- 30 Kasım 2019
- 6.938
- 13.741
- 198
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.821
Ben de arastırıyorum guvenılır olanlar 20 bın cıvarıAblam kendininkini yaptiracak çocuklar emdikten sonra sönük kalmışlar . . 18 bin demisler silikona
Oooo o bağış nereye yapılıyorBenimkiler küçük olasının dışında herhangi bir sorun yok. Not : Üç çocuk emzirdim +25 lt süt bağısı yaptım
Hoo Hoo hooo hooo hoşş hoooşbulduk :)Hoşgeldin Perri
İstanbul'da iyi bı doktordu ya ablama fiyat verende . Tabi Ekim'de verdi bu fiyatı .Ben de arastırıyorum guvenılır olanlar 20 bın cıvarı
Yani oyle evlenmeden olmaz dersın dıye düsünmüşO ne demek kız ?
Hastaneye . Hastaneden sağma makinasını ödünç alıyorsun. Analiz ve tahliller yapılıyor ve ilk üç ay artan sütü bağış yapıyorsun. Karşılığında hediye olarak 6 bin lira para verirlerOooo o bağış nereye yapılıyor
Hangi doktor ?İstanbul'da iyi bı doktordu ya ablama fiyat verende . Tabi Ekim'de verdi bu fiyatı .
Şuan Ocak fiyat güncellemeleri var .
Dur bakalım sen hangi ilde yaptıracaksin
Ne yaptırıyoruz estetingmiiİstanbul'da iyi bı doktordu ya ablama fiyat verende . Tabi Ekim'de verdi bu fiyatı .
İstanbul'da iyi bı doktordu ya ablama fiyat verende . Tabi Ekim'de verdi bu fiyatı .
Oo biz evlenmeden her haltı yemiştik zatenYani oyle evlenmeden olmaz dersın dıye düsünmüş
Muhtemelen ya Ankara ya da Antalya cocukların da gelecekler kalacak ve ılgılenecek bırılerı acısından.İstanbul'da iyi bı doktordu ya ablama fiyat verende . Tabi Ekim'de verdi bu fiyatı .
Estetik cinsellik ekonomi ne ararsan var bizdeMaabbet ne bakem az katılem hehehhhe
Ne yaptırıyoruz estetingmii
Keşke Türkiye de olsa yazık ihtiyacı olanlar vardır verirdikHastaneye . Hastaneden sağma makinasını ödünç alıyorsun. Analiz ve tahliller yapılıyor ve ilk üç ay artan sütü bağış yapıyorsun. Karşılığında hediye olarak 6 bin lira para verirler
Bende yaptırırsam Antalya’da yaptırmayı düşünüyorum. Aslında kuzenlerin estetik merkez klinigi var ama utanıyorum oraya gitmeyeMuhtemelen ya Ankara ya da Antalya cocukların da gelecekler kalacak ve ılgılenecek bırılerı acısından.
HeeeaaaaEstetik cinsellik ekonomi ne ararsan var bizde
İnanmayacaksin benimde yüzde beş oldu . Koştur koştur şarj aleti getirdimAyyy ben neden bu geyik topıklerıne gırdım mı sarjım yuzde 5in altına düşiiienerji fazla yuklenıyo herhal
Vardır belki. Evet ya en çokta beni mutlu eden o oldu zatenKeşke Türkiye de olsa yazık ihtiyacı olanlar vardır verirdik
Utanma yaptiracagin yerde yardimcilarinin olması ne guzellBende yaptırırsam Antalya’da yaptırmayı düşünüyorum. Aslında kuzenlerin estetik merkez klinigi var ama utanıyorum oraya gitmeye
Nerde oliii gıı buu bara lazım baraaHastaneye . Hastaneden sağma makinasını ödünç alıyorsun. Analiz ve tahliller yapılıyor ve ilk üç ay artan sütü bağış yapıyorsun. Karşılığında hediye olarak 6 bin lira para verirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?