- 20 Ocak 2010
- 49.111
- 191.075
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.341
Valla bi dunya yaptim koş gelAy rüyamda sütlaç görmüştümmm .
Uf keşke süt alsaydim araya haftasonu girdi
niye sinir olacaksin ki :)En son sinir olur taşları da boyayida çöpe atarım ha . Dusurmeyin çocukların aklına böyle şeyler
bende bugun yogurt ve baska bir tatli yaptim ustune heralde bi 5 ogun daha yemek yaptimBende bugün sütle uğrastım 5 kilo sit aldım yoğurt ve sütlac yaptim yoruldum tabi ki yemek yapmadım fast food yedik
Akıllı seni sokağa çıkma yasağı başladı çünkü demiiiiValla bi dunya yaptim koş gel
Hosgeldin.Dün bıraktığım topiği bu akşam 50-55 sy ilerlemiş buldum.
Ne konuştunuz bu kadar?
meraktan çatlıyorum ama o kadar sayfayı da okuyacak mecalim yok.
Çok yoruldum bugün okulda
Heryer boya oldu diyeniye sinir olacaksin ki :)
Okul neden var ki derin sulardaDün bıraktığım topiği bu akşam 50-55 sy ilerlemiş buldum.
Ne konuştunuz bu kadar?
meraktan çatlıyorum ama o kadar sayfayı da okuyacak mecalim yok.
Çok yoruldum bugün okulda
Ben özel bir anaokulunda çalışıyorum.Okul neden var ki derin sularda
Gecmis olsun canım . kendını cok yorma bacımCanlar iyiyim cok şükür evdeyim biraz el islerine sardim daha cok facete pinterestte model bakip "bunu da mi yapsam" diye kendime hedefler belirliyorum :)
Rapor isi de şöyle halloldu, pazartesi doktoru aradim zaten bir tahlil vermistim temiz cikmis cok şükür olumsuz olsaydi antibiyotik verilecekti. Onun bahanesiyle doktora rica ettim o da 1 gunluk rapor yazip whatsapptan gönderdi ben de is yerine gonderdimisimi saglama aldim kisaca
Cok şükür iyiyim ama muhabbetinize yetisemedim 50 sayfa gerideyimnapiyim
Sizde ne var ne yok kim hasta arada gördüm gecmis olsun arkadaslar kusura bakmayin hepsini okuyamadım
Dedim sütle ugrasmak yordu karina ne ısmarliyonbende bugun yogurt ve baska bir tatli yaptim ustune heralde bi 5 ogun daha yemek yaptimidolumsun abla
Bime gidiyom diye çık hahaha al bim posetinide elineAkıllı seni sokağa çıkma yasağı başladı çünkü demiiii
bizim oyun odasini gorme o zamanHeryer boya oldu diye
ben bunun neresındeyım.Hosgeldin.
Birimiz seksten
Otekimiz çantadan
Diğeri yeni bı aşktan
Başkası çocuğundan
Sonra kresten kolejden.
Ardından benim hamile kaldım sandgim eşime beni hamile bıraktı diye gıcık davrandigim ama kan verip eve gelince adet olduğum mevzudan
Birden geri ayak bakımından
İstenen istenmeyen gebeliklerden
Kitap okuyandan okumayandan
:)
Sen kitap okuyansinben bunun neresındeyım.
Valla komşuluğu bırak insanlık bile öldühayırlı aksamlar kızlar kımse yokmu
cay otum bıttı komsuu huuu ordan bır kolı yollayın hele. komsuluk ölmedı yaaa
bızım bınada komsuluk ölmüş anam cayim bıttı haaValla komşuluğu bırak insanlık bile öldü
Sala sesi var duymuyor musun
Bu gece de kahve iç .bızım bınada komsuluk ölmüş anam cayim bıttı haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?