geyik bizim işimiz

Varoşların mahallesi kız orası . Ne işin vardı orda
Bilmem miii eks askım anteplıydı ünv. orda otururlardı geldım gezdırdı beni heryeriii sonta dedı senı bır yere gotıreyım işte orası şehre küstüymüş allam resmen türkce konusmuyolar ama turkce konusuyorlar

e biz de hikaye olmadığına göre tabi ki sen anlatacaksınn.
Şimdi hikayeme söyle başlıyorum
Evvel zaman icinde vs vs. Bir kız arkadasım vardı bundan 6-7 sene önce . Biz baya samimiydik . Bende eşimden ayrılmıştım o aralar onunla epey takılıyorduk .
oda eşinden ayrılmış bide kızı var. Neyse bi gün bana sevgilisini tanıştırdı . Sevgiliyle bende baya bir kanka oldum. Kızdan çok benimle konuşur dertleşirdi. Kızın bazı huylarını sevmiyordum , örneğin beraberken gözleri başka erkeklere bakardı , sürekli çevreyi süzerdi. Birgün laf lafı açarken ağzından eski eşiyle evliyken onu aldattığını kaçırdı.
tabi ben bunu duymazlıktan geldim ve hiç kimseye bişey söylemedim. Aradan zaman geçti ve kızla aram baya bir bozuldu , sonra araya soğukluk girdi ve görüsmeme kararı aldık. Daha sonra kızın sevgilisi benim yüzümden ayrıldıklarını söyledi . Kız güya beni kıskanıyormuş ve sevgilisinin beninle görüşmesini istemiyormuş . Zaten araları sürekli bozuktu ve ayrıldılar sonunda .
ama ben sevgilisiyle yani benim yeni kankayla sürekli diyalog halindeydim . Çok iyi anlaşıyorduk , hatta İstanbul’da buluştuk gezdik eğlendik vs. Bana hisleri olduğunu itiraf etti ama ben ya arkadaş kalalım yada görüşmeyelim dedim. Oda arkadaş kalmayı kabul etti. Ara ara konuştuk ama öyle havadan sudan.
gecen gün yine konuşuyorduk benim ayrıldığımı duymuş ve görüşmek istedi . Bende hala kararsızım bir şans vereyimmi diye

Benceeeee görüş eşinle resmen bosandiysaniz tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…