- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.781
Yok zaten vardı biri ama ben arkadaşız diye reddetmiştim bir kaç kez . Geçen resim attı , ağzımın suları aktı. Afet olmuş resmenKız yaşlı aöa zengın cirkin ama karızmatık kel ama badem gözlü bir dede sana asık mı oldu. Evet de zaten ölür yakında
Bilmem miiiVaroşların mahallesi kız orası . Ne işin vardı orda
Vucut mu yapmıs napmıs. Sen yıne de abi deme lazım olurYok zaten vardı biri ama ben arkadaşız diye reddetmiştim bir kaç kez . Geçen resim attı , ağzımın suları aktı. Afet olmuş resmen
hadı be benı tanıyon bacı ona gore cekilişte ben
Şimdi hikayeme söyle başlıyorume biz de hikaye olmadığına göre tabi ki sen anlatacaksınn.
Benden 3-4 yaş küçükVucut mu yapmıs napmıs. Sen yıne de abi deme lazım olur
Memelerime bakabilirsin öyleyseBımba mı cok severım
Demee benım hıc yok olanlar da öldü emzırılmektenMemelerime bakabilirsin öyleyse
Sapık, memelerini göstermek icin bahane arıyorMemelerime bakabilirsin öyleyse
Üzülme canım, bas parayı yenilet hepsiniDemee benım hıc yok olanlar da öldü emzırılmekten
Hakikaten bebekler niye öyle yapıyor caaaanim memelerimizi yaDemee benım hıc yok olanlar da öldü emzırılmekten
Yenileticem şu pandemi bi bitsin bomba gıbı olucaklar ansÜzülme canım, bas parayı yenilet hepsini
Sapık, memelerini göstermek icin bahane arıyor
Benceeeee görüş eşinle resmen bosandiysaniz tabi kiŞimdi hikayeme söyle başlıyorum
Evvel zaman icinde vs vs. Bir kız arkadasım vardı bundan 6-7 sene önce . Biz baya samimiydik . Bende eşimden ayrılmıştım o aralar onunla epey takılıyorduk .
oda eşinden ayrılmış bide kızı var. Neyse bi gün bana sevgilisini tanıştırdı . Sevgiliyle bende baya bir kanka oldum. Kızdan çok benimle konuşur dertleşirdi. Kızın bazı huylarını sevmiyordum , örneğin beraberken gözleri başka erkeklere bakardı , sürekli çevreyi süzerdi. Birgün laf lafı açarken ağzından eski eşiyle evliyken onu aldattığını kaçırdı.
tabi ben bunu duymazlıktan geldim ve hiç kimseye bişey söylemedim. Aradan zaman geçti ve kızla aram baya bir bozuldu , sonra araya soğukluk girdi ve görüsmeme kararı aldık. Daha sonra kızın sevgilisi benim yüzümden ayrıldıklarını söyledi . Kız güya beni kıskanıyormuş ve sevgilisinin beninle görüşmesini istemiyormuş . Zaten araları sürekli bozuktu ve ayrıldılar sonunda .
ama ben sevgilisiyle yani benim yeni kankayla sürekli diyalog halindeydim . Çok iyi anlaşıyorduk , hatta İstanbul’da buluştuk gezdik eğlendik vs. Bana hisleri olduğunu itiraf etti ama ben ya arkadaş kalalım yada görüşmeyelim dedim. Oda arkadaş kalmayı kabul etti. Ara ara konuştuk ama öyle havadan sudan.
gecen gün yine konuşuyorduk benim ayrıldığımı duymuş ve görüşmek istedi . Bende hala kararsızım bir şans vereyimmi diye
Ikı bucuk ıkı bucuk 5 sene emdıler yırmıser kılo aldım verdım bır de nasıl olmasınlarHakikaten bebekler niye öyle yapıyor caaaanim memelerimizi ya
Orijinal mi zorunluçok hoşlar öyle deme
Benimkiler küçük olasının dışında herhangi bir sorun yok. Not : Üç çocuk emzirdim +25 lt süt bağısı yaptımHakikaten bebekler niye öyle yapıyor caaaanim memelerimizi ya
Görmeden bişey diyememçok hoşlar öyle deme
Orijinal kuzum da büyük filan değil ya.Orijinal mi zorunlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?