geyik bizim işimiz

Suan hem nınni soyluyor hem bebemi sallıyorum hemde size yazıyorum. Başlığı gordum de bi katılayım dedımdigeyıge ihtiyacım var cooooook yorgunum

Maabbet ne bakem az katılem hehehhhe
İstanbul'da iyi bı doktordu ya ablama fiyat verende . Tabi Ekim'de verdi bu fiyatı .
Şuan Ocak fiyat güncellemeleri var .

Dur bakalım sen hangi ilde yaptıracaksin
Ne yaptırıyoruz estetingmii
İstanbul'da iyi bı doktordu ya ablama fiyat verende . Tabi Ekim'de verdi bu fiyatı .

Muhtemelen ya Ankara ya da Antalya cocukların da gelecekler kalacak ve ılgılenecek bırılerı acısından.

Hastaneye . Hastaneden sağma makinasını ödünç alıyorsun. Analiz ve tahliller yapılıyor ve ilk üç ay artan sütü bağış yapıyorsun. Karşılığında hediye olarak 6 bin lira para verirler
Keşke Türkiye de olsa yazık ihtiyacı olanlar vardır verirdik

Hastaneye . Hastaneden sağma makinasını ödünç alıyorsun. Analiz ve tahliller yapılıyor ve ilk üç ay artan sütü bağış yapıyorsun. Karşılığında hediye olarak 6 bin lira para verirler
Nerde oliii gıı buu bara lazım baraa kesin bana uzak annnaasının gozzu anasının nıkkahıdır haaa bak demedi deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…