- 23 Aralık 2012
- 7.908
- 52.945
- 748
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.741
İyiym ama açım da ac olunca da cok iyi degılım acıcasıı sınırlı de olabilirimNasılsın buguuun
Hayır da niye bakma dedı ki kocaman kadınsın onu anlayamadımBana da hemşire dün çok aksi davrandı .kan veriyorum alırken bakma diyo.
Baktım tabiki
Bakma dedim sana çevir ksfsni diye azarladı.
Hiç bişey demedim gulumsedim.
Çünkü bu pandemi döneminde çok yiprandilar
hem ordasınız hem burada demek haaa?Yada zamanla bu konfora alıştıkları icin sıradan seyler den biri oluyor ...
Aaa sizinkilerde mi Muğlalı.Yok kuzum benim 1 gün sonra haberim oldu. Hepimiz sakindik çünkü alıştık kalp krizi geçirmesine. Ben Bursadayım ailem muğlada hastaneyi aradım Ben bursadayım bilgi verirseniz çok minnettar kalırım dedim direk ters yaptı teşekkür ettim kapattım. Hoş değildi tavrı bana göre. Panik yapacak agresifleşecek bir durum yokki ortada
At kafalo olduğu için olabilir.Hayır da niye bakma dedı ki kocaman kadınsın onu anlayamadım
Acaba seni cok nazenin gördü panik olursun dıye mi düşündü. Iyı yanından bakalım zorunluAt kafalo olduğu için olabilir.
Ben niyetimi bozmadım gülümsedim
Allah sorsun inşallah .
rejim yapacaktım sözde bugün de yalan olduu ona kızdımm.nolacak benim bu halimmm müshil alıp içeceğim valla her günnn
Git gel yapıyoruzhem ordasınız hem burada demek haaa?
Ya sorunlu gibiydi doktor hanım konuşuyor mesela. Onada mimiksiz donuk soğuktu .Acaba seni cok nazenin gördü panik olursun dıye mi düşündü. Iyı yanından bakalım zorunlu
Benım gorumce kıraz sapı cayı ve yogurt kürü yapıyordu sanırım bıraz kılo verdı onunla.kiraz sapı da kuruttum yazın ama 1 kere demlemedimmm üşengeçliktenn.
aynen bacım ben ve altın.. aramızda farklı bır duygu varSen altından anlıyorsun ozaman
ben kiraz sapını yoğurdu yerim de üzerine 2 tabak ta makarna yerimmmmBenım gorumce kıraz sapı cayı ve yogurt kürü yapıyordu sanırım bıraz kılo verdı onunla.
Kronik kabızlıga gıder aman deneme bır de bagırsaj floran bozulur.Havalae bıraz ıyu olunca sabahları yurusen harıja olur.rejim yapacaktım sözde bugün de yalan olduu ona kızdımm.nolacak benim bu halimmm müshil alıp içeceğim valla her günnn
cıkolata olsun yasorry canım , alüminyum kağıttan yapılma altın kaplama onlar . Kim gerçek altını kaybetmiş ki ben bulayım
sabahları uyanık olsam yürüyeceğim de 11 de kalkıyorum okul kapandığından beriiKronik kabızlıga gıder aman deneme bır de bagırsaj floran bozulur.Havalae bıraz ıyu olunca sabahları yurusen harıja olur.
Makarna candır canandırben kiraz sapını yoğurdu yerim de üzerine 2 tabak ta makarna yerimmmm
Ben de cok zorlanıyırum hava karanlık olunca ıyıce mıskınlestımsabahları uyanık olsam yürüyeceğim de 11 de kalkıyorum okul kapandığından berii
her gün yerimm olsa.ama meşakatli benim yaptıklarımm öyle haşla salçala koy önüne değiller.Makarna candır canandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?