- 23 Aralık 2012
- 7.908
- 52.945
- 748
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.761
Ben en cok mantarlk fırın makarna severım ya aslımda hepsını de severımher gün yerimm olsa.ama meşakatli benim yaptıklarımm öyle haşla salçala koy önüne değiller.
Ben ne kazanacağım peki ?
evleniyor musun?Kızlar gece gece bombayı patlatayım mı ???
Bımba mı cok severımKızlar gece gece bombayı patlatayım mı ???
Hayır ve asla ama yaklaştınevleniyor musun?
Sen ya kayserılisin ya yay burcusunBen ne kazanacağım peki ?
BendeBımba mı cok severım
Eski eşin mi donmwk istıyırHayır ve asla ama yaklaştın
Bilemedin. Başak ve antepliyimSen ya kayserılisin ya yay burcusunbeni beni laylon unu
Hayır daha love move yok ortada . Daha doğrusu tek taraflı var ...ovvvvvv love story
Allah korusunEski eşin mi donmwk istıyır
Başak gectı aklımdan aslında ama yaydan yana kullandımBilemedin. Başak ve antepliyim
adına sevindimmm.tek gördüğün erkek hani şu iş arkadaşın olan ve erkek sevgilisi olan adam dıııHayır daha love move yok ortada . Daha doğrusu tek taraflı var ...
Varoşların mahallesi kız orası . Ne işin vardı ordaBaşak gectı aklımdan aslında ama yaydan yana kullandımşehre küstüde bulundum bacı ben
Ay yok kız . O tarih oldu çoktan. Hikayeyi duymak istemisin ?adına sevindimmm.tek gördüğün erkek hani şu iş arkadaşın olan ve erkek sevgilisi olan adam dııı
Kız yaşlı aöa zengın cirkin ama karızmatık kel ama badem gözlü bir dede sana asık mı oldu. Evet de zaten ölür yakındaHayır daha love move yok ortada . Daha doğrusu tek taraflı var ...
e biz de hikaye olmadığına göre tabi ki sen anlatacaksınn.Ay yok kız . O tarih oldu çoktan. Hikayeyi duymak istemisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?