- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.681
Gecmis olsun canımKızım iyi çok şükür. Babam yoğunbakımdaydı kuzucuğum onunla uğraştıkiyi şimdi yarın eve geçiçek
Yahu bdv da kızlar nolur akıl verin mi diye konu açayım yani . Sizde azcık akıl verin burdaHaddim değil ki kendisi bilir
Geçmiş olsun canım, nesi var babanın?Kızım iyi çok şükür. Babam yoğunbakımdaydı kuzucuğum onunla uğraştıkiyi şimdi yarın eve geçiçek
GIT YEMEGINI YE. EN AZINDAN YEMEK BEDAVAYA GELİR SONRA KURTLARINI DÖK CIK GELYahu bdv da kızlar nolur akıl verin mi diye konu açayım yani . Sizde azcık akıl verin burda
Hadi ya ben gormedım canım yazdıysan da cook gecmıs olsun allah şifa versin.Kızım iyi çok şükür. Babam yoğunbakımdaydı kuzucuğum onunla uğraştıkiyi şimdi yarın eve geçiçek
Öyle yapayım dimi , sonra Takı zamanı ben kaçarGIT YEMEGINI YE. EN AZINDAN YEMEK BEDAVAYA GELİR SONRA KURTLARINI DÖK CIK GEL
Zart part kalb krizi geçirme sendromuGeçmiş olsun canım, nesi var babanın?
1 ay sonra olacakmıs demi. Burdw baya yogun bi asılama var sanırım ya da öyle bi algıTeşekkürler iyiyim , sen nasılsın ? Aşı azcık ucundan gösterdi kendini , dahada devamı gelmedi.
kacar olurmu. ayyy tlfon calıyor bır konusayım de. aaaaa takı bıttımı tuy neyse. dersın olur bıteeÖyle yapayım dimi , sonra Takı zamanı ben kaçar
Çok üzüldüm canım , Allah şifasini versinZart part kalb krizi geçirme sendromuyemesine içmesine dikkat etmiyor aşırı sinirli bir adam
Yazmadım kuzucuğum fırsatım olmadıHadi ya ben gormedım canım yazdıysan da cook gecmıs olsun allah şifa versin.
Amin sağol kuzum. İyi çok şükür teşekkür ederimÇok üzüldüm canım , Allah şifasini versin
Zart part kalb krizi geçirme sendromuyemesine içmesine dikkat etmiyor aşırı sinirli bir adam
Yada tüh cüzdanımı evde unutmuşum diyeyim. Ama bide demesin sonra neyse sonra verirsin diyekacar olurmu. ayyy tlfon calıyor bır konusayım de. aaaaa takı bıttımı tuy neyse. dersın olur bıtee
Cok gecmıs olsun canım benim babam da cok gecırdı stand falan deeken bypass oldu ama hala cok dıkkatlı degılZart part kalb krizi geçirme sendromuyemesine içmesine dikkat etmiyor aşırı sinirli bir adam
Allah razı olsun kuzum teşekkür ederim.Rabbım safi ismiyle şifa versin inşallah bacım.
Yada tüh cüzdanımı evde unutmuşum diyeyim. Ama bide demesin sonra neyse sonra verirsin diye
yabancı ülkeden gelıyon dıyecekler olmaz sen tlfonu bahane et.. yada cıkolata as gelının boynuna
kalp rahatsızlığı olan herkesın dıkkatlı olması lazım. benım rtımlerım bozum anı bır duygu degısımıne gelemiyorumCok gecmıs olsun canım benim babam da cok gecırdı stand falan deeken bypass oldu ama hala cok dıkkatlı degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?