geyik bizim işimiz

Bilgi almak istedik Tersledi
Densiz nolucak. Bizde ise tam tersi. Bizim burda bir sistem var örneğin bazı insanlar kapılarını açamayacak durumda oluyorlar . BiZimde elimizdeki telefonlarla kapılarını açabiliyoruz , tabi bu sisteme bağlı olanlar . Ve burdaki herkes bunu bilir daha doğrusu tıbbi yardım almak isteyenleri haberdar ederiz. Dün gece coronalı hasta alarma bastı ve nefes almakta zorlandığını söyledi. Hemen gittik , önce kapıyı çaldık sonra telefonla açtık. Adamın karışı bir sinirle karşıladı neye uğradığımızı şaşırdık. Neymiş kadının kapıyı açmasını beklemeliymişiz . Bizde , sizin böyle bir bilgi vermeniz gerekirdi destekte basbaya azarı işittik. Tipik tipik insanlarla ve onların kaprisleriyle uğraşıyoruz ...

Ne güzel bir sistemmiş belki kalkıp acamayacak kapıyı hasta, yaşlı cok ince bi detay.

Yok kuzum benim 1 gün sonra haberim oldu. Hepimiz sakindik çünkü alıştık kalp krizi geçirmesine. Ben Bursadayım ailem muğlada hastaneyi aradım Ben bursadayım bilgi verirseniz çok minnettar kalırım dedim direk ters yaptı teşekkür ettim kapattım. Hoş değildi tavrı bana göre. Panik yapacak agresifleşecek bir durum yokki ortada

Ne güzel bir sistemmiş belki kalkıp acamayacak kapıyı hasta, yaşlı cok ince bi detay
Evet ayrıca burda yalnız yaşayan çok insan var . Örneğin banyoda düşüyor ve alarma basıyor . Gelip kapıyı açması mümkün değil. Ayrıca yaşlıların ve ağır hastaların uzaktan erişimli alarmları var. Saat gibi onlara basıyorlar sonra merkez alarm hattıyla konuşup bize yönlendiriyorlar

Öncelikle hastalara ve hasta yakınlarına saygı duymaları onları gerekiyor . İş poliçesinde de yazıyordur zaten.

Ne güzel insan kendisini degerli hısseder

Kızlar nasılsınız bebeklinick gözün aydın canım hamile degılmıssın yalnız eşine atarlanmana cok güldüm Hadi bea sen nasılsın aşıdan sonra nasıl oralar gevseme var mı?
Bende şimdi kendime çok gülüyorum dunnbeni görseydin ama hakikaten. Sağolll ayricaaa .inşallah bebek istediğim zamanlarda geldiğinde de alırım bı gozunaydinini

Sorma valla bizede yazık doktor hemşirelerede yazık.. Gerçi hemşirenin birine öyle bir ayar oldum ki şikayet etmemek için kendimi zor tutuyorum
Bana da hemşire dün çok aksi davrandı .kan veriyorum alırken bakma diyo.
Baktım tabiki

Bakma dedim sana çevir ksfsni diye azarladı.
Hiç bişey demedim gulumsedim.
Çünkü bu pandemi döneminde çok yiprandilar

Bana da hemşire dün çok aksi davrandı .kan veriyorum alırken bakma diyo.
Baktım tabiki

Bakma dedim sana çevir ksfsni diye azarladı.
Hiç bişey demedim gulumsedim.
Çünkü bu pandemi döneminde çok yiprandilar
İzin alamamıştır cocuğun dan uzak kalmıştır sevdiklerini görmemiştir diye düşündüm bende şikayet etmedim o yüzden. Corona bitene kadar katlanıcaz mecbur

İzin alamamıştır cocuğun dan uzak kalmıştır sevdiklerini görmemiştir diye düşündüm bende şikayet etmedim o yüzden. Corona bitene kadar katlanıcaz mecbur
Oyle tabi belkş de sen aramadan once ne yaşadı bilemeyız ki.Nazık tavrın cok hosuma gıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…