzel bısey dır
anlamı. manyaklıkmıs gencler arasında ayol bunlar nasıl genclık toprak başima olmaya ahh benım genclık yıllarım ahhjLen anlamını bilmediğin şeyi niye
bana mahal ediyorsun
ben mi çağırdımm?davete gerek yok tüm arkadaşlara açık burasıBeni mi çağırdın
Takılıyoz öyle , gel sende takıl bizeKız çeler napıosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?