- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.841
Ay yok düşün sene kuzen giriyormuş ameliyatıma , bi görmediği memelerim kalmıştı zatenUtanma yaptiracagin yerde yardimcilarinin olması ne guzell
Bak şeytan yine benle uğraşıyor iyilik yapayım dedim ya içime vesvese verdi 'senin verdiğin sütü içenlerin süt annesi oluyosun .süt annesi olduğun çocuk ilerde çocuğumla evlenirse nasıl olcak olmaz ' diye sokuyor yine beni .Vardır belki. Evet ya en çokta beni mutlu eden o oldu zaten
Maalesef çok uzak hemde , isvecNerde oliii gıı buu bara lazım baraakesin bana uzak annnaasının gozzu anasının nıkkahıdır haaa bak demedi deme
Bacı koşacamda once bebemı yerine yatırmam lazımİnanmayacaksin benimde yüzde beş oldu . Koştur koştur şarj aleti getirdimyani çözümü varrrrr
O zaman Antep'te sessiz sedasız yaptircan dicem de on beş gün eğil kalk. Ailen anlar gizlisi kalmazAy yok düşün sene kuzen giriyormuş ameliyatıma , bi görmediği memelerim kalmıştı zaten
Bı dakkkaayn bidakkayn istirham ediyorum lutfen. yenı çaktım davayııı kendı sutunumu satıyorsun hastaneyeHastaneye . Hastaneden sağma makinasını ödünç alıyorsun. Analiz ve tahliller yapılıyor ve ilk üç ay artan sütü bağış yapıyorsun. Karşılığında hediye olarak 6 bin lira para verirler
Kesin öyle olmustur . Allah affetsin , yaptığım hayırlara saysın artıkBak şeytan yine benle uğraşıyor iyilik yapayım dedim ya içime vesvese verdi 'senin verdiğin sütü içenlerin süt annesi oluyosun .süt annesi olduğun çocuk ilerde çocuğumla evlenirse nasıl olcak olmaz ' diye sokuyor yine beni .
Ne zaman iyilik düşünsem girer böyle alttan alttan pis düşüncelerle kalbime
Kaç aylık bicirikBacı koşacamda once bebemı yerine yatırmam lazım
Satmıyor bağış yapıyor .süt bağışıBı dakkkaayn bidakkayn istirham ediyorum lutfen. yenı çaktım davayııı kendı sutunumu satıyorsun hastaneye
Hee ben anladım zaten vardı onda bı pohlukMaalesef çok uzak hemde , isvec
Ya sonrada tüm sülale dalga geçsin silikonlu diyeO zaman Antep'te sessiz sedasız yaptircan dicem de on beş gün eğil kalk. Ailen anlar gizlisi kalmaz
Aah keşke benım olsaydı o kuzenlerBende yaptırırsam Antalya’da yaptırmayı düşünüyorum. Aslında kuzenlerin estetik merkez klinigi var ama utanıyorum oraya gitmeye
Ama benim kuzende orda ona soyleyim dıcem de sutten keseli 1 sene oldu olmadı. Vay salak haberı bılem yok boyle bısey den.. Milyarlar boşa gettı deseneMaalesef çok uzak hemde , isvec
Ankara'da mi yasiyorsunMuhtemelen ya Ankara ya da Antalya cocukların da gelecekler kalacak ve ılgılenecek bırılerı acısından.
Varda ne işe yarıyor sankiAah keşke benım olsaydı o kuzenler
Şaka bı yana da boyle bısey yapamazdım galıbaMaalesef çok uzak hemde , isvec
Utanmasan yarayacak da isteeeeVarda ne işe yarıyor sanki
Yazık olmuşAma benim kuzende orda ona soyleyim dıcem de sutten keseli 1 sene oldu olmadı. Vay salak haberı bılem yok boyle bısey den.. Milyarlar boşa gettı desene
Niyeki ?Şaka bı yana da boyle bısey yapamazdım galıba
Hee gozun mu kor Gız goca goca yazmıs bagış dıye deseneSatmıyor bağış yapıyor .süt bağışı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?