- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.801
Eşimle yıllar önce boşandık. Tekrar denemeye karar verdiğimizde nikah yapmadıkBenceeeee görüş eşinle resmen bosandiysaniz tabi ki
Ablam kendininkini yaptiracak çocuklar emdikten sonra sönük kalmışlar . . 18 bin demisler silikonaOrijinal mi zorunlu
Bi göster bakalım nasıl güzeller mi ?Orijinal kuzum da büyük filan değil ya.
ben cok beğeniyorum ondan öyle şakalaştim.
Çok heyecanlandım sitenin sapığı olarakGörmeden bişey diyemem
Meme gösteren sapıkÇok heyecanlandım sitenin sapığı olarak
Oğlun yeterince büyümüş zaten . Bence yeniden birileriyle gorusmenin vakti gelmisEşimle yıllar önce boşandık. Tekrar denemeye karar verdiğimizde nikah yapmadık
Ucuzmuş aslındaAblam kendininkini yaptiracak çocuklar emdikten sonra sönük kalmışlar . . 18 bin demisler silikona
Napayim . Pipim olsa pipimi gösterirsin gururlaMeme gösteren sapık
Görüşmesine görüşürüm de evlilik asla olmaz . Hatta beraber yasamayı bile düşünememOğlun yeterince büyümüş zaten . Bence yeniden birileriyle gorusmenin vakti gelmis
Bizde pipi görme meraklısıydık yaNapayim . Pipim olsa pipimi gösterirsin gururlahahaha
Evet ablama da uygun geldiUcuzmuş aslında
İz kalıyor mu ?Evet ablama da uygun geldi
İstanbul kalabalığına girmek istemiyor ama .
Ankara'da yaptırır olmadı .
E o vücudu bakmalik mi çocuğun.Görüşmesine görüşürüm de evlilik asla olmaz . Hatta beraber yasamayı bile düşünemem
Evlenmeden ellenemiyor mu yani ?E o vücudu bakmalik mi çocuğun.
Evlenseydiniz ellerdin azıcık
Kol altından delikler açarak sokarlarsa iz kalmiyormus canim.İz kalıyor mu ?
Ay anteplisin ya ataerkil kasinti olursun diye düşündüm isteEvlenmeden ellenemiyor mu yani ?
İyice araştırsın ozamanKol altından delikler açarak sokarlarsa iz kalmiyormus canim.
Göğüs altını kesip oradan yerlestirirse maalesef kalıyormuş iz .
O zaman niye göğüs altı diyede bir tercih var onu bilemiyorum bak.sormamistim ablama
Hoşgeldin PerriMerabaynnn kızlar
O ne demek kız ?Ay anteplisin ya ataerkil kasinti olursun diye düşündüm istebı an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?