- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.701
Hem ölmekten korkuyor hemde yapacağından geri kalmıyor bizimkisi. 4 buCok gecmıs olsun canım benim babam da cok gecırdı stand falan deeken bypass oldu ama hala cok dıkkatlı degıl
Yok ya sıgara bile ıciyor akıllanmadı hickalp rahatsızlığı olan herkesın dıkkatlı olması lazım. benım rtımlerım bozum anı bır duygu degısımıne gelemiyorum
ne altın kaplama cıkolatamıHani su altın kaplama olanlardan dimi
cok sukur benim o alişkanlıgım yok ama dogru seyler yapmıyorlarYok ya sıgara bile ıciyor akıllanmadı hic
Evet onlardanne altın kaplama cıkolatamı
Cocuk gıbıler degıl mi inatla direniyorlar. Babaö da aynı hepimizi hasta etti boyle yapa yapaHem ölmekten korkuyor hemde yapacağından geri kalmıyor bizimkisi. 4 bukan değerleri kötü olduğu için yattığı 3 bizleri üzüyor boş yere
kız sen bosver ablanı ben ogluma sunnet dugunu yapıyorum sen onları bana getor Altın demı . gercek altın demı. aklım karıstıEvet onlardan
Sorma valla bizede yazık doktor hemşirelerede yazık.. Gerçi hemşirenin birine öyle bir ayar oldum ki şikayet etmemek için kendimi zor tutuyorumCocuk gıbıler degıl mi inatla direniyorlar. Babaö da aynı hepimizi hasta etti boyle yapa yapa
ben hıc anlamıyorum onlardanKızlar borsa oynayan varmı aramızda?
Sen altından anlıyorsun ozamanben hıc anlamıyorum onlardan
sorry canım , alüminyum kağıttan yapılma altın kaplama onlar . Kim gerçek altını kaybetmiş ki ben bulayımkız sen bosver ablanı ben ogluma sunnet dugunu yapıyorum sen onları bana getor Altın demı . gercek altın demı. aklım karıstı
Borsa değil ama çok güzel satranç oynarım. İşine yararmı ?Kızlar borsa oynayan varmı aramızda?
Hayırdır niye kızdırdı hemşire seni ?Sorma valla bizede yazık doktor hemşirelerede yazık.. Gerçi hemşirenin birine öyle bir ayar oldum ki şikayet etmemek için kendimi zor tutuyorum
Valla suan yaramıyorBorsa değil ama çok güzel satranç oynarım. İşine yararmı ?
Yok ayol bende o sabır yok. Ben se karsıma takip arıyorumValla suan yaramıyorama öğretmenim olmanı isterdim hiç anlamam satranç dan.
Sabırsız seni.. Kaç aylık doğdun acabaYok ayol bende o sabır yok. Ben se karsıma takip arıyorum
Ne yaptı kiSorma valla bizede yazık doktor hemşirelerede yazık.. Gerçi hemşirenin birine öyle bir ayar oldum ki şikayet etmemek için kendimi zor tutuyorum
Annemin dediğine göre bir türlü doğmak bilmemişim. Malum kadın 44 yasında bana hamile kalmış , bir an önce doğurup kurtulmak istemiştirSabırsız seni.. Kaç aylık doğdun acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?