- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.661
pasayı uyutuyorum sen can napıyorsunKız çeler napıosunuz
halay cekıyoruz ben basını hadi bea halayın sonunu.. teyy teyyTakılıyoz öyle , gel sende takıl bize
Görende nine oldu sanacak. Ayol senin yaşındakiler daha sokakta fink atıyor , dur biraz bizi komplekse sokacaksın şimdianlamı. manyaklıkmıs gencler arasında ayol bunlar nasıl genclık toprak başima olmaya ahh benım genclık yıllarım ahhj
finik atanlar atsın anasını ah pandemi bıtsın bakayım evde duruyormuyum evde yaslandımGörende nine oldu sanacak. Ayol senin yaşındakiler daha sokakta fink atıyor , dur biraz bizi komplekse sokacaksın şimdi
Dügün dedin de aklıma geldi , ne zamandır aramayan ablam aradı dün. Gel yaza dügünümüz var diye . Bir kaç sene önce oğlu evlenmişti yine aynısını yaptı. Bende saf saf gidip takısını taktım sonra geldim bizim iletişim koptu anında . Şimdi tekrar aramaya başladı , gitsem mi gitmesemmi diye düşünüyorum. Yada gidip oynayıp bi güzel kurtlarımı döküp sonra takı takmadan mı dönsem diyorum acabahalay cekıyoruz ben basını hadi bea halayın sonunu.. teyy teyy
Geldiö polo napıyosun nasılsın bakim?
ne gıt nede takını tak. hos ben halay cekmeyıde sevmem. dugumdelerde odun gıbı oturanlardanımDügün dedin de aklıma geldi , ne zamandır aramayan ablam aradı dün. Gel yaza dügünümüz var diye . Bir kaç sene önce oğlu evlenmişti yine aynısını yaptı. Bende saf saf gidip takısını taktım sonra geldim bizim iletişim koptu anında . Şimdi tekrar aramaya başladı , gitsem mi gitmesemmi diye düşünüyorum. Yada gidip oynayıp bi güzel kurtlarımı döküp sonra takı takmadan mı dönsem diyorum acaba
Hos geldın sefalar getirdin bacım cok sukur ıyıyım sen nasılsınGeldiö polo napıyosun nasılsın bakim?
Bende iyiyim naylon eğer soracak olursanGeldiö polo napıyosun nasılsın bakim?
halay ve benım estetik paramı kım verecekGeleyim bakalım.. Geyik konumuz nedir?
Hadi bea dügüne gitsin mi gitmesin mi , gitse bile takı taksın mı takmasın mı ?Geleyim bakalım.. Geyik konumuz nedir?
Aybus yoktun sen de hosgeldın keçi yavrun nasıl oldu?Geleyim bakalım.. Geyik konumuz nedir?
yada dugunde oynasınmı yoksa benım gıbı yemegını yıyıp odun gibi oturup gerımı donsun.Hadi bea dügüne gitsin mi gitmesin mi , gitse bile takı taksın mı takmasın mı ?
Haddim değil ki kendisi bilirHadi bea dügüne gitsin mi gitmesin mi , gitse bile takı taksın mı takmasın mı ?
Kızım iyi çok şükür. Babam yoğunbakımdaydı kuzucuğum onunla uğraştıkAybus yoktun sen de hosgeldın keçi yavrun nasıl oldu?
bu ney dı sımdı bacım fikrini acık acık soyle kım tehdit ediyor seniHaddim değil ki kendisi bilir
Teşekkürler iyiyim , sen nasılsın ? Aşı azcık ucundan gösterdi kendini , dahada devamı gelmediKızlar nasılsınızbebeklinick gözün aydın canım hamile degılmıssın yalnız eşine atarlanmana cok güldüm Hadi bea sen nasılsın aşıdan sonra nasıl oralar gevseme var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?