- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.361
kız ben caycıyım caycı demlıgıme ince bellı cay bardağıma ihanet edemem.Bu gece de kahve iç .
Ekmek yoksa pasta ye hesabi
Bende cayciydim.gecen yil şekeri elimden aldilar.kız ben caycıyım caycı demlıgıme ince bellı cay bardağıma ihanet edemem.
not..anamı aradım cayim bıttı dıye annemde sakın ol. kardesın getırecek sana 15dakıkaya
saglık yonundenmı can ..Bende cayciydim.gecen yil şekeri elimden aldilar.
Çayla aramiz kalmadj
Ben buguj sanırım 10 bardak cay artı filtre kahve içtim gözlerim fal tasıBende cayciydim.gecen yil şekeri elimden aldilar.
Çayla aramiz kalmadj
Boş boş nasihatler .çayın tadı şekersiz olur bırak şu şekeri diye diye işte napcan. Kandırdılar beniiiisaglık yonundenmı can ..
Filtre kahve mi . Ooo sert seviyorsun da bu kadar mı sert seviyorsunBen buguj sanırım 10 bardak cay artı filtre kahve içtim gözlerim fal tası
Ben şekersiz de içebiliyorum. Çok içiyorum.Boş boş nasihatler .çayın tadı şekersiz olur bırak şu şekeri diye diye işte napcan. Kandırdılar beniiii
sen bosver onları hele caya devamBoş boş nasihatler .çayın tadı şekersiz olur bırak şu şekeri diye diye işte napcan. Kandırdılar beniiii
Alısırsan öyle lezzetli geliyır ki onceleri 2 bardak ancak içerdiö sekeri bırakıp o lezzeti alınca sürekli içesim geliyorBende cayciydim.gecen yil şekeri elimden aldilar.
Çayla aramiz kalmadj
ben hıc içemem filtre kahveyıBen buguj sanırım 10 bardak cay artı filtre kahve içtim gözlerim fal tası
Sen bordo berelisin demek ki.Ben şekersiz de içebiliyorum. Çok içiyorum.
Bir yıl oldu ne zaman alışacağımAlısırsan öyle lezzetli geliyır ki onceleri 2 bardak ancak içerdiö sekeri bırakıp o lezzeti alınca sürekli içesim geliyor
Ay o benım kurtarıcım ya sabah ıcerım ben acken acayip zinde tutuyorben hıc içemem filtre kahveyı
Az kalmıs sabırBir yıl oldu ne zaman alışacağım
söyle bana güzel kadın
Yanlışlıkla şeker atılsa içemem, dökerim. Midem bulanıyor artık.Sen bordo berelisin demek ki.
Ağır git daha çocuklar uyumadıFiltre kahve mi . Ooo sert seviyorsun da bu kadar mı sert seviyorsun
Bende hicccc icememben hıc içemem filtre kahveyı
yok annem ben onu almıyayım bır gun içtım Aklıöa geldıkce mıdem bulanırAy o benım kurtarıcım ya sabah ıcerım ben acken acayip zinde tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?