- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.861
Aynen. Hadi biri ağzını sıkı tuttu diyecek diğeri kesin yumurtlar oda olmadı karıları bişey çıtlatırUtanmasan yarayacak da isteeee
Yok canım yaşamıyorum esımın teyzesı kuzenlerı orada yasıyor eger orda olursam cocuklar onlara asınaAnkara'da mi yasiyorsun
Hediye veriyorlar . Normalde bende başta bilmiyordum . Sonra cek geldi evine sasırdım bendeHee gozun mu kor Gız goca goca yazmıs bagış dıye deseneHee kööör
Neyse Peki 6 bini neden veriyolar
Canım o tesviktir .Hee gozun mu kor Gız goca goca yazmıs bagış dıye deseneHee kööör
Kan bağışı yaparken bile hediye veriyorlar teşekkür amaçlıHee gozun mu kor Gız goca goca yazmıs bagış dıye deseneHee kööör
Param var ki yaptırdım siz kim kopeksiniz deAynen. Hadi biri ağzını sıkı tuttu diyecek diğeri kesin yumurtlar oda olmadı karıları bişey çıtlatır
Aile çok büyük olunca öyle olmuyor işte . Birini sustursan diğeri konusuyor diğerini sustursan bu kez öbürü başlıyor .... ayrıldığımı bile kimse bilmiyor meselaParam var ki yaptırdım siz kim kopeksiniz de
İsveç'te yaşıyorum oğlum ben .de
Ben olsam öyle yapardım kesin çünküAllah'ım ah ben ah.
Yazın cocuklsr kaçırmaz mi ağzından .memlekete gelinceAile çok büyük olunca öyle olmuyor işte . Birini sustursan diğeri konusuyor diğerini sustursan bu kez öbürü başlıyor .... ayrıldığımı bile kimse bilmiyor mesela
Hadi Ahmet Kaya içimde ölen biri var açıp yakıyoruz maytaplari .Aile çok büyük olunca öyle olmuyor işte . Birini sustursan diğeri konusuyor diğerini sustursan bu kez öbürü başlıyor .... ayrıldığımı bile kimse bilmiyor mesela
Onlara söylemem kiYazın cocuklsr kaçırmaz mi ağzından .memlekete gelince
İnşallah 3-4seneye yerlesmeyı dusunuyorz. Aşagı Ayrancı nasıl standart olarak bilgin vsr mı?Ankara'da mi yasiyorsun
Sen artık hayatının erkeğiyle mesajlasmaktan kadınlar kulübünde bize yazmazsin da he .gorusmesen mi acaba bu çocukla. Pis kaka o .görüşme görüşmeOnlara söylemem ki
Hiç hayatımda duymamisimİnşallah 3-4seneye yerlesmeyı dusunuyorz. Aşagı Ayrancı nasıl standart olarak bilgin vsr mı?
Ben hıc bılmıyorum Ankarayı esımın teyzesı orda otururdu sımdı tasındı hos ama orda ortaklı bır yapı var sanırım bıze de dusecek yenı bına yapılırsa daıre olabılır gıbı. Bu sebeple sordumHiç hayatımda duymamisim
Ben hıc bılmıyorum Ankarayı esımın teyzesı orda otururdu sımdı tasındı hos ama orda ortaklı bır yapı var sanırım bıze de dusecek yenı bına yapılırsa daıre olabılır gıbı. Bu sebeple sordum
Ağız tadıyla oturun insallahBen hıc bılmıyorum Ankarayı esımın teyzesı orda otururdu sımdı tasındı hos ama orda ortaklı bır yapı var sanırım bıze de dusecek yenı bına yapılırsa daıre olabılır gıbı. Bu sebeple sordum
Neyi biliyoruz?
Aşağı Ayrancı diye biyer varmış Ankara daNeyi biliyoruz?
Yok bea. Sevmem öyle sürekli telefonda mesajlaşıp konuşmaları . Arada arar konuşursak bana yetiyor. Ayrıca şimdilik düşüneceğim dedim , ve ben çok düşünürümSen artık hayatının erkeğiyle mesajlasmaktan kadınlar kulübünde bize yazmazsin da he .gorusmesen mi acaba bu çocukla. Pis kaka o .görüşme görüşme
Yukarı mı bır de tunalıda var ama o gorumceye mı duser belirsizAşağı Ayrancı diye biyer varmış Ankara da
''Aşagı Ayrancı nasıl standart olarak bilgin vsr mı?'' dedi layloncorap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?